Fiatalabb koromban nem tetszett. Első komolyabb bartnőm gömbölyded volt (nem kicsit), aztán rákaptam a dúsidomokra. De jónéhány év után, gondolom nem emeltek rám botot senki, ha magamnak most inkább véknykát szeretnék.
Mindegy, hoyg vékony, telt, kövér. Ez kb, olyan, mint azon vitázni, hogy kicis vagy nagy e a péló.
Van akinek jól áll ha telt, van aki ronda tőle.
Volt barátnőmnek jól állt. Egy lány smerősöm jóval vékonyabb nála de még mindig a telt kategóriába tartozik. A különbség csupán annyi, hoyg hiába vékonyabb, ha a hasára és a derekára hízott. Így nincs meg a nőies íve amitől nő a nő. Egy tömb lett emiatt a csaj. Na ez viszont ronda.
Ezuért nem is mindegy ki hogy van kikerekedve. Van aki előnyösen annak mindegy, de van aki előnytelenül. Ez utóbbi hiába fogadja el magát inkább fogyózzon. (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 23:48
Mindegy, hoyg vékony, telt, kövér. Ez kb, olyan, mint azon vitázni, hogy kicis vagy nagy e a péló.
Van akinek jól áll ha telt, van aki ronda tőle.
Volt barátnőmnek jól állt. Egy lány smerősöm jóval vékonyabb nála de még mindig a telt kategóriába tartozik. A különbség csupán annyi, hoyg hiába vékonyabb, ha a hasára és a derekára hízott. Így nincs meg a nőies íve amitől nő a nő. Egy tömb lett emiatt a csaj. Na ez viszont ronda.
Ezuért nem is mindegy ki hogy van kikerekedve. Van aki előnyösen annak mindegy, de van aki előnytelenül. Ez utóbbi hiába fogadja el magát inkább fogyózzon. (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Valahogy mostansag csend van itt. Mindenki talalt maganak duci csajt es mar nem jar fel ide:-)?Bar lehet hogy csak nekem tunik igy. Azert kivancsi lennek hany szazaleka a ferfiaknak van oda a barokkos kerek formakert...
en nem
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 23:48
Valahogy mostansag csend van itt. Mindenki talalt maganak duci csajt es mar nem jar fel ide:-)?Bar lehet hogy csak nekem tunik igy. Azert kivancsi lennek hany szazaleka a ferfiaknak van oda a barokkos kerek formakert...
sziasztok szertenék beszélgetni illetve levelezni emailben egy kedves aranyos duci csajal!!!!
Ajajajaj...lecsúszunk fiúk...hol vagytok?
Őt durcásan, de bevállalnám:-)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
A gépemen van...a neten nincs :-)
Jaja...szép vérben forgó
Tényleg felesleges küzdeni a feleslegek ellen,mert izgató pont.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 17. szombat 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 17. szombat 17:18
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 17. szombat 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
Ne küzdj, engem is leszóltak a faszba :D:D
Na jó...nem teljesen igaz, hogy nem szólítanak le...de vagy külföldiek...és nem igazán vagyok rasszista, de nem szeretnék magamnak se néger, se arab, se török barátot....vagy pedig olyanok akik egy minimális mértékben sem mozgatják meg a fantáziámat....azért meg nem fogok valakivel összejönni, aki egy kicsit sem tetszik, hogy legyen valakim....
Gondoltam, hogy hímnemű vagy...azért van ott a zárójelben a bocsi...meg a sok smiley a végén....
Biztos úgy van, ha Te mondod...Te figyi...nem lehet, hogy helyettem téged szólítanak le? (Bocsi)
Ne küzdj, engem is leszóltak a faszba :D:D
A háj senkin nem izgató,és nem "természetes" Szép lenne,ha a felsőkaromon,és a mellizmom helyén háj lenne-pfujjjjjjj,de ezt is megfogja cáfolni aki úgy néz ki sajnos!
Akkor csak én vagyok vak, mert az utcán, neten, szórakozóhelyen stb...nem igazán szólítanak meg....

fatgirlsfriend