nem hiszem, hogy konkrétan a háj izgató lenne, hiszen valljuk be pasiban se az úszógumis a favorit. inkább az izgató, ahogyan a teltebb lányok élvezik és "meghálálják" a finom érintéseket, nem beszélve a vadabbakról:)bennem ezt értékeli a pasim, és mindent megtesz, hogy maradéktalanul élvezhessem, és ezáltal ő is azt tehesse. tényleg olyan rossz lenne nekem avval a pár kg fölösleggel?
A deszka csajok sem jók. Egy nő legyen, azért nőies legyen rajta v.mennyi fognivaló, de ne betonkeverő. Na ennyi. Arany középút.
Egyebkent az a bundas, sovany alak kepe nem epp rad volt krealva, hanem evek tapasztalata:-)Az esetek 90szazalekaban azok verik a melluket hogy nemely csaj milyen gusztustalan, akik sajat maguk nem tudnak semmit felmutatni, de ferfiui letukbol kiindulva jogosnak tartjak a kritizalast. Ugyebar nem osztogathatjak el magukat akar kinek. (Szerintem sokukbol viszont a csajok se kernenek)Persze van a masik kategoria is, aki meg megszallott a testevel, es ahelyett hogy vajas kenyeret enne, ugy fogalmaz hogy szenhidratot eszik meg feherjeket (most nem konkretan a vaja kenyer osszetevoire gondoltam). Ok csakis a legjobbat akarjak, meg ha az adott no nem is a fonyeremeny, mert sokat ismerek akiket csak azert hordoznak a pasik ,hogy jol nezzenek ki. Aztan ha szukseg van rajuk, se beszelni, se fozni, se gondoskodni nem tudnak. Ok nem azert vannak. Aztan van a kozepkategoria, aki maga is atlagos igy atlagos noket keres. OK.Es csupan egy apro reteg akad, aki a kulson tul tudja mit akar, es fontos neki, hogy baratnojevel boldog legyen, meg ha az illeto holgyike husisabb is az atlagnal. Szerintem az ilyen ferfinak, aki el tudja fogadni parjat, es nem allandoan a hibakat keresi, mikozben masok utan fordulgat rengeteg onbizalom kell, mert felvallalja a nem konvencionalisat. En epp ezert szeretem az ilyen pasiakat, es akad koztuk bizony fiatal, jokepu emberke is (mint a parom:-P)
Persze ezt most igy nagyon durvan retegelve irtam le, mert mindenkinek mas az izlese, es aki mast szeret, az nem feltetlenul rosszab, vagy komplexusokkal kuszkodo, de az a tapasztalatom, hogy az emberek felnek a kihivasoktol. Mindenki bele akar ferni egy keretbe, es aki kilog az ki van rekesztve.
Mig egy vekony no, azert kihivas, mert valogat, es csak keves pasi kapja meg, addig a ducibb csaj azert kihivas, mert be kell lopnod magad a szivebe es biznia kell benned, ahhoz viszont tobb kell mint egy csinos kulso es tobbet kell erte tenni is.Amit sokan nem vallalnak. Pedig sose tudja az ember mi lapul a felszin alatt... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 12. szombat 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 12. szombat 00:11
Persze ezt most igy nagyon durvan retegelve irtam le, mert mindenkinek mas az izlese, es aki mast szeret, az nem feltetlenul rosszab, vagy komplexusokkal kuszkodo, de az a tapasztalatom, hogy az emberek felnek a kihivasoktol. Mindenki bele akar ferni egy keretbe, es aki kilog az ki van rekesztve.
Mig egy vekony no, azert kihivas, mert valogat, es csak keves pasi kapja meg, addig a ducibb csaj azert kihivas, mert be kell lopnod magad a szivebe es biznia kell benned, ahhoz viszont tobb kell mint egy csinos kulso es tobbet kell erte tenni is.Amit sokan nem vallalnak. Pedig sose tudja az ember mi lapul a felszin alatt... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 12. szombat 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56068)

Ebbe is igazat adok neked ,látom igen érzékenyen érint a hozzá szolások .Én például nem tartom vicesnek inkább sajnálatra méltó sajnos ugy gondolja csak igy kerülhet a figyelem központjába de igy tényleg teljessen torz képet sugal.Azért küldhetnél egy számodra elfogadható képet ahol meg gyözöd a töbséget. A hogy olvastam hozzászolásaidat olyan inteligens aranyos lánynak gondolak.Ha gondolod én is küldök ahol bebizonyithatom ,hogy nem vagyok csontsovány nagy bundával meg álldott igénytelen ember ahogy lefestettél de meg értelek .
:-)Az lennea legpraktikusabb ha lenne msned. Nem szeretek ugyanis postan kepeket kuldozgetni, nekem az tul lassu. Egyebkent, meg ugy erzem, nincs szuksegem senkinek semmit bebizonyitanom. Mert minden minden ember en is egyedi vagyok es akinek meg nem tetszik, az ugy se erintkezik velem. Ami meg az erzekenyen erint dolgot illeti, nem is igy fogalmaznek. Engem inkabb duhit, hogy nehany noi tarsunk total agyatlan, es belemegy olyan dolgokba ami vegkepp nem sexi, csak idetlen, valaki hulyenek a biztatasara, aminek az a vege, hogy a ducik bebizonyitjak hogy vegekepp nem erotikusak. Ami viszont nem igaz, csak rosszul jon le egy egy felresikerult kep utan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 12. szombat 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 12. szombat 00:11

