amugy 17 leszek juliusban
utálom a napsütést amugy,se a szememnek se a fejemnek nem jo

Ha egy no szeret enni, akkor jo az agyban! ;-)
Rambika14, legyel vidam, sut a nap!
Rambika14, legyel vidam, sut a nap!
Rambika, ha lehet egy kerdesem?Hany eves vagy?Es tenyleg ne legyel szomi.
Nem vidám??? De miért nem? Legyél az,mert telt lány vagy! Ez büszkeség!
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 05. 12. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)

nah,ápolt még megvolna,de vidám...az már kevésbé:(
Jok ezek a telt puncik, a lenyeg, hogy apolt es vidam legyen egy no!
ÁÁÁÁÁáááááá

Én csatlakoznék,mint egy gőzmozdony a vagonhoz:)))

ES ki lenne a harmadik?Vagy esetleg negyedik?
Sajnos foglalt vagyok,értelmes is,2 diplomás is és jóképű,izmos is. Kétségtelen nem vagyok szerény,de nem is leszek soha az,csak azzal,akit szeretek. Azért nyitottam ezt a topicot,mert a kedvesem most külföldön van és kell egy kis elfoglaltság. De megcsalni soha nem csalnám meg. Túl jó és szép lány és túlságosan szeretem,hogy mindez előfordulhasson. A múltkor betelt a pohár,mikor a tévében egy 50 kg-os nő ráállt a mérlegre és jött a savanyú cukor: "Fogynom kéne".Én meg gondoltam magamban: Gesundheit! 40kg-os hadirokkant akarsz lenni? Elhatároztam,hogy harcolni fogok a túlsúlyos nőkért,mert ma már az őket szerető férfiakat is megbélyegzik,hogy lám igénytelenek,hogy ilyen hájas dögöket szeretnek. Az igényesség nem egyenlő a soványsággal. Láttam én már otromba igénytelen karcsú nőt is. Én nemhogy hátrányosnak tartom esztétikailag és sexuálisan a telt nőket,hanem egyenesen előnyösebbnek vélem ha egy nő izgatóan húsos,fincsi kis hájhúrkák vannak a pociján és szép masszív combja van. Na tudom,most egy csomó aerobicnagyasszony fújolna rám,na de ugyan már,nem mindenki sportoló,mint ahogy a Mercedes S-osztály sem sportkocsi,a maga nemében mégis a legjobb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 12. péntek 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 18:47

Törölt felhasználó (368273)

hát.....most mondjam meg?:-))))
Benne is lennék, csak az a bajom, hogy értelmes férfit nehéz találni! Nekem meg az nagyon-nagyon fontos!!!!!!!!!!!!!!!! A szex kultúrája és a nő tisztelete!
Benne is lennék, csak az a bajom, hogy értelmes férfit nehéz találni! Nekem meg az nagyon-nagyon fontos!!!!!!!!!!!!!!!! A szex kultúrája és a nő tisztelete!
Most nekem is ilyen hangulatom van:-) Egy hármas:-))) Nekem az 563-as fallosz nagyon bejön, csak nem tudom, hol elérhető:-)) De azért ne legyen olyan kisfiús, mint az 567-es.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 18:54

Hat nem vagy vele egyedul:-)Erdekes lenne ket ilyen noci egy pasi, vagy ket pasi egy no.
Én csatlakozhatnék????????