Ebben igazad van, de volt olyan baratnom, aki imadott enni, jokat, sokat, nem hizott, mert sokat sportolt es alkatilag sem volt hajlamos a hizasra. Ezek szerint az evessel lehet kapcsolatban ez a dolog, persze az evessel azert jonnek a kilok is. Akkor innen ez a dolog, hogy a husis nok jobbak az agyban?
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 12. péntek 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 23:53
Persze igazad van,de azért kétségtbe nem igazán lehet vonni,hogy az a nő,aki felszabadult az evésben általában a sexben sem olyan merevgörcs.
Persze igazad van,de azért kétségtbe nem igazán lehet vonni,hogy az a nő,aki felszabadult az evésben általában a sexben sem olyan merevgörcs.
(Ez egy válasz Hephaistos üzenetére (2006. 05. 12. péntek 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 23:47
(Ez egy válasz Hephaistos üzenetére (2006. 05. 12. péntek 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Mar volt dolgom mindenfele(majdnem) alkatu lannyal, novel, de en nem tudnam az alkathoz(korhoz) kapcsolani, hogy melyik tipus jobb az agyban. Szerint ez csak altalanositas, az adott szemelytol fugg, nem pedig a testalkattol.
Mar volt dolgom mindenfele(majdnem) alkatu lannyal, novel, de en nem tudnam az alkathoz(korhoz) kapcsolani, hogy melyik tipus jobb az agyban. Szerint ez csak altalanositas, az adott szemelytol fugg, nem pedig a testalkattol.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 12. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 23:09
Azt kell elhinned,hogy tapasztalatból mondom egy husi lány aki szeret enni,általában az ágyban is klasszisokkal jobb,mint sovány társaik. Kivéve,ha nagyon gátlásos a testét illetően. De ezen csak a partner segíthet.
talán ennél nem vastagabbak,amatőr sorozathoz,majd ott keresgéld
Öhüm és hová töltötted fel azokat a képeket? Írtó vastag combok,tetszik ez az mókás önkritika. Lehet,hogy nem is olyan vastagok. Ennél vastagabbak azok a combok? Nem hiszem.
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 05. 12. péntek 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 23:10
hát töltöttem fel ma képeket,de addig is hát világosbarna haj-hosszu,kerek arc,szemüveg,mell az 105cm kb,combjaim irto vastagok-70cm darabja,jo nagy fenék és azért tűrhető has
Hat persze, egy jo vacsi utan van energia masra is:-PSZemelyes tapasztalat, ha nem vagyok holt ehes, sokkal jobb a kedvem, ezzel masokat is boldogga tudok tenni.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 12. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 23:09
Azt kell elhinned,hogy tapasztalatból mondom egy husi lány aki szeret enni,általában az ágyban is klasszisokkal jobb,mint sovány társaik. Kivéve,ha nagyon gátlásos a testét illetően. De ezen csak a partner segíthet.
hát töltöttem fel ma képeket,de addig is hát világosbarna haj-hosszu,kerek arc,szemüveg,mell az 105cm kb,combjaim irto vastagok-70cm darabja,jo nagy fenék és azért tűrhető has
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 23:06
Ki mit nem tud,meg mit is kell elhinnem?nem ertem pontosan, mert en szerintem is egy jo kajalas meg elotte vagy utana jo sex az valami szuper:-)
Amugy ilyen kepem meg nem is lattam, erdekes. Igy meg a harmast is bevallalnam:-DDD
Amugy ilyen kepem meg nem is lattam, erdekes. Igy meg a harmast is bevallalnam:-DDD
Kb,hogy tudnád leírni a külsődet? Arra gondolok pl:arc,haj,hajszín,mell,fenék,comb,has stb...
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 05. 12. péntek 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 23:04
hajjaj,ha még csak az volna hogy 18+ oldalakat nézek....még jo kislány volnék:D
Ki mit nem tud,meg mit is kell elhinnem?nem ertem pontosan, mert en szerintem is egy jo kajalas meg elotte vagy utana jo sex az valami szuper:-)
Amugy ilyen kepem meg nem is lattam, erdekes. Igy meg a harmast is bevallalnam:-DDD (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 12. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 22:59
Amugy ilyen kepem meg nem is lattam, erdekes. Igy meg a harmast is bevallalnam:-DDD (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 12. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tud,hidd el. Aki nem szeret enni,az már nem lehet olyan odaadó az ágyban sem. Az evés és a sex nagyon összefügg. Az ízek,illatok ugyanúgy izgatják az embert,egy jó kajálás= orgazmus.
hajjaj,ha még csak az volna hogy 18+ oldalakat nézek....még jo kislány volnék:D
különben szeretek enni,csak ha elfeledkezek a jo nevelésről jönnek a kilok
Lexbi koktél:
Nem tud,hidd el. Aki nem szeret enni,az már nem lehet olyan odaadó az ágyban sem. Az evés és a sex nagyon összefügg. Az ízek,illatok ugyanúgy izgatják az embert,egy jó kajálás= orgazmus.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 12. péntek 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 22:53
Ratrafaltal a lenyegre:-DAmelyik no szeret enni, mast is ugyanugy tud elvezni
Jaaj, hat akkor meg ne izgulj, nem kestel le semmirol.:-DA pasiknak ido kell mig merik vallalni magukat, az idosebbeknek meg talan fiatal vagy, de hidd el, megtalalod az igazit. Kialakul a dolog, ne felj. Es ne legyel szomoru, mert elhervadsz.
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 05. 12. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak 17 és már 18+ sexoldalakon nézelődgetsz? Hmmm?
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 05. 12. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ratrafaltal a lenyegre:-DAmelyik no szeret enni, mast is ugyanugy tud elvezni
(Ez egy válasz Hephaistos üzenetére (2006. 05. 12. péntek 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 12. péntek 22:49
Ha egy no szeret enni, akkor jo az agyban! ;-)
Rambika14, legyel vidam, sut a nap!
Rambika14, legyel vidam, sut a nap!

fatgirlsfriend

Batkaa