Magamról??? Én férfi vagyok! Vagy mire lennél kíváncsi?
Ahány nő annyi féle szakértő. Női testek szakértője? Ez tetszik. Vicces az tény. Milyen egzakt vizsgákon kell túlesni valakinek,hogy szakértő lehessen?
Ez kb.olyan foglalkozás lehet,mint az esztéta. Semmihez sem ért,de mindenhez hozzá tud szólni.
Ez kb.olyan foglalkozás lehet,mint az esztéta. Semmihez sem ért,de mindenhez hozzá tud szólni.
Küzdeni a túrót! Hogy mi jön a tévéből az egy dolog,aki megkajálja,gyomorfekély nélkül,annak bármit belehet adni.
Mint a női testek szakértője,és a zsűri elnöke, kijelenthetem,hogy ha van a lányokon háj,az már nem izgató,és nem is olyan szépecske,egy valamin tudom a hájat szépnek találni az pedig a disznó,amelyikből tepertőt készitenek,na azt imádom melegen
:-)) Előtte semmi bajom nem volt. Lehet, hogy erős paprikát evett reggelire, nem tudom:-) Meg aki torkos, annak néha torkán is akad:-))
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 15:40
Igaz, igaz, pocaknak mindenkepp lennie kell. A befele hajlo pasik nem igazan jonnek be. Amugy attol nem szokott az ember torka fajni, lehet hogy megfaztal:-)
Személy szerint Rubint Rékát egy nagyszerű nőnek tartom! Ha valaki a sportra teszi fel az életét, persze, hogy az alakja is ahhoz igazodik!
Nincs ezzel semmi gond!!
A lényeg, hogy az tegye az ember és olyan legyen, amit szeretne tenni és amilyen lenni szeretne!
Engem senki nem tudna rávenni még arra sem, hogy a ház körül fussak akár csak 1 kört is, de nem is akarok.
Sokfélék vagyunk, lehet válogatni!
Nincs ezzel semmi gond!!
A lényeg, hogy az tegye az ember és olyan legyen, amit szeretne tenni és amilyen lenni szeretne!
Engem senki nem tudna rávenni még arra sem, hogy a ház körül fussak akár csak 1 kört is, de nem is akarok.
Sokfélék vagyunk, lehet válogatni!
Igaz, igaz, pocaknak mindenkepp lennie kell. A befele hajlo pasik nem igazan jonnek be. Amugy attol nem szokott az ember torka fajni, lehet hogy megfaztal:-)
Nekem a sportos pasik jönnek be, de kis pocival mindenképp! És legyen "kerülete" is, mert a karjaim arra a méretre vannak berendezkedve:-))
Na...hát ez meg is lenne...Szexre mindig könnyű ilyet találni! Most is megvolt, fáj a torkom, nem tudom, nem-e attól, hogy...?
Na...hát ez meg is lenne...Szexre mindig könnyű ilyet találni! Most is megvolt, fáj a torkom, nem tudom, nem-e attól, hogy...?
ok
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 14:51
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ugye megy ez, igy sokkal aranyosabb maci vagy:-)majd kuldok meg valamikor kepet, ok?
Na ugye megy ez, igy sokkal aranyosabb maci vagy:-)majd kuldok meg valamikor kepet, ok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 12. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 14:23
Törölt felhasználó (22660)
Ment.
Ment.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Hadd lám:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 12. péntek 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 14:16
Törölt felhasználó (22660)
Készitetem egy mosolygos képet kéred?
Készitetem egy mosolygos képet kéred?
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 13:59
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondom, szerintem mi meg soha nem beszeltunk es kepcsere se volt, de a cicak szornyen edik:-)
Pasi talalassal nincs gond, azon nem is izgultam soha, de utolso megjegyzes, ha lehet finomabb kifejezes is letezik a dundi csajokra, mert szerintem hajas malac csak a disznoolban van. Maskor modorald magad!
Sexy kepeket nem osztogatok csak ugy, es jelenleg nekem is dolgom van, szoval egyenlore ennyi.:-)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 12. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 14:00
Köszi:-)
Én is kapok még? Az oldalhoz illően szex(i) képet kérek!
Mentem home!
Puszi!
Mentem home!
Puszi!
Köszi:-)
Mentem home!
Puszi! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 13:59
Mentem home!
Puszi! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondom, szerintem mi meg soha nem beszeltunk es kepcsere se volt, de a cicak szornyen edik:-)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 12. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 13:55
Küldtem egy régi képet, háth az ismerős:-)
Szexképed is van?
Kérem!!!
Szexképed is van?
Kérem!!!
Küldtem egy régi képet, háth az ismerős:-)
Szexképed is van?
Kérem!!! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexképed is van?
Kérem!!! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem hinnem hogy beszeltunk mar volna valahol
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 12. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet, hogy már valahol beszéltünk...
Van másik képed? (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 13:46
Van másik képed? (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt en nem mondtam hogy latasbol ismeros, csak valakire hasonlitasz:-)

fatgirlsfriend

2628
Dionne Darling