Szia én is kapok akkor küldök bucher76@citromail.hu
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 12:52

En mondjuk a pasikkal vagyok igy,szeretem a sportosabb pasikat, de oda vagyok a helyes maci alkatu pasikert, mert szornyen aranyosak es kedvesek. Amugy a kep elment
:-)))kaphatsz
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 12. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is maci vagyok!
Kapok képet?:-) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 12:52
Kapok képet?:-) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)

En mondjuk a pasikkal vagyok igy,szeretem a sportosabb pasikat, de oda vagyok a helyes maci alkatu pasikert, mert szornyen aranyosak es kedvesek. Amugy a kep elment
Hat nagyon tevedsz, ha azt hiszed hogy a duci lanyokban a pumpa a bombazok miatt megy fel. Fel kell hogy vilagositsalak, hogy olyan bunko pasik miatt akik azt hiszik, hogy ok a vilga legjobbjai, es hogy majd ok megmondjak mi hogy legyen, mi szep es mi undorito. Az mind szep es jo hogy leteznek koncenciok, de azt is csak az fogadja el es kezeli szentiraskent akinek nincs sajat velemenye es tobbsegbe burkolozik. Es nem tudom mit vagy kiakadva azzal a tisztasaggal, mert tudok nem egy olyan csajt aki ugyan szep, de dionyi agya van es a dezodor meg a viz fogalmat nem ismeri. Szoval ne azert mert valaki duci nem budos, meg ilyesmi, es a csini kulso meg nem feltele az alaphygieniai ismereteknek. Es ha az emberiseg sorsa a reklambarbikon mulna, ki is pusztulnank, mert mig eldontenek hogy a rozsaszin cipocskehez milyen markaju taskat vegyenek, hat bizony sok idobe telne. Es nem kuzdeni kell, mert ez nem surviver, hanem mindig onmagadnak lenni, mert az alca meg a latszat nem tart orokke.
Ha már Norbiéknál tartunk, volt Réka valamelyik nap adásban egy fotózással kapcsolatban.Hát kiánrándító volt!!!!
Biológia atlasz!!
Sokkal sexibb egy arányosan telt hölgy!!Legalább nem törik ki a fogam ha a fenekébe harapok!
Biológia atlasz!!
Sokkal sexibb egy arányosan telt hölgy!!Legalább nem törik ki a fogam ha a fenekébe harapok!
Sziasztok nekem bejönnek az ilyen lányok.
Ő nagyon bejön!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 19:36

Igazad van kisangyalka! Akárhányszor próbálom elmagyarázni,sokan mégsem képesek megérteni,hogy a dundi telt lányok nem egyenlőek a formátlanul elhízott nőkkel. A különbség,hogy míg az előbbieknél a súlyfelesleg esztétikusan oszlik el a testen és az arányok változatlanul megmaradnak,addíg az utóbbi esetben egy helyre koncentrálódik a zsír nagy része.

Sziasztok!
Én imádom a telt csajokat!Sokkal jobbak az ágyban,sokall jobban oda vannak a kukiért,meg mindenért :)
Ha van itt lány,akit érdekelne kaland,írjon nekem.
Sziasztok
Én imádom a telt csajokat!Sokkal jobbak az ágyban,sokall jobban oda vannak a kukiért,meg mindenért :)
Ha van itt lány,akit érdekelne kaland,írjon nekem.
Sziasztok

Az a "de" nagyon nem kellett volna oda!! Miből gondolod, hogy egy telt nő nem ad magára? Sőt, elárulom, talán jobban is, mint ahogy gondolnád!! Pont azért, mert a lehető legtöbbet akarja kihozni magából. Én naponta befújom magam a kedvenc parfümömmel, pedig csak dolgozni megyek! És, ha épp nincs senkim, még akkor is borotválom egyes testrészeim, magam miatt, mert ez nagyon fontos nekem!
És akkor még örülhetsz, hogy nem látod az enyémet, hogy milyen! Ill. rosszul mondtam: most már én is csak emlékezetből emlékszem, de még kislány koromban kiért a combomra is, akár egy őserdő. De abban a formájában akkor volt utoljára.
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 05. 10. szerda 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem viszont nagyon és még döntenem sem kellett,csak felizgultam tőle.
(Ez egy válasz dom333 üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)

mindenki döntse el magának engem spec nem izgat fel.
tisztában vagyok vele,hogy rossz,hogy visszahuzodo vagyok,de nem nagyon megy,hogy kitörjek.Pedig néha probálkozok
Rambika, nem kell visszahuzodonak lenni, en mindig szerettem kozeppontban lenni, es vedd a jobbik oldalat, ha az ember duci vagy tulsulyos legalabb eszre veszik:-)))