Hat nem vagy vele egyedul:-)Erdekes lenne ket ilyen noci egy pasi, vagy ket pasi egy no.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 12. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 18:51
Törölt felhasználó (368273)

Most furát fogok mondani, de a nőt is megkívántam! Mindkettőt megkóstólnám........Jajjjjj...
Most furát fogok mondani, de a nőt is megkívántam! Mindkettőt megkóstólnám........Jajjjjj...
Hat en mar sirni fogok, ilyen kepet latni, mikor mar jo regen nem volt. Jaaaaj.Hat ez kinzas...
hát.....most mondjam meg?:-))))
Benne is lennék, csak az a bajom, hogy értelmes férfit nehéz találni! Nekem meg az nagyon-nagyon fontos!!!!!!!!!!!!!!!! A szex kultúrája és a nő tisztelete! (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 12. péntek 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 18:39
Benne is lennék, csak az a bajom, hogy értelmes férfit nehéz találni! Nekem meg az nagyon-nagyon fontos!!!!!!!!!!!!!!!! A szex kultúrája és a nő tisztelete! (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 12. péntek 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Ennél nagyobb bajod sose legyen. És mi a megoldás ilyenkor,ha "bajod" van?

Ennél nagyobb bajod sose legyen. És mi a megoldás ilyenkor,ha "bajod" van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 12. péntek 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 18:37

Most megint van bajom......
Felizgatott a látvány!!!!
Felizgatott a látvány!!!!
Most megint van bajom......
Felizgatott a látvány!!!! (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 12. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Felizgatott a látvány!!!! (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 12. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)

De megértünk téged. Igazából nem is érdemes vitatkozni,hogy kinek mi tetszik. Ez úgyis négy fal közt döntő,bár lehet autóban is meg mindenhol.

Nem lehet megkérdezni tőle??
Szerintem 80-85 kg. között.
Nem értetek engem,a sovány nőket én sem kamázom,sportosakat imádom,és a hőlgy a képen,habár tudnom kellene a magasságát,de hozzávetőlegesen, ha átlag magassága van,akkor szerintem úgy kb-75-kg,de ez csontozattól függ!
Fogalmam sincs hány kg,nem tudom a magasságát. 65-80-ig bármi lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 12. péntek 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 18:14

Szerinted ő hány kg? Kiváncsi vagyok!
Egyébként tényleg kíváncsi vagyok,hogy miért jó az,ha egy nő vékony? Én sem szeretem az elhízott nőket,de a sonkababyket és a töltelékes árukat igencsak preferálom. Volt már sovány barátnőm,de semmi sem mozdult meg tőle a gatyámban.

Szerinted ő hány kg? Kiváncsi vagyok!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 12. péntek 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha van mit fogni rajtuk, az nagyon izgató és nagyon nagyon jó :D
Azért bevállalnám!!!!!!!!!!!
Fenébe,ülve már nem is olyan vékony a dereka!