Azt most írtam épp le a másik topicban, hogy mit hoz a jövő...:-(
Pont 18.30-kor, egy időben a te hsz-eddel:-) (Ez egy válasz zeri üzenetére (2006. 09. 03. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 03. vasárnap 18:30
Pont 18.30-kor, egy időben a te hsz-eddel:-) (Ez egy válasz zeri üzenetére (2006. 09. 03. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)

A világnak nincs vége, a meccset még nem fújták le. Ki tudja mit hoz a jövő?
A világnak nincs vége, a meccset még nem fújták le. Ki tudja mit hoz a jövő?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 03. vasárnap 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 03. vasárnap 13:34
Törölt felhasználó (368273)
VIP

Gratulálok!
Úgy tűnik, mindig csak a nem függetlenek találnak itt valakit:-( Nálam is pont így volt. És nagyon hiányzik azóta is....Meg nagy is a távolság...Meg...:-(
Úgy tűnik, mindig csak a nem függetlenek találnak itt valakit:-( Nálam is pont így volt. És nagyon hiányzik azóta is....Meg nagy is a távolság...Meg...:-(
hat'rozottan igennnn!!!
Igen van, csak azon nemsokat latni belolem
De a keptarban van rolam ket kep is
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 09. 03. vasárnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 03. vasárnap 14:30

De a keptarban van rolam ket kep is

Szia kisangyalka!
Rólad hol van a kép ebben a kampányban ??? Puszi
Rólad hol van a kép ebben a kampányban ??? Puszi
Nem, számomra nem.
Én jobban szeretem ha sportos a lány.
Röviden ennyi!
Én jobban szeretem ha sportos a lány.
Röviden ennyi!
Szia kisangyalka!
Rólad hol van a kép ebben a kampányban ??? Puszi (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 03. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 03. vasárnap 11:55
Rólad hol van a kép ebben a kampányban ??? Puszi (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 03. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez te vagy?
Ha igen, akkor orulok, hogy te is csatlakozol a megmutatom magam kampanyba

..és a ducibb lányok mindig vidámak ;)
ha ápolt a lány akkor határozottan izgato is tud lenni.
Gratulálok!
Úgy tűnik, mindig csak a nem függetlenek találnak itt valakit:-( Nálam is pont így volt. És nagyon hiányzik azóta is....Meg nagy is a távolság...Meg...:-( (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 02. szombat 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 02. szombat 00:34
Úgy tűnik, mindig csak a nem függetlenek találnak itt valakit:-( Nálam is pont így volt. És nagyon hiányzik azóta is....Meg nagy is a távolság...Meg...:-( (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 02. szombat 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56068)
VIP

Hát jó hát öszinte leszek igen itt ismertem meg.
Álom azárt mert minden teljesül egy emberben amiröl csak álmodoztam .És egyenlöre plátoi ill bit kapcsolat.
Álom azárt mert minden teljesül egy emberben amiröl csak álmodoztam .És egyenlöre plátoi ill bit kapcsolat.
Ez te vagy?
Ha igen, akkor orulok, hogy te is csatlakozol a megmutatom magam kampanyba
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 02. szombat 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Maxijoe! Nagyon jók a képek! csak így tovább!
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 09. 02. szombat 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)

végre látunk rólad képet :)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 02. szombat 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Persze, en is tudom, hogy hetvege van, de azert a husisabb lanykak tamogatasat se kellene elfeledni
Egyebkent viszont kivanok kellemes hetveget

Nem tudom a lany tudja e hogy tetszik neked, de attol fuggetlenul sok sikert kivanok hogy a platoi esetleg valami komolyabb lehessen. Halmozd el a lanyt figyelmesseggel, a nok ennek mindig csak orulnek ennek
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 02. szombat 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 02. szombat 00:34

VIP

De gondolom ti is álom lányok lesztek vagytok annak a férfi szemében aki ilyen nökröl ábrándozik.
Bocsi ha tul kivancsi lennek, de itt ismerted meg a lanyt?Es miert alom lany?Nem elerheto?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 01. péntek 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 23:08
VIP

Én nagyon szivessen támogatlak bennetek mert csodás élményeket csak a husisabb lányokkal lehet elérni .Napokban ismertem meg egy gyöngy szemet közületek de az egy álom lány .
Ezért ne adjátok fel a reményt nagyon is sokan vagyunk akik a husisabb csajszikat imádják
Ezért ne adjátok fel a reményt nagyon is sokan vagyunk akik a husisabb csajszikat imádják
Én nagyon szivessen támogatlak bennetek mert csodás élményeket csak a husisabb lányokkal lehet elérni .Napokban ismertem meg egy gyöngy szemet közületek de az egy álom lány .
Persze, en is tudom, hogy hetvege van, de azert a husisabb lanykak tamogatasat se kellene elfeledni
Egyebkent viszont kivanok kellemes hetveget