Persze, hogy élvezi...mert nem arra figyel, hogy tönkre megy-e a fodrásznál megkreált hajkollekciója...nem arra figyel, hogy arról az oldaláról, ahol a pasi van, jól mutat-e...hanem a szexre összpontosít...persze a vékonyak között is bőven akad ilyen típus....de amiket hallottam ismerősöktől, egyre kevesebb köztük az ilyen ....

Hozzám már jöttek oda az utcán azzal, hogy jól nézek ki...pedig én sem vagyok egy anorexiás típus...igaz nem magyarok voltak, hanem külföldiek...valahogy a magyarok nem merik felvállalni, ha nem a csontkollekciók a zsánereik....

Van abban valami elementáris,ahogy egy telt nő élvezni tudja a sex-et.

szerintem a mai társadalom vhogy nem fogadja el a ducikat.Miért? mert nem trendi,ha vki nem éri át a barátnője derekát? Én arra törekszem,hogy a leendő barátomat a belsőm fogja meg,és az alakom ellenére is szeressen és boldog legyen velem.Nekem komoly hátrányom van az alakommal,mert nagyon nincs önbizalmam,hiába mondják mások,hogy probálkozzam.Kisebbségnek érzem magam,és minden egyes gondolatom az utcán az,hogy ki mit gondol rolam,hogy milyen dagadt.Örülnék neki ha legalább egyszer odajönne hozzám vki.Legalább egyszer.Azt inkább ne emlitsem,hogy milyen vágyaim vannak,amik így soha nem fognak teljesülni.
Abban az időben csak ilyen volt...mégis elkészült a mi generációnk...nem volt az a sok finnyáskodó, szőrellenes fiatal....szex mégis volt....a mai fiatalok se nyavaloygnának a szőr miatt, ha csak azt látnának...gondolom téged sem érdekelne, hogy szőrös, ha nem láttál volna még szőrtelent....

Régen ha egy nő húsos volt,azt mondták rá: egészséges. Ma azt mondják: beteg,túlsúlyos.

Ajajj fiúk...látom fantázia és képkereső hadjárat rendesen beindult ....csak így tovább

mekkora bozontos pina

Néhány kép a múltból. Amikor még nem volt ciki,ha egy nő úgy nézett ki,mint egy nő..

hát beszúrtam a kép linkjét egy az egyben. Megint bénáztam.

Nekem se mind tetszik egyformán. De muszály a változatosság a topicban,mert valaki csak a nagymellüeket szereti,van aki a kövérebbeket van aki meg az épphogy kicsit túlsúlyosakat.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 10. szerda 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 10. szerda 18:50

Meg egy megjegyzes, amit nagyon furanak talalok, hogy a legtobb kepen a holgyeknek oriasi a melluk, pedig ahogy en megfigyeltem, ez a tipus ritka. Megis altalaban ez a ducik egyik ismerve, hajacska es nagy mell. Hat nem ertem. A helyes formas duci csajokrol nincs kep?
Meg egy megjegyzes, amit nagyon furanak talalok, hogy a legtobb kepen a holgyeknek oriasi a melluk, pedig ahogy en megfigyeltem, ez a tipus ritka. Megis altalaban ez a ducik egyik ismerve, hajacska es nagy mell. Hat nem ertem. A helyes formas duci csajokrol nincs kep?

Direkt link a képhez! Ezt kell egy az egyben beszúrni.
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 10. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
pedig kitöröltem a view-et a címből. De béna vagyok