hát eztet-e nem látom-e!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 05. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Már a puncija is húrkás,de nagyon élvezi magát látszik.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 05. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Na most már látom. A teste szuper, bár kicsit kislányos az arca(persze ez nem baj). De nem üti meg az első helyet
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 05. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)

na jó. Megkapja a negyedik helyet.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 05. péntek 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)

De kinyalnám azokat a húsos pogácsákat
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 05. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Ennek rossz vége lesz. Úgy járok majd, mint a munkások, akik a moszkvics gyárból kilopott alkatrészekből otthon autót akartak összerakni, de mindig csak harckocsi jött ki belőle. Védéskor majd kérdezik: hogyan foglalná össze az eddigi munkáját?
ÖÖÖ PINA...kövér pina
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 05. péntek 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ÖÖÖ PINA...kövér pina

Na azért csak nem. Én az egyik gépemen dolgozom,a másikon meg nyomom fel a hájas puncikat a képernyőre,mert imádom őket. Oszt be az időd,kecske- káposzta esete tudod? Itt úgyis megvár a sok "sonkababy,meg zsírpunci" A védés után meg előbb-utóbb egy hús-vér csaj fog megvédeni,digitális szenvedélyedtől. Nekem is gázos,mert soha nem bírok ki nemhogy egy napot,de egy órát se nagyon,ha a barátnőm velem van. Marha nehéz mellette művelődni és értelmes dolgokról beszélni,pedíg nagyon okos. Csak rávetek egy pillantást a szűk nacijára a seggén és a vastag combján, már ugrott is az esti színház vagy tárlatnézés. Ennél nagyobb katasztrófa persze ne érjen.
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 05. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 05. péntek 22:33

Ennek rossz vége lesz. Úgy járok majd, mint a munkások, akik a moszkvics gyárból kilopott alkatrészekből otthon autót akartak összerakni, de mindig csak harckocsi jött ki belőle. Védéskor majd kérdezik: hogyan foglalná össze az eddigi munkáját?
ÖÖÖ PINA...kövér pina
ÖÖÖ PINA...kövér pina

A függőség könnyen kialakul. Annyira felizgattak a képek, hogy ma már nem is alszom. alvás helyett izgatom magam tovább, hogy készen legyek időre. Te meg csak rakjad fel továbbra is a nyerges menyecskéket a topicra, pihenésképpen legyen mit nézegetnem. Ha nem, akkor megelégszem az első négy helyezettel. Jó éjszakát
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 05. péntek 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 05. péntek 22:53

Na azért csak nem. Én az egyik gépemen dolgozom,a másikon meg nyomom fel a hájas puncikat a képernyőre,mert imádom őket. Oszt be az időd,kecske- káposzta esete tudod? Itt úgyis megvár a sok "sonkababy,meg zsírpunci" A védés után meg előbb-utóbb egy hús-vér csaj fog megvédeni,digitális szenvedélyedtől. Nekem is gázos,mert soha nem bírok ki nemhogy egy napot,de egy órát se nagyon,ha a barátnőm velem van. Marha nehéz mellette művelődni és értelmes dolgokról beszélni,pedíg nagyon okos. Csak rávetek egy pillantást a szűk nacijára a seggén és a vastag combján, már ugrott is az esti színház vagy tárlatnézés. Ennél nagyobb katasztrófa persze ne érjen.

Neked is jó éjszakát!

A függőség könnyen kialakul. Annyira felizgattak a képek, hogy ma már nem is alszom. alvás helyett izgatom magam tovább, hogy készen legyek időre. Te meg csak rakjad fel továbbra is a nyerges menyecskéket a topicra, pihenésképpen legyen mit nézegetnem. Ha nem, akkor megelégszem az első négy helyezettel. Jó éjszakát

Izgató,ha a lányokon van háj? Izagató is lehet szerintem, de csak mértékkel. Az ideális jelölt szerintem .Beyo nce. Van rajta egy kis háj, de nem túl sok, pont elég!
Hát tényleg nem túl sok van rajta,nagyítóval is csak kínkeservesen tudtam pár dkg-ot felfedezni.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 05. 05. péntek 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)