te írtad:
kisangyalka #634| tegnap 18:52
Allitag a szoke nok meg hulyek. Igy nem lehet allitast alapozni hogy a [...]
én írtam:
de csak a festett szőkék:)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
kisangyalka #634| tegnap 18:52
Allitag a szoke nok meg hulyek. Igy nem lehet allitast alapozni hogy a [...]
én írtam:
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi de csak a festett szokek?
(Ez egy válasz trash123 üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 13. szombat 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 13. szombat 18:52

Allitag a szoke nok meg hulyek. Igy nem lehet allitast alapozni hogy a haverom haverjanak a haverja meselte. Miert nem probaltad ki?Akkor megtudod. Kulonben lehet a dologban valami, viszont ha nem azert mert ducik, hanem mert torik magukat hogy a pasinak jo csinaljanak. Nekiki ugyanis bizonyitaniuk kell, mig elhiszik nekik, hogy jo veluk az agyban, mig lehet hogy egy baba csak szetdobja magat, es meg nagyokat is asitozik kozben annyira unja - szemelyes ismerosom is ilyen, ezzel dicsekszik - de a pasi halas hogy magahoz engedte. Szerintem ne hagyatkozz masok velemenyere es probald ki, hogy a sajat velemeny szoljon beloled:-)
Bizony tisztelt"Vadóc"minden galambásznak,ilyen gömbölyded látványtól megduzzad a kanóc.!!
Ezzel a szép szőke töltöttgalamb kedvencemmel kívánok mindenkinek jó éjt!

Már alakul a képfeltöltés és a nő is kellemesen húsos.

én elég jol szopok,legalábbis eddig még nem volt rá panasz:D
(Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2006. 05. 13. szombat 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 13. szombat 18:17

állítólag a duci lányoknak jó a kézi munkájuk meg jól tudnak szopni

Lexbikus játék egy normál és egy telt lány közt
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 05. 13. szombat 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Amugy en is szoke vagyok, nem felreerteni amit mondtam!!!:-DCsak peldakent hoztam fel az allitasokra
Allitag a szoke nok meg hulyek. Igy nem lehet allitast alapozni hogy a haverom haverjanak a haverja meselte. Miert nem probaltad ki?Akkor megtudod. Kulonben lehet a dologban valami, viszont ha nem azert mert ducik, hanem mert torik magukat hogy a pasinak jo csinaljanak. Nekiki ugyanis bizonyitaniuk kell, mig elhiszik nekik, hogy jo veluk az agyban, mig lehet hogy egy baba csak szetdobja magat, es meg nagyokat is asitozik kozben annyira unja - szemelyes ismerosom is ilyen, ezzel dicsekszik - de a pasi halas hogy magahoz engedte. Szerintem ne hagyatkozz masok velemenyere es probald ki, hogy a sajat velemeny szoljon beloled:-)
(Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2006. 05. 13. szombat 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 13. szombat 18:17

állítólag a duci lányoknak jó a kézi munkájuk meg jól tudnak szopni