Milyen szépnek is látnám egy pár deci jó konyak után,azért a testéhez képpest elég vékony a dereka,mellékesen jegyzem meg,hogy a fekete nőket imádom nagyon nagyon

Látod,veszélyes sportot űzöl barátom. Én ehez már 27-évesen öregnek érzem magam. De már 17-évesen se mertem volna bevállalni ezt a sportot.

Ja és még egy nagyon fontos dolog Ivánnak: 10-12 éve 50-55 kg. közt mozogtam. Nem kívántam úgy a szexet sosem, mint most, úgy 20 kg-mal testesebben. Az igaz, hogy jobban tetszettem magamnak, mert akkor is megnéztek az utcán, ha épp nem szoknyában voltam, de nem voltam harmóniában magammal és ez a lényeg! Akkor azon voltak a férfiak, hogy az ágyukba cipeljenek, ma már viszont azt is nézik, hogy hogyan elégítsenek ki!!
szeretem a szexet és élvezem! Nem ez a fontos?
szeretem a szexet és élvezem! Nem ez a fontos?
70-éves korom felé már csak a nyelvem fog felálni,hacsak nem eszem egy pár evőkanál viagrát

Egy kerdes tematol fuggetlenul, mondjuk husz ev mulva amikor mar nagyon a hetven fele fogsz kozeledni, kivel leszel egyutt akinek feszes lesz a bore?Mert a nok szepseges hamvassaga mulando, sot ugy 30-40fele egy ket gyerek utan mar nem biztos hogy csodalatosan tokeletesek lesznek az idomok. Gondolod hogy a fiatal lanykak feszes idomokkal akkor majd bevallalnak teged?Merthat a ferfiak is csak elobb utobb leeresztenek.
Minden a tálaláson múlik:-) A sok ételt is el lehet helyezni a tálcán úgy, hogy ízléses és kívánatos legyen és a kevés étel is lehet sok és kielégítő, ha étvágyat tud gerjeszteni:-)
Alakra fordítva annyit mondanék: nem a méret számít,hanem a forma!:-)))
De az is igaz, hogy legízlésesebben tálalt étel is okozhat rosszullétet, ha az a "hús" büdös!
Tehát módosítok: tartalom és forma!:-) És tálalás:-)
Alakra fordítva annyit mondanék: nem a méret számít,hanem a forma!:-)))
De az is igaz, hogy legízlésesebben tálalt étel is okozhat rosszullétet, ha az a "hús" büdös!
Tehát módosítok: tartalom és forma!:-) És tálalás:-)

Kedves Barátom! Nem is veszem hivalkodásnak. Őszintén nem irígyellek téged. Nem valami nagy teljesítmény egy férfitól. Viszont 700 gyerek felnevelése esetén platinaszobrot állítatnék néked.
Hát igen,van akinek a háj,és van akinek a feszes bőr,én az utóbbira voksolok,de azért aranyos vagy,ja és nem becsmérlem a témát,csak privi véleményem!
Az nem jelent semmit! Nekem a szalékarányom több a partnereim között kifejezetten telt nőket kedvelők között, mint ahány nővel te voltál. Azt hiszem, a tetszésindex a nők ismerik. Az, hogy neked mi tetszik/nem tetszik, az egy dolog!
:-) Az a "husi" sovány! Nem is értem...
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 12. péntek 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 16:55

Kedves Eperkelyhecske! Azért az bíztató,hogy a telt nőtípus már 7%-fölött áll. "Lehagytuk az SZDSZ-t is",akkor már nem számítunk olyan ultraliberálisnak a hájimádatunkkal. Mondjuk azon a képen lévő lány,csak jóindulattal nevezhető teltnek. Inkább átlagos. A husi kategóriát meg nem is értem. Az mit jelent?
Tesó,ez a vizsga az élet vizsgája,és a kor tapasztalata,úgy szerény életemben /42/ sajna,úgy kb.700 feletti-nővel fordultam már meg az ágyban,igy van némi tapasztalatom a női test terén,ezt ne vedd hivalkodásnak,ez tény,és a való világom!
Kedves Eperkelyhecske! Azért az bíztató,hogy a telt nőtípus már 7%-fölött áll. "Lehagytuk az SZDSZ-t is",akkor már nem számítunk olyan ultraliberálisnak a hájimádatunkkal. Mondjuk azon a képen lévő lány,csak jóindulattal nevezhető teltnek. Inkább átlagos. A husi kategóriát meg nem is értem. Az mit jelent?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 12. péntek 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 16:48
Törölt felhasználó (368273)

Hát az elég baj! Már az elején elmondta pedig.
Hát az elég baj! Már az elején elmondta pedig.
Magamról??? Én férfi vagyok! Vagy mire lennél kíváncsi?

Ahány nő annyi féle szakértő. Női testek szakértője? Ez tetszik. Vicces az tény. Milyen egzakt vizsgákon kell túlesni valakinek,hogy szakértő lehessen?
Ez kb.olyan foglalkozás lehet,mint az esztéta. Semmihez sem ért,de mindenhez hozzá tud szólni.

Küzdeni a túrót! Hogy mi jön a tévéből az egy dolog,aki megkajálja,gyomorfekély nélkül,annak bármit belehet adni.
Mint a női testek szakértője,és a zsűri elnöke, kijelenthetem,hogy ha van a lányokon háj,az már nem izgató,és nem is olyan szépecske,egy valamin tudom a hájat szépnek találni az pedig a disznó,amelyikből tepertőt készitenek,na azt imádom melegen