Fordítva értelmezted a topic címét:
a lányokon van háj
nem a hájokon van lány.
a lányokon van háj
nem a hájokon van lány.
nem értem mi a bajod?? igazi NEHÉZbombázók!!

igen szoktunk
Heh, vakacio, mehetek pasikat mustralni meg nyaralni:-)))Megnezem mi a kinalat a macis pasikbol es hogy ram mekkora a kereslet:-P
Veeegre, lesz idom....a kisangyal imagemet meg eldobom a nyarra:-DDD
Veeegre, lesz idom....a kisangyal imagemet meg eldobom a nyarra:-DDD
Helyes hozzallas:-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 25. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 25. vasárnap 13:59
Törölt felhasználó (26778)

... az első osztály mindig párnázott...!
... az első osztály mindig párnázott...!
sziaztok szerintem is izgató az én barinöm 24éves 172cm magas és 70kg szerintem jól néz ki
Én még vagyogatok...csak éged nem láttalak mostanában... az emilcímed meg eltűnt:-(
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 23:48

Valahogy mostansag csend van itt. Mindenki talalt maganak duci csajt es mar nem jar fel ide:-)?Bar lehet hogy csak nekem tunik igy. Azert kivancsi lennek hany szazaleka a ferfiaknak van oda a barokkos kerek formakert...
ne nézzen mindenki úgy ki mint a Norbinak a felesége. pfúúújhh... eres a karja...
mondjuk egyészségesen vékonyka legyen, és ha van rajta +5-7kg akkor még mindig jól fog kinézni is lesz kapaszkodó is rajta :D
mondjuk egyészségesen vékonyka legyen, és ha van rajta +5-7kg akkor még mindig jól fog kinézni is lesz kapaszkodó is rajta :D
Fiatalabb koromban nem tetszett. Első komolyabb bartnőm gömbölyded volt (nem kicsit), aztán rákaptam a dúsidomokra. De jónéhány év után, gondolom nem emeltek rám botot senki, ha magamnak most inkább véknykát szeretnék.
Mindegy, hoyg vékony, telt, kövér. Ez kb, olyan, mint azon vitázni, hogy kicis vagy nagy e a péló.
Van akinek jól áll ha telt, van aki ronda tőle.
Volt barátnőmnek jól állt. Egy lány smerősöm jóval vékonyabb nála de még mindig a telt kategóriába tartozik. A különbség csupán annyi, hoyg hiába vékonyabb, ha a hasára és a derekára hízott. Így nincs meg a nőies íve amitől nő a nő. Egy tömb lett emiatt a csaj. Na ez viszont ronda.
Ezuért nem is mindegy ki hogy van kikerekedve. Van aki előnyösen annak mindegy, de van aki előnytelenül. Ez utóbbi hiába fogadja el magát inkább fogyózzon. (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindegy, hoyg vékony, telt, kövér. Ez kb, olyan, mint azon vitázni, hogy kicis vagy nagy e a péló.
Van akinek jól áll ha telt, van aki ronda tőle.
Volt barátnőmnek jól állt. Egy lány smerősöm jóval vékonyabb nála de még mindig a telt kategóriába tartozik. A különbség csupán annyi, hoyg hiába vékonyabb, ha a hasára és a derekára hízott. Így nincs meg a nőies íve amitől nő a nő. Egy tömb lett emiatt a csaj. Na ez viszont ronda.
Ezuért nem is mindegy ki hogy van kikerekedve. Van aki előnyösen annak mindegy, de van aki előnytelenül. Ez utóbbi hiába fogadja el magát inkább fogyózzon. (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Valahogy mostansag csend van itt. Mindenki talalt maganak duci csajt es mar nem jar fel ide:-)?Bar lehet hogy csak nekem tunik igy. Azert kivancsi lennek hany szazaleka a ferfiaknak van oda a barokkos kerek formakert...
en nem
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok szertenék beszélgetni illetve levelezni emailben egy kedves aranyos duci csajal!!!!
Ajajajaj...lecsúszunk fiúk...hol vagytok?
Őt durcásan, de bevállalnám:-)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
A gépemen van...a neten nincs :-)
Jaja...szép vérben forgó