Szerintem felesleges szavazni. Én a husit szeretem,de nem zavar,ha valaki a vékonyabbat vagy sportosabbat kedveli. Az viszont zavar,ha valaki elkezdi fikázni az ízlésemet csak azért,mert nem divatos vagy más,mint az övé. Sexuális preferenciában úgysem lehet egymást győzködni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 23:41
Törölt felhasználó (245826)

Husit vagy ropit ? Szavazzatok :))
ezt nem hallottam de ha így van hát nem semmi

mert az okosok azt hiszik csak ez a 2véglet van,igazad van sztem is nagyon unalmas már:))
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 22:55

Fúbazmeg, ne ijesztgessé' má' !
Átolvastam itt néhány hozzászólást, mindig ebbe a mondatba ütközök:
"Szerintem a molett csajok sokkal izgatóbbak mint az anorexiás modellalkatú picsák."
Az anorexiás picsáknál lehet izgatóbbak, de mért kell egyből azzal a véglettel összehasonlítgatni ? Az anorexiás picsa és a modell alkat nem egy és ugyanaz, kivéve néhány elbaszott divattervezőnél. Pl. egy átlagos súlyban lévő 170/60-as csajnál sosem lesz izgatóbb egy dagi sem. Lehet izgató egy nagy picsa, egy nagy markolásznivaló csöcs, egy párnás derék, esetleg ülve pár úszógumi, de a sokszor sajnos ezzel járó mindenhol narancsbőr, zebracsík, repedt bőr, sokszor befülledt bőr már nemhiszem.
"Szerintem a molett csajok sokkal izgatóbbak mint az anorexiás modellalkatú picsák."
Az anorexiás picsáknál lehet izgatóbbak, de mért kell egyből azzal a véglettel összehasonlítgatni ? Az anorexiás picsa és a modell alkat nem egy és ugyanaz, kivéve néhány elbaszott divattervezőnél. Pl. egy átlagos súlyban lévő 170/60-as csajnál sosem lesz izgatóbb egy dagi sem. Lehet izgató egy nagy picsa, egy nagy markolásznivaló csöcs, egy párnás derék, esetleg ülve pár úszógumi, de a sokszor sajnos ezzel járó mindenhol narancsbőr, zebracsík, repedt bőr, sokszor befülledt bőr már nemhiszem.
Husit vagy ropit ? Szavazzatok :))
Há méxép hogy izgató, az a valami nem a ropi !
Pl. ők még most izgatóak, beleférnek, de hogy vognak ezek kinézni 5-10 év múlva ??

Fúbazmeg, ne ijesztgessé' má' !
Az anorexiás picsáknál lehet izgatóbbak, de mért kell egyből azzal a véglettel összehasonlítgatni ? Az anorexiás picsa és a modell alkat nem egy és ugyanaz, kivéve néhány elbaszott divattervezőnél. Pl. egy átlagos súlyban lévő 170/60-as csajnál sosem lesz izgatóbb egy dagi sem. Lehet izgató egy nagy picsa, egy nagy markolásznivaló csöcs, egy párnás derék, esetleg ülve pár úszógumi, de a sokszor sajnos ezzel járó mindenhol narancsbőr, zebracsík, repedt bőr, sokszor befülledt bőr már nemhiszem. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Az anorexiás picsáknál lehet izgatóbbak, de mért kell egyből azzal a véglettel összehasonlítgatni ? Az anorexiás picsa és a modell alkat nem egy és ugyanaz, kivéve néhány elbaszott divattervezőnél. Pl. egy átlagos súlyban lévő 170/60-as csajnál sosem lesz izgatóbb egy dagi sem. Lehet izgató egy nagy picsa, egy nagy markolásznivaló csöcs, egy párnás derék, esetleg ülve pár úszógumi, de a sokszor sajnos ezzel járó mindenhol narancsbőr, zebracsík, repedt bőr, sokszor befülledt bőr már nemhiszem. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
A jo csajok bugyiba is és anélkül is jol néznek ki

Nekem az a tapasztalatom, hogy a kissé testesebb nők kiegyensúlyozottabbak, így a szexben is gátlástalanabbak, bár mindenhol van kivétel..Nekem is bejön ha egy nő kissé húsosabb.. Imádom két hatalmas cickó közé tenni a farkam, és valahogy a telt csajok jobban is cumiznak..Nagy érzés a szájukba arcukra élvezni és látni ahogy lecsorog a sperma a mellükre..:-)
a lányokom az én hájam egész jól mutat!
akkor ne nézd vazze!
nagggyon nem rossssz!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 17. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy kofferbe tényleg jobb pakolni de itt a képeken van egy pár túl nagy koffer is.
Nagy koffer be jo pakolni.