Ebbe is igazat adok neked ,látom igen érzékenyen érint a hozzá szolások .Én például nem tartom vicesnek inkább sajnálatra méltó sajnos ugy gondolja csak igy kerülhet a figyelem központjába de igy tényleg teljessen torz képet sugal.Azért küldhetnél egy számodra elfogadható képet ahol meg gyözöd a töbséget. A hogy olvastam hozzászolásaidat olyan inteligens aranyos lánynak gondolak.Ha gondolod én is küldök ahol bebizonyithatom ,hogy nem vagyok csontsovány nagy bundával meg álldott igénytelen ember ahogy lefestettél de meg értelek .
Ha egy lány kicsit molett,az még el megy.De ha túl sok háj van rajta az már undorít.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 23:23

Az ilyen csajokat legszivesebben mar felpofoznam. Persze hogy a pasik nem vesznek minket semmibe, mikor nemelyik tarsunk ilyen hulye pozokban, total idiotat csinal magabol es a pasik meg rohognek egy jot. A ducikrol is lehet nagyon szep fotokat kesziteni, de ez nem az az eset. Ilyen kep lenne rolam a neten, inkabb elsullyednek a fold ala, nem meg reklamoznam. Kar hogy par csaj total naiv, es hisznek a fotosoknak. Igy lesz olyan az imagunk mint amilyen:-/
Az ilyen csajokat legszivesebben mar felpofoznam. Persze hogy a pasik nem vesznek minket semmibe, mikor nemelyik tarsunk ilyen hulye pozokban, total idiotat csinal magabol es a pasik meg rohognek egy jot. A ducikrol is lehet nagyon szep fotokat kesziteni, de ez nem az az eset. Ilyen kep lenne rolam a neten, inkabb elsullyednek a fold ala, nem meg reklamoznam. Kar hogy par csaj total naiv, es hisznek a fotosoknak. Igy lesz olyan az imagunk mint amilyen:-/
Elöször szeretnék elnézést kérni töletek akiket megbántottam hozzászolásommal. Nem volt szándékos.
Probáltam inkább kedves lenni a nem éppen deszka lányokhoz ,de amint látom nem sikerült .A suly határt saját magam álltal gondolt ,érzett határ.
Tudom jól hogy e-suly felett is van élet söt hallomásból nagyon élvezetesétudják tenni az együtlétet.Álltalában én vagyok sok ember között az aki töbször ki áll melletük .Az a megjegyzés ,hogy csak barát mást még nem probáltam .Mégegyszer Mella Culpa vagy valami
Probáltam inkább kedves lenni a nem éppen deszka lányokhoz ,de amint látom nem sikerült .A suly határt saját magam álltal gondolt ,érzett határ.
Tudom jól hogy e-suly felett is van élet söt hallomásból nagyon élvezetesétudják tenni az együtlétet.Álltalában én vagyok sok ember között az aki töbször ki áll melletük .Az a megjegyzés ,hogy csak barát mást még nem probáltam .Mégegyszer Mella Culpa vagy valami
Bocs, de a duci csajok nem zabalnak. Szerintem mint minden ember ok is taplalkoznak, ki hogyan, de nem ZABALNAK!Mindegy ha azt mondtad volna hogy falnak. Sokan tobbet kajalnak mint nemely duci csaj, megse hiznak. Szoval ez nem csak ugy van, hogy dagadtra zabaljuk magunkat. Senki nem nevel otthon hizosdisznot!Amugy meg ha neked az igenyesseg csupan a sportbol all, hat akkor te dolgod. Szerintem az igyenyesseg resze a kulturaltsag, atraktiv megjelenes es apoltsag. Ami nem feltetlenul csak a vekony emberekre talalo.
A dagadt csajok is az esetek 90%-ban az igénytelenségük miatt dagadtak. Zabálnak nem mozognak. Én is dagadt lennék, ha nem sportolnék , de nem vagyok igénytelen, így ugyanezt várom el a nőtől is adjon magára ... -
Kedves matrix, szerintem teveszted a fogalmakat. Az hogy valaki neked nem izgato, attol meg lehet szep es apolt. Legfeljebb neked nem all fel tole. Hidd el, lattam mar sok vekony csajt, es meglepodnel nemelyiken. Olyan hogy dezodor, vagy szortelenites meg csak hirbol se hallottak. De a pasik nyalja falja, mert sovany. Na az a pasi igenytelen.
(Ez egy válasz matrix11 üzenetére (2006. 08. 11. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz matrix11 üzenetére (2006. 08. 11. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Kurvára nem izgató. Inkább igénytelen.
szaisztok az én feleségem is telt 24éves 72kg 172cm magas akit érdekel irhat
ezt nagyon szépen megmondtad!!!! a pasik sajna tényleg elég válogatósak.. :(( sokáig én is azt hittem (hiszem ma is) hogy a súlyom miatt nehéz párt találnom, mert eleve bekategorizálnak hogy barátnak még oké de többre nem is gondolnak!!! ha tudnák mit hagynak ki
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 17:44

