Kurvára nem izgató. Inkább igénytelen.
szaisztok az én feleségem is telt 24éves 72kg 172cm magas akit érdekel irhat
ezt nagyon szépen megmondtad!!!! a pasik sajna tényleg elég válogatósak.. :(( sokáig én is azt hittem (hiszem ma is) hogy a súlyom miatt nehéz párt találnom, mert eleve bekategorizálnak hogy barátnak még oké de többre nem is gondolnak!!! ha tudnák mit hagynak ki
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 17:44
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyan mindenkinek mas az izlese, de szomoru, hogy ha valaki mar 90kg felett van csak! baratnak tartjak rezervaban, es tobbre nem is kivancsiak a pasik. Neha total kiboritanak a pasik, olyan kritizalnak, meg valogatnak, akik esetleg beszorosodve futkosnak, nem adnak magukra, sovanyak hogy mar nem igaz. Es kozben ferfi statuszukbol kiindulva megszabjak, hogy egy no egy bizonyos kilo folott mar semmire se jo.
Kerdem en, ha a ferfit ennyi szempont szerint ,,diszkriminalnak,, akkor mi lenne?
Engem a parom imad, es tobb vagyok mint 90.Meg jo hogy akad pasi aki nem ugy gondolkodik.
Az a fo baj a pasikkal hogy sokan elegedetlenek, meg nyafognak hogy a csajok valogatnak. Pedig lehet hogy pont az igaz szerelmet zarjak ki, ha mindefele korlatokat meg idealokat szabnak.
Kerdem en, ha a ferfit ennyi szempont szerint ,,diszkriminalnak,, akkor mi lenne?
Engem a parom imad, es tobb vagyok mint 90.Meg jo hogy akad pasi aki nem ugy gondolkodik.
Az a fo baj a pasikkal hogy sokan elegedetlenek, meg nyafognak hogy a csajok valogatnak. Pedig lehet hogy pont az igaz szerelmet zarjak ki, ha mindefele korlatokat meg idealokat szabnak.
Ugyan mindenkinek mas az izlese, de szomoru, hogy ha valaki mar 90kg felett van csak! baratnak tartjak rezervaban, es tobbre nem is kivancsiak a pasik. Neha total kiboritanak a pasik, olyan kritizalnak, meg valogatnak, akik esetleg beszorosodve futkosnak, nem adnak magukra, sovanyak hogy mar nem igaz. Es kozben ferfi statuszukbol kiindulva megszabjak, hogy egy no egy bizonyos kilo folott mar semmire se jo.
Az a fo baj a pasikkal hogy sokan elegedetlenek, meg nyafognak hogy a csajok valogatnak. Pedig lehet hogy pont az igaz szerelmet zarjak ki, ha mindefele korlatokat meg idealokat szabnak. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 11. péntek 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 00:40
Az a fo baj a pasikkal hogy sokan elegedetlenek, meg nyafognak hogy a csajok valogatnak. Pedig lehet hogy pont az igaz szerelmet zarjak ki, ha mindefele korlatokat meg idealokat szabnak. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 11. péntek 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56068)
Sziasztok !
Az én véleményem is az , hogy nagyon nagy élményt nyujt egy kisé teltebb test, és álltalában inteligencia is társul hozzá.
Nincsenek annyira eltelve maguktol.
Az ilyen testhez szép nagy cicik is nötek.
Most én sem 90-fölöt gondoltam , bár nagyon aranyosak barátnak tökéletes sajnos ez fölöt már annyira másra már nem gondolok.
Az én véleményem is az , hogy nagyon nagy élményt nyujt egy kisé teltebb test, és álltalában inteligencia is társul hozzá.
Most én sem 90-fölöt gondoltam , bár nagyon aranyosak barátnak tökéletes sajnos ez fölöt már annyira másra már nem gondolok.
Állítsd be a böngésződet, hoyg használjon proxy szervert és keress egy magyar proxy szervert. Akkor a rendszer magyarnak fog látni és elvileg a problémád megoldódik és feltárul előtted a GG teljes tárháza.
De úgy tudom, hogy a külföldieknek meg ingyé' van a VIP sorozatok letöltése. Asszem én meg külföldről fogok benézni, fiú lévén nem is érdekelnek az amatőr srácok. (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 21:04
De úgy tudom, hogy a külföldieknek meg ingyé' van a VIP sorozatok letöltése. Asszem én meg külföldről fogok benézni, fiú lévén nem is érdekelnek az amatőr srácok. (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Kulonben a szlovak oldalon sincs amator fiuk rovat. SZoval nem tudom vegkepp hogy is lehet ez. De mas magyar oldalakon is tapasztaltam mar, hogy mint kulfoldinek, nem mukodik minden siman. Ez van...
Szerintem a termet és az IQ nem feltétlenül párosul, van egy kb 110kg-s kolleganőm, aki olyan sötét, hogy ha bejön a munkaterembe légvédelmi fényszórót kell kapcsolni, hogy lássunk valamit, ráadásul nem is túl jóindulatú...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 11. péntek 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 00:40
Törölt felhasználó (56068)
Sziasztok !
Sziasztok !
köszi, megvan :-)
elment
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 11. péntek 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 00:22
nem küldenéd el te priviben az Msn címedet? én meg szoktam kapni a priviket :-)
nem küldenéd el te priviben az Msn címedet? én meg szoktam kapni a priviket :-)
Nem vagyok. Egyeb mod pedig nincs. Errol ennyit akkor. Kepcsere majd mas alkalommal.
akkor mondj léci egy jobb módot, ahogy átküldhetem.
Pl az axtoron fent vagy?
Pl az axtoron fent vagy?
Hat pedig nem, es asszem nem is fogom. Egy ideje nem mukodik minden 100szazalekra.
Elvileg már meg kellet kapnod :-)
az rendben van, csak kerdes hogy meg e kapom..manapsag semmi nemmukodik normalisan
ha nem haraxol a címet priviben küldtem
Tényleg :-)
es tenyleg akarod a kepet?
van :-)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Mnsed van?

fatgirlsfriend

Katerina D