Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 239 240 241 242 243 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#297   2006. 05. 08. hétfő 15:02
coyote73 coyote73
Duci lányokkal ismerkednék msn coyote@axelero.hu
Veszprém megyei vagyok wave
#296   2006. 05. 08. hétfő 15:02
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Az nekem is nagyon tetszik,hihetetlenül nőies lány.
(Ez egy válasz 75hg üzenetére (2006. 05. 08. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 08. hétfő 14:21
Én egy kicsit finnyásabb vagyok nem szeretem a nagymellű csajokat, de azt viszont imádom ha a csípő és a a popsi kellemesen párnázott leginkább a 156-os kép jött be!
#295   2006. 05. 08. hétfő 14:21
75hg 75hg
Én egy kicsit finnyásabb vagyok nem szeretem a nagymellű csajokat, de azt viszont imádom ha a csípő és a a popsi kellemesen párnázott leginkább a 156-os kép jött be!
#294   2006. 05. 08. hétfő 13:53
Szerintem is nagyon szép tud lenni egy sportos,izmos lány. Volt egy hasonló barátnőm egyszer. Szép volt,de nem izgatott. Rengetegszer próbálkoztunk az ágyban és nem voltam képes azt a teljesítményt nyújtani,mint ami egy férfitól elvárható. Erőltettem magamra a vágyat,de az inas combjai sehogysem bírták felkelteni férfiasságomat. Nagy nehezen aztán összejött,de sokat szenvedtem. A végén már mindketten olyan gátlásosakká váltunk,hogy muszály volt befejezni a kapcsolatot. Ebből csak azt akarom kihozni,hogy bizony mióta megláttam az első női úszógumit,azóta érzem magam "kemény" férfinak.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2006. 05. 08. hétfő 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 08. hétfő 12:08
Én nem szeretem ha van rajtuk nagy háj, meg nagy lógó cici, de gebéket sem szeretem. Legyen sportos izmos és néhol lehet 1 kis tartalék is, de nem 1 nagy uszogumi..
#293   2006. 05. 08. hétfő 12:08
Lion74 Lion74
Én nem szeretem ha van rajtuk nagy háj, meg nagy lógó cici, de gebéket sem szeretem. Legyen sportos izmos és néhol lehet 1 kis tartalék is, de nem 1 nagy uszogumi..
#292   2006. 05. 08. hétfő 00:58
vazelinator vazelinator VIP Admin
eljen
igy tovább
GG moderátori szobeli váll veregetésben részesültél
(ami nem jelent semit)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 08. hétfő 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 08. hétfő 00:48
#291   2006. 05. 08. hétfő 00:48
#290   2006. 05. 08. hétfő 00:46
Jó éjt minden kedves fatgirls rajongónak,de azoknak is,akik utálják őket.
#289   2006. 05. 08. hétfő 00:43
#288   2006. 05. 07. vasárnap 21:48
De biztos van egy csomó,még jobbak is,mint én,úgyhogy fel a fejjel, megtalálod!!!!! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 05. 07. vasárnap 17:31
Szia! Nincs belőled még egy? Én pont ilyen pasit keresek:-)
#287   2006. 05. 07. vasárnap 17:31
X Törölt felhasználó (368273)
Szia! Nincs belőled még egy? Én pont ilyen pasit keresek:-)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 07. vasárnap 16:29
Hát kellett,de nem túl sokat. Egy komoly,értelmes lány úgyhogy másnak is kellett volna pedálozni nála,nem csak nekem. Nagyon gátlásos volt a testét illetően,én gyógyítottam ki belőle: Gyengédséggel,szerelemmel,egy csomó ajándékkal és persze sex-el.
#286   2006. 05. 07. vasárnap 17:07
fraktalok fraktalok
Ez példaértékű eljen
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 07. vasárnap 16:29
Hát kellett,de nem túl sokat. Egy komoly,értelmes lány úgyhogy másnak is kellett volna pedálozni nála,nem csak nekem. Nagyon gátlásos volt a testét illetően,én gyógyítottam ki belőle: Gyengédséggel,szerelemmel,egy csomó ajándékkal és persze sex-el.
