A deszka csajok sem jók. Egy nő legyen, azért nőies legyen rajta v.mennyi fognivaló, de ne betonkeverő. Na ennyi. Arany középút.
Sziasztok!
Olvasgatom, olvasgatom a hozzászólásokat és nem hagy, hogy ne szóljak hozzá a témához!
Akarva, akaratlanul, de én is érintett vagyok ebben a témában, s nagyon nem tetszik az a szó, hogy "háj"! De azért nagyon tetszik robix9 és kisangyalka véleménye ebben a témában. Persze magamból kiindulva és a magamon tapasztalt mindennapi szotik és élményekkel alátámasztva, szerintem is nagyon sok pasi van, akik inkább oda-oda pislantanak, vagy inkább le sem tudják venni a pillantásukat egy igazán nyárias, nőies dekoltról. S azért bevallom nem tartozom a nagyon tapasztal és bő szexmúltal rendelkező hölgyek közé, de azért eddig nem sok panaszt hallottam a volt partnenreimtől. S nem nagyon telik el olyan nap, hogy ne akadna olyan pasi, aki éppen kávéra hívna, vagy éppen más módon adná a tudtomra, hogy szerintem tetszem nekik!
Vagy lehet hogy ezt csak én értelmezem így ????
Olvasgatom, olvasgatom a hozzászólásokat és nem hagy, hogy ne szóljak hozzá a témához!
Akarva, akaratlanul, de én is érintett vagyok ebben a témában, s nagyon nem tetszik az a szó, hogy "háj"! De azért nagyon tetszik robix9 és kisangyalka véleménye ebben a témában. Persze magamból kiindulva és a magamon tapasztalt mindennapi szotik és élményekkel alátámasztva, szerintem is nagyon sok pasi van, akik inkább oda-oda pislantanak, vagy inkább le sem tudják venni a pillantásukat egy igazán nyárias, nőies dekoltról. S azért bevallom nem tartozom a nagyon tapasztal és bő szexmúltal rendelkező hölgyek közé, de azért eddig nem sok panaszt hallottam a volt partnenreimtől. S nem nagyon telik el olyan nap, hogy ne akadna olyan pasi, aki éppen kávéra hívna, vagy éppen más módon adná a tudtomra, hogy szerintem tetszem nekik!
A végén feltett kérdésre csak akkor tudnék objektívebben válaszolni,ha látnálak :-)
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 13. vasárnap 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 13. vasárnap 18:03

Sziasztok!
S nagyon kíváncsi vagy BigJoe23???
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 13. vasárnap 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 13. vasárnap 18:07

A végén feltett kérdésre csak akkor tudnék objektívebben válaszolni,ha látnálak :-)
Sajnos (?) valahonnan a természetemből kifolyólag színte mindenre, rád főleg :-)
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 13. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
BigJoe23 - jelentkezz a Sandramell@azet.s
k
k
BigJoe23 - jelentkezz a Sandramell@azet.sk
Rég jártam erre kedves fórumozók! Hát van itt párbeszéd rendesen,de sajnos távollétemben a képek eltűntek. Igyekszem azért majd vissza-vissza nézni.
Szerintem rosszul hiszed! Engem speciel izgat fölösleg a barátnőmön,őt meg izgatja az izmos karom stb. Egyáltalán nem igaz,hogy a telt nők csak a kedvességük és érzékiségük miatt jók. Én kifejezetten állítom,hogy esztétikusabbak is tudnak lenni,mint pl.10kg-al soványabb társaik.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 12. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 12. szombat 16:12

nem hiszem, hogy konkrétan a háj izgató lenne, hiszen valljuk be pasiban se az úszógumis a favorit. inkább az izgató, ahogyan a teltebb lányok élvezik és "meghálálják" a finom érintéseket, nem beszélve a vadabbakról:)bennem ezt értékeli a pasim, és mindent megtesz, hogy maradéktalanul élvezhessem, és ezáltal ő is azt tehesse. tényleg olyan rossz lenne nekem avval a pár kg fölösleggel?

Szép arc, kár, hogy nem a legjobb a beállítás...
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 08. 13. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)