Akkor még egy lehetőség: ahol a sorozatok vannak (nálunk 3 képpel), ott,mielőtt rákattintasz, nézd meg, lent az állapotsorban mi a hivatkozás, vagy a linkre jobb gomb -> parancsikon másolása, vagy a tulajdonságokról a cím.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 19. kedd 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 19. kedd 18:04

En a csodaszep Felvideken elek
.Sajna a datummal se tudok segiteni, mert azon az oldalon amit en latok datum sincs. De egy kep van a sorozatombol itt is valahol egy regebbi hozzaszolasom alatt. Esetleg azt meglehet lesni

En a csodaszep Felvideken elek
.Sajna a datummal se tudok segiteni, mert azon az oldalon amit en latok datum sincs. De egy kep van a sorozatombol itt is valahol egy regebbi hozzaszolasom alatt. Esetleg azt meglehet lesni
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 09. 19. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 19. kedd 17:45

Vagy úgy! Ha szabad érdeklődnöm, hol is van az a külföld? Tőlünk északra ?
Esetleg annyit segíts, plíz, hogy add meg a dátumot, és akkor megkeressük.
(a sorozat felett, az oldal tetején van: Amatőr magyar párok ***********)
(a sorozat felett, az oldal tetején van: Amatőr magyar párok ***********)
Vagy úgy! Ha szabad érdeklődnöm, hol is van az a külföld? Tőlünk északra ?
(a sorozat felett, az oldal tetején van: Amatőr magyar párok ***********) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 19. kedd 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 19. kedd 17:37
(a sorozat felett, az oldal tetején van: Amatőr magyar párok ***********) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 19. kedd 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)

De en kulfoldi vagyok, szoval nekunk mas a szamozas, es az en oldalamon a 808as alatt vagyok. Sajna a tobbi oldalon nem tudom a szamot.
De en kulfoldi vagyok, szoval nekunk mas a szamozas, es az en oldalamon a 808as alatt vagyok. Sajna a tobbi oldalon nem tudom a szamot.
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 09. 19. kedd 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 19. kedd 17:19

Kisangyalka! Te most szórakozol veünk !??
A 808-as a pároknál "zitacicus", ami semmiképp sem hasonlít formailek sem a kisangyalka névre!
Ne feszítsd tovább a húrokat! ;)
Csak az igazat akarjuk hallani!
A 808-as a pároknál "zitacicus", ami semmiképp sem hasonlít formailek sem a kisangyalka névre!
Csak az igazat akarjuk hallani!
Kisangyalka! Te most szórakozol veünk !??
Csak az igazat akarjuk hallani! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 19. kedd 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 19. kedd 16:59
Csak az igazat akarjuk hallani! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 19. kedd 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)

A sorozatnal is a kisangyalkat hasznaltam, szoval igy lehet megtalalni, de mar kint szamom, igy nem kell hogy gondott okozzon.Milyen belso uzenetre gondolsz?
A sorozatnal is a kisangyalkat hasznaltam, szoval igy lehet megtalalni, de mar kint szamom, igy nem kell hogy gondott okozzon.Milyen belso uzenetre gondolsz?
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 09. 19. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 19. kedd 14:06

Kerestelek, de nem talállak... :S
Se kisangyal se angle se little angel se semmi... :S
tényleg és a belső üzenetemre semmi reakció? :)
A szamom 808as a paroknal kell keresni.
Es nagy puszi minden pasinak, aki ide jarkal, ezzel is erositve a husisabb csajokat
Es nagy puszi minden pasinak, aki ide jarkal, ezzel is erositve a husisabb csajokat

Kerestelek, de nem talállak... :S
Nekem nagyon nagyon tetszik. Pont az esetem
Némelyik olyan mint egy zsírosbödön.Persze,hogy izgatnak.Idegileg!
Hmmm.. Jó a fórum címe. Persze hogy izgató ha van mit fogni egy csajon. Sokkal izgatóbb egy telt nő mint egy deszka, bár ez is izlés dolga. Nekem nagyon bejön egy husos testű nő szép arcal főleg ha imádja a szexet:) Másik nagy előny hogy a telt nők általában sokkal jobb kedvűek és ez jó hatással van rám. Én is kerestem kisangyalka sorozatát de nem találtam :(
pedig nagyon kiváncsivá tett :)))
pedig nagyon kiváncsivá tett :)))
Pedig lehetnél...
akárhogy is kerestelek, nem talátalak meg! Áruld már el, hányas!? vagy más a neved ??
Figy én már láttam Rambikát és mondhatom nagyon kellemes puncija lehet.
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 09. 18. hétfő 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 18. hétfő 21:53

Kisangyalka és Rambika.
Megadnátok a sorozataitok számát?
Már amelyikőtöknek több is van. Rambika mintha 6-ot említett volna? Én ennyit még nem találtam de nagyon kíváncsivá tett!!! No meg kisangyalka is. Szóval lányok, légyszíves sorozatszámokat kérünk! plííííz!
Már amelyikőtöknek több is van. Rambika mintha 6-ot említett volna? Én ennyit még nem találtam de nagyon kíváncsivá tett!!! No meg kisangyalka is. Szóval lányok, légyszíves sorozatszámokat kérünk! plííííz!

Ejnye, csak ugy a pasik szajaba adni a sorszamot?Csak annyit, amator paroknal keresd a 800asok korul. Aki kivancsi ugyis megtalalja, akit meg nem erdekel, ugyse nezne meg, szoval tessek, lehet keresni
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 09. 18. hétfő 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 18. hétfő 21:53

Kisangyalka és Rambika.

Kisangyalka és Rambika.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 16. szombat 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)

ööö...én nézegetem...naponta...csak nem vagyok visszaírás szinten...
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2006. 09. 18. hétfő 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Jók ezek a nők
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 09. 18. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt te sem nagyon nézegeted :D
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 17. vasárnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
De még hogy mennyire..