#285   2006. 05. 07. vasárnap 16:29
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 07. vasárnap 16:19
Akkor kellett vele dolgozni! Bár szerintem ő már az elején tudta, hogy te kellesz neki, csak hagyott téged erőlködni:) Legalábbis az én életem során erre jöttem rá. Egy személyes kérdés: Mielőtt veled találkozott, hogyan viszonyult a saját testéhez?
#284   2006. 05. 07. vasárnap 16:19
fraktalok fraktalok
Akkor kellett vele dolgozni! Bár szerintem ő már az elején tudta, hogy te kellesz neki, csak hagyott téged erőlködni:) Legalábbis az én életem során erre jöttem rá. Egy személyes kérdés: Mielőtt veled találkozott, hogyan viszonyult a saját testéhez?
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 07. vasárnap 16:06
De hasonlóval. eplus2
#283   2006. 05. 07. vasárnap 16:06
De hasonlóval. eplus2
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 07. vasárnap 14:52
Azért a barátnődet nem ezzel a szöveggel hódítottad meg, ugye? confused
#282   2006. 05. 07. vasárnap 14:52
fraktalok fraktalok
Azért a barátnődet nem ezzel a szöveggel hódítottad meg, ugye? confused
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 07. vasárnap 11:45
Elmagyarázom a lényeget,mert talán így sokminden kikristályosodik. Megelepőt fogok mondani,de igazat: A női test szépsége és megítélése ma már nem szubjektív,nem ízlés és nem is az erotika kérdése. Üzletről van szó kedves barátaim. Jogi-gazdasági-élelmiszermérnőki vénámnak köszönhetően eljutottam arra a szintre,hogy különbséget tudjak tenni az üzelt és az esztétika közt. Nézzük csak meg alaposan. Mi nehezebb? Fogyni vagy hízni? Fogyni. Még akkoris fogyni,ha a teljes populációt nézve az ektomorf alkatot is számításba veszem. Viszont ők vannak kevesebben,túlnyomó többségünk endo vagy mezomorf,ill. ezek árnyalatai. Ebből az következik,hogy ugyan hízásra is lehetne építeni üzletet,csak akkor minden ilyen irányú vállalkozás csődbemenne. Van egy jobb megoldás. Pl. ha valaki gyorsétteremlánc tulajdonos és fogyasztószereket is forgalmaz egyben. Egyik oldalról felhízlalja a jónépet,másik oldalról igyekszik lefogyasztani. Dupla nyereség. Az Élelmiszeripar,az Egészségügy -Gyógyszeripar, a divatvilág tömbösödött maffia. Közös az érdek: A haszon maximalizálása. Egy Playboy magazinnak nem áll érdekében telt csajszikat mutogatni, túl nagy kockázat. Itt minden kockázatelemzés és haszonbecslés kérdése. Az ízés a női test megitélését tekintve ma már nem releváns.. schmoll2
#281   2006. 05. 07. vasárnap 11:45
Elmagyarázom a lényeget,mert talán így sokminden kikristályosodik. Megelepőt fogok mondani,de igazat: A női test szépsége és megítélése ma már nem szubjektív,nem ízlés és nem is az erotika kérdése. Üzletről van szó kedves barátaim. Jogi-gazdasági-élelmiszermérnőki vénámnak köszönhetően eljutottam arra a szintre,hogy különbséget tudjak tenni az üzelt és az esztétika közt. Nézzük csak meg alaposan. Mi nehezebb? Fogyni vagy hízni? Fogyni. Még akkoris fogyni,ha a teljes populációt nézve az ektomorf alkatot is számításba veszem. Viszont ők vannak kevesebben,túlnyomó többségünk endo vagy mezomorf,ill. ezek árnyalatai. Ebből az következik,hogy ugyan hízásra is lehetne építeni üzletet,csak