Egy két húspogácsa vacsorára:
mindenkinek jó étvágyat.
Na igen, ezzel a keppel szerettem volna tamogatni ezt a szamomra fontos temat

Nagyon is sikerült mindjárt itt ballagunk az elején.Cukik vagytok .Régebben tölünk kértetek történeteket husissabb lányokrol ,de nem sok választ kaptatok eme témában.Szerintem a történeteket kezdjétek ti és talán mások is meg nyilnak.Én már meséltem .
Nagy öröm ,hogy megint olvashatlak
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen,lehet izgato,ha nem tul sok a háj.Minden a csajon múlik,hogy mennyire belevaló.Az érzékiség amúgyis a döntő tényező egy nőnél.
Az ,hogy kinek mi a sok az izlés és vonzalom kérdése.És nem osztozok az irányú kijelentésed ben ,hogy minden a csajokon mulik .Én úgy tudom a genetika mai állása szerint ,a vonzalom két ember kiváltsága egyenlöre.Talán ezt nem a procik oldják meg helyetünk.
En is meseltem mar valamikor reges regen, de csupa negativ tapasztalat van. Szerintem a pasik nem szeretik a husis csajokat, bar lehet hogy csak engem nem. Mindensetre a piros bugyira meg nem sok jelentkezo akadt
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 20:46

Törölt felhasználó (56068)
VIP

Nagyon is sikerült mindjárt itt ballagunk az elején.Cukik vagytok .Régebben tölünk kértetek történeteket husissabb lányokrol ,de nem sok választ kaptatok eme témában.Szerintem a történeteket kezdjétek ti és talán mások is meg nyilnak.Én már meséltem .
Tenyleg. Es ne sajnald. A pasik a hulyek.Mar aki megszoltiva erzi magat es megse kap az alkamon esetleg egy erdekes emberket megismerni...
Ha en 63kg lennek, akkor tok rendben lenne minden, megcsak ducinak se ereznem magam. Viszont nagyon messze vagyok ettol a kilotol, igy itt a helyem.

De vannak.
Hát, szexális vágyaim nincsenek:)
jessz!

Kérj meg valakit, biztosan megteszi

Most konkrétan Valakit kértél meg; vagy bárkit, aki hajlandó lenne rá?
Biztosan le vagyok maradva, de a gépem egy kissé gyengélkedik. Egyébként jól érzed magad a bőrödben? Mármint teltebb nőként?
Pedig az a jó, mikor van mit markolni

Ne hülyéskedj már, mail-ben és más virtuális helyeken csak az szexel, aki az életben pipogya és csak a szája nagy!!!!
Egy igazi férfi és egy igazi nő érzésekre vágyik!
Csak én élek ezen a bolygón?
Komolyan mondom, itt néha azt érzem!
Nehogy megsértődj, nem neked szólt ez, csak a kérdéseddel eszembe juttattál most sok mindent...
Egy igazi férfi és egy igazi nő érzésekre vágyik!
Csak én élek ezen a bolygón?
Komolyan mondom, itt néha azt érzem!
Nehogy megsértődj, nem neked szólt ez, csak a kérdéseddel eszembe juttattál most sok mindent...
nekem meg az agyam száll el, mer' vírusos a gépem. Olyan lassú, mint egy lajhár.
és folyt.köv. lassan oda jutnak, hogy már csak egy vizuális élményre tudnak elélvezni, vagy ami még rosszabb erekciót produkálni:-)
Én az ilyeneket messziről kiröhögöm:-) De van sok csaj, akit meg lehet etetni:-)
UI: nem azokról beszélek, akik 1-2x kipróbálták, hanem, akik folyamatosan erre izgulnak és alig várják, hogy bekapcsolják a kamerát!:-)
Én az ilyeneket messziről kiröhögöm:-) De van sok csaj, akit meg lehet etetni:-)
UI: nem azokról beszélek, akik 1-2x kipróbálták, hanem, akik folyamatosan erre izgulnak és alig várják, hogy bekapcsolják a kamerát!:-)