Duci lányokkal ismerkednék msn coyote@axelero.hu
Veszprém megyei vagyok
Veszprém megyei vagyok

Az nekem is nagyon tetszik,hihetetlenül nőies lány.
(Ez egy válasz 75hg üzenetére (2006. 05. 08. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 08. hétfő 14:21

Én egy kicsit finnyásabb vagyok nem szeretem a nagymellű csajokat, de azt viszont imádom ha a csípő és a a popsi kellemesen párnázott leginkább a 156-os kép jött be!
Én egy kicsit finnyásabb vagyok nem szeretem a nagymellű csajokat, de azt viszont imádom ha a csípő és a a popsi kellemesen párnázott leginkább a 156-os kép jött be!
Szerintem is nagyon szép tud lenni egy sportos,izmos lány. Volt egy hasonló barátnőm egyszer. Szép volt,de nem izgatott. Rengetegszer próbálkoztunk az ágyban és nem voltam képes azt a teljesítményt nyújtani,mint ami egy férfitól elvárható. Erőltettem magamra a vágyat,de az inas combjai sehogysem bírták felkelteni férfiasságomat. Nagy nehezen aztán összejött,de sokat szenvedtem. A végén már mindketten olyan gátlásosakká váltunk,hogy muszály volt befejezni a kapcsolatot. Ebből csak azt akarom kihozni,hogy bizony mióta megláttam az első női úszógumit,azóta érzem magam "kemény" férfinak.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2006. 05. 08. hétfő 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 08. hétfő 12:08

Én nem szeretem ha van rajtuk nagy háj, meg nagy lógó cici, de gebéket sem szeretem. Legyen sportos izmos és néhol lehet 1 kis tartalék is, de nem 1 nagy uszogumi..
Én nem szeretem ha van rajtuk nagy háj, meg nagy lógó cici, de gebéket sem szeretem. Legyen sportos izmos és néhol lehet 1 kis tartalék is, de nem 1 nagy uszogumi..

igy tovább
GG moderátori szobeli váll veregetésben részesültél
(ami nem jelent semit) (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 08. hétfő 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó éjt minden kedves fatgirls rajongónak,de azoknak is,akik utálják őket.

De biztos van egy csomó,még jobbak is,mint én,úgyhogy fel a fejjel, megtalálod!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 07. vasárnap 17:31

Törölt felhasználó (368273)

Szia! Nincs belőled még egy? Én pont ilyen pasit keresek:-)
Szia! Nincs belőled még egy? Én pont ilyen pasit keresek:-)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 07. vasárnap 16:29

Hát kellett,de nem túl sokat. Egy komoly,értelmes lány úgyhogy másnak is kellett volna pedálozni nála,nem csak nekem. Nagyon gátlásos volt a testét illetően,én gyógyítottam ki belőle: Gyengédséggel,szerelemmel,egy csomó ajándékkal és persze sex-el.
Ez példaértékű
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 07. vasárnap 16:29

Hát kellett,de nem túl sokat. Egy komoly,értelmes lány úgyhogy másnak is kellett volna pedálozni nála,nem csak nekem. Nagyon gátlásos volt a testét illetően,én gyógyítottam ki belőle: Gyengédséggel,szerelemmel,egy csomó ajándékkal és persze sex-el.
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 07. vasárnap 16:19

Akkor kellett vele dolgozni! Bár szerintem ő már az elején tudta, hogy te kellesz neki, csak hagyott téged erőlködni:) Legalábbis az én életem során erre jöttem rá. Egy személyes kérdés: Mielőtt veled találkozott, hogyan viszonyult a saját testéhez?
Akkor kellett vele dolgozni! Bár szerintem ő már az elején tudta, hogy te kellesz neki, csak hagyott téged erőlködni:) Legalábbis az én életem során erre jöttem rá. Egy személyes kérdés: Mielőtt veled találkozott, hogyan viszonyult a saját testéhez?
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
De hasonlóval.
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 07. vasárnap 14:52

Azért a barátnődet nem ezzel a szöveggel hódítottad meg, ugye?

Azért a barátnődet nem ezzel a szöveggel hódítottad meg, ugye?
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 07. vasárnap 11:45

Elmagyarázom a lényeget,mert talán így sokminden kikristályosodik. Megelepőt fogok mondani,de igazat: A női test szépsége és megítélése ma már nem szubjektív,nem ízlés és nem is az erotika kérdése. Üzletről van szó kedves barátaim. Jogi-gazdasági-élelmiszermérnőki vénámnak köszönhetően eljutottam arra a szintre,hogy különbséget tudjak tenni az üzelt és az esztétika közt. Nézzük csak meg alaposan. Mi nehezebb? Fogyni vagy hízni? Fogyni. Még akkoris fogyni,ha a teljes populációt nézve az ektomorf alkatot is számításba veszem. Viszont ők vannak kevesebben,túlnyomó többségünk endo vagy mezomorf,ill. ezek árnyalatai. Ebből az következik,hogy ugyan hízásra is lehetne építeni üzletet,csak akkor minden ilyen irányú vállalkozás csődbemenne. Van egy jobb megoldás. Pl. ha valaki gyorsétteremlánc tulajdonos és fogyasztószereket is forgalmaz egyben. Egyik oldalról felhízlalja a jónépet,másik oldalról igyekszik lefogyasztani. Dupla nyereség. Az Élelmiszeripar,az Egészségügy -Gyógyszeripar, a divatvilág tömbösödött maffia. Közös az érdek: A haszon maximalizálása. Egy Playboy magazinnak nem áll érdekében telt csajszikat mutogatni, túl nagy kockázat. Itt minden kockázatelemzés és haszonbecslés kérdése. Az ízés a női test megitélését tekintve ma már nem releváns..