akkor minden ilyen irányú vállalkozás csődbemenne. Van egy jobb megoldás. Pl. ha valaki gyorsétteremlánc tulajdonos és fogyasztószereket is forgalmaz egyben. Egyik oldalról felhízlalja a jónépet,másik oldalról igyekszik lefogyasztani. Dupla nyereség. Az Élelmiszeripar,az Egészségügy -Gyógyszeripar, a divatvilág tömbösödött maffia. Közös az érdek: A haszon maximalizálása. Egy Playboy magazinnak nem áll érdekében telt csajszikat mutogatni, túl nagy kockázat. Itt minden kockázatelemzés és haszonbecslés kérdése. Az ízés a női test megitélését tekintve ma már nem releváns.. schmoll2
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 07. vasárnap 10:04
Sziasztok! Említettétek, hogy a ducibb nőkre használt, cseppet sem ízléses jelzők mennyire el tudják venni az ember önbizalmát. Ezzel egyetértek. Sokkal többet mondják egy nőre, hogy "nézd, ez mennyire dagadt, akár egy disznó", mint hogy "figyeld ezt a gebét"...
Nem is kell messzire menni, hiszen a "rálátásos" tv-reklámban is azt kérdi a nő: "miért, ennyire kövér vagyok?" /vagy valami ilyesmit/
Szerintem egy nagyon sovány nő sem éppen gusztusos, mégsem akarják azt, hogy hízzon, ellenben egy kövér nőt mindig azzal csesztetnek, hogy fogyjon le!
Viszont, ami jó hír, hogy van duci szépségverseny, modell kategóriában is indulhat az ilyen típusú hölgy, viszont anorexiásoknak ilyesmit nem szerveznek:-)
#280   2006. 05. 07. vasárnap 11:27
Szép jó napot mindenkinek! Na kérem,micsoda forgalom kezd itt kibontakozni az én távollétemben. eljen
#279   2006. 05. 07. vasárnap 10:40
fraktalok fraktalok
Pont tegap éjjel láttam egy hasonló reklámot. Megörültem, hogy egy szép testes nőt látok egy lépcsőn lemenni. Na végre, gondoltam magamban, ezentúl a reklámokat is érdemes lesz megnézni. Hát mire leért a lépcsőn olyan vékony lett szegény, hogy visszamenni már nem is lett volna ereje. Persze megint egy fogyókúrás csodaterméket hirdettek. Nagy bizniz lehet. gun
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 07. vasárnap 10:04
Sziasztok! Említettétek, hogy a ducibb nőkre használt, cseppet sem ízléses jelzők mennyire el tudják venni az ember önbizalmát. Ezzel egyetértek. Sokkal többet mondják egy nőre, hogy "nézd, ez mennyire dagadt, akár egy disznó", mint hogy "figyeld ezt a gebét"...
Nem is kell messzire menni, hiszen a "rálátásos" tv-reklámban is azt kérdi a nő: "miért, ennyire kövér vagyok?" /vagy valami ilyesmit/
Szerintem egy nagyon sovány nő sem éppen gusztusos, mégsem akarják azt, hogy hízzon, ellenben egy kövér nőt mindig azzal csesztetnek, hogy fogyjon le!
Viszont, ami jó hír, hogy van duci szépségverseny, modell kategóriában is indulhat az ilyen típusú hölgy, viszont anorexiásoknak ilyesmit nem szerveznek:-)
#278   2006. 05. 07. vasárnap 10:32
fraktalok fraktalok
Nekem meg az a förtelmes, ha kidomborodik a nő bőrén a bordája meg a medencéje. ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 00:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (44439)
2006. 05. 07. vasárnap 00:56
nem hinném h. annyira izgató inkább förtelmes ha a lány egy dagadt disznó és kevés ruha van rajta

... 239 240 241 242 243 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!