Ugyan mindenkinek mas az izlese, de szomoru, hogy ha valaki mar 90kg felett van csak! baratnak tartjak rezervaban, es tobbre nem is kivancsiak a pasik. Neha total kiboritanak a pasik, olyan kritizalnak, meg valogatnak, akik esetleg beszorosodve futkosnak, nem adnak magukra, sovanyak hogy mar nem igaz. Es kozben ferfi statuszukbol kiindulva megszabjak, hogy egy no egy bizonyos kilo folott mar semmire se jo.
Kerdem en, ha a ferfit ennyi szempont szerint ,,diszkriminalnak,, akkor mi lenne?
Engem a parom imad, es tobb vagyok mint 90.Meg jo hogy akad pasi aki nem ugy gondolkodik.
Az a fo baj a pasikkal hogy sokan elegedetlenek, meg nyafognak hogy a csajok valogatnak. Pedig lehet hogy pont az igaz szerelmet zarjak ki, ha mindefele korlatokat meg idealokat szabnak.
Kerdem en, ha a ferfit ennyi szempont szerint ,,diszkriminalnak,, akkor mi lenne?
Engem a parom imad, es tobb vagyok mint 90.Meg jo hogy akad pasi aki nem ugy gondolkodik.
Az a fo baj a pasikkal hogy sokan elegedetlenek, meg nyafognak hogy a csajok valogatnak. Pedig lehet hogy pont az igaz szerelmet zarjak ki, ha mindefele korlatokat meg idealokat szabnak.
Ugyan mindenkinek mas az izlese, de szomoru, hogy ha valaki mar 90kg felett van csak! baratnak tartjak rezervaban, es tobbre nem is kivancsiak a pasik. Neha total kiboritanak a pasik, olyan kritizalnak, meg valogatnak, akik esetleg beszorosodve futkosnak, nem adnak magukra, sovanyak hogy mar nem igaz. Es kozben ferfi statuszukbol kiindulva megszabjak, hogy egy no egy bizonyos kilo folott mar semmire se jo.
Az a fo baj a pasikkal hogy sokan elegedetlenek, meg nyafognak hogy a csajok valogatnak. Pedig lehet hogy pont az igaz szerelmet zarjak ki, ha mindefele korlatokat meg idealokat szabnak. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 11. péntek 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 00:40
Az a fo baj a pasikkal hogy sokan elegedetlenek, meg nyafognak hogy a csajok valogatnak. Pedig lehet hogy pont az igaz szerelmet zarjak ki, ha mindefele korlatokat meg idealokat szabnak. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 11. péntek 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !
Az én véleményem is az , hogy nagyon nagy élményt nyujt egy kisé teltebb test, és álltalában inteligencia is társul hozzá.
Nincsenek annyira eltelve maguktol.
Az ilyen testhez szép nagy cicik is nötek.
Most én sem 90-fölöt gondoltam , bár nagyon aranyosak barátnak tökéletes sajnos ez fölöt már annyira másra már nem gondolok.
Az én véleményem is az , hogy nagyon nagy élményt nyujt egy kisé teltebb test, és álltalában inteligencia is társul hozzá.
Most én sem 90-fölöt gondoltam , bár nagyon aranyosak barátnak tökéletes sajnos ez fölöt már annyira másra már nem gondolok.
Állítsd be a böngésződet, hoyg használjon proxy szervert és keress egy magyar proxy szervert. Akkor a rendszer magyarnak fog látni és elvileg a problémád megoldódik és feltárul előtted a GG teljes tárháza.
De úgy tudom, hogy a külföldieknek meg ingyé' van a VIP sorozatok letöltése. Asszem én meg külföldről fogok benézni, fiú lévén nem is érdekelnek az amatőr srácok. (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 21:04
De úgy tudom, hogy a külföldieknek meg ingyé' van a VIP sorozatok letöltése. Asszem én meg külföldről fogok benézni, fiú lévén nem is érdekelnek az amatőr srácok. (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Kulonben a szlovak oldalon sincs amator fiuk rovat. SZoval nem tudom vegkepp hogy is lehet ez. De mas magyar oldalakon is tapasztaltam mar, hogy mint kulfoldinek, nem mukodik minden siman. Ez van...
Szerintem a termet és az IQ nem feltétlenül párosul, van egy kb 110kg-s kolleganőm, aki olyan sötét, hogy ha bejön a munkaterembe légvédelmi fényszórót kell kapcsolni, hogy lássunk valamit, ráadásul nem is túl jóindulatú...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 11. péntek 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 00:40

Sziasztok !
Sziasztok !
köszi, megvan :-)