Elmagyarázom a lényeget,mert talán így sokminden kikristályosodik. Megelepőt fogok mondani,de igazat: A női test szépsége és megítélése ma már nem szubjektív,nem ízlés és nem is az erotika kérdése. Üzletről van szó kedves barátaim. Jogi-gazdasági-élelmiszermérnőki vénámnak köszönhetően eljutottam arra a szintre,hogy különbséget tudjak tenni az üzelt és az esztétika közt. Nézzük csak meg alaposan. Mi nehezebb? Fogyni vagy hízni? Fogyni. Még akkoris fogyni,ha a teljes populációt nézve az ektomorf alkatot is számításba veszem. Viszont ők vannak kevesebben,túlnyomó többségünk endo vagy mezomorf,ill. ezek árnyalatai. Ebből az következik,hogy ugyan hízásra is lehetne építeni üzletet,csak akkor minden ilyen irányú vállalkozás csődbemenne. Van egy jobb megoldás. Pl. ha valaki gyorsétteremlánc tulajdonos és fogyasztószereket is forgalmaz egyben. Egyik oldalról felhízlalja a jónépet,másik oldalról igyekszik lefogyasztani. Dupla nyereség. Az Élelmiszeripar,az Egészségügy -Gyógyszeripar, a divatvilág tömbösödött maffia. Közös az érdek: A haszon maximalizálása. Egy Playboy magazinnak nem áll érdekében telt csajszikat mutogatni, túl nagy kockázat. Itt minden kockázatelemzés és haszonbecslés kérdése. Az ízés a női test megitélését tekintve ma már nem releváns..
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 07. vasárnap 10:04

Sziasztok! Említettétek, hogy a ducibb nőkre használt, cseppet sem ízléses jelzők mennyire el tudják venni az ember önbizalmát. Ezzel egyetértek. Sokkal többet mondják egy nőre, hogy "nézd, ez mennyire dagadt, akár egy disznó", mint hogy "figyeld ezt a gebét"...
Nem is kell messzire menni, hiszen a "rálátásos" tv-reklámban is azt kérdi a nő: "miért, ennyire kövér vagyok?" /vagy valami ilyesmit/
Szerintem egy nagyon sovány nő sem éppen gusztusos, mégsem akarják azt, hogy hízzon, ellenben egy kövér nőt mindig azzal csesztetnek, hogy fogyjon le!
Viszont, ami jó hír, hogy van duci szépségverseny, modell kategóriában is indulhat az ilyen típusú hölgy, viszont anorexiásoknak ilyesmit nem szerveznek:-)
Nem is kell messzire menni, hiszen a "rálátásos" tv-reklámban is azt kérdi a nő: "miért, ennyire kövér vagyok?" /vagy valami ilyesmit/
Szerintem egy nagyon sovány nő sem éppen gusztusos, mégsem akarják azt, hogy hízzon, ellenben egy kövér nőt mindig azzal csesztetnek, hogy fogyjon le!
Viszont, ami jó hír, hogy van duci szépségverseny, modell kategóriában is indulhat az ilyen típusú hölgy, viszont anorexiásoknak ilyesmit nem szerveznek:-)
Szép jó napot mindenkinek! Na kérem,micsoda forgalom kezd itt kibontakozni az én távollétemben.

Pont tegap éjjel láttam egy hasonló reklámot. Megörültem, hogy egy szép testes nőt látok egy lépcsőn lemenni. Na végre, gondoltam magamban, ezentúl a reklámokat is érdemes lesz megnézni. Hát mire leért a lépcsőn olyan vékony lett szegény, hogy visszamenni már nem is lett volna ereje. Persze megint egy fogyókúrás csodaterméket hirdettek. Nagy bizniz lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 07. vasárnap 10:04

Sziasztok! Említettétek, hogy a ducibb nőkre használt, cseppet sem ízléses jelzők mennyire el tudják venni az ember önbizalmát. Ezzel egyetértek. Sokkal többet mondják egy nőre, hogy "nézd, ez mennyire dagadt, akár egy disznó", mint hogy "figyeld ezt a gebét"...
Nekem meg az a förtelmes, ha kidomborodik a nő bőrén a bordája meg a medencéje.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 00:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 07. vasárnap 00:56

Törölt felhasználó (44439)

nem hinném h. annyira izgató inkább förtelmes ha a lány egy dagadt disznó és kevés ruha van rajta