Itt vagy még, Rambi ???
hát...ha szépen kéred:))) esetleg majd priviben:))
(Ez egy válasz gyorboy üzenetére (2006. 09. 22. péntek 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 22. péntek 08:56
Szia Rambika,
Kaphatok egy e-mail címet? Lenne kedved e-mail-ezni egy Komáromhoz közelivel?
Kaphatok egy e-mail címet? Lenne kedved e-mail-ezni egy Komáromhoz közelivel?
Szia Rambika,
Kaphatok egy e-mail címet? Lenne kedved e-mail-ezni egy Komáromhoz közelivel? (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 20:37
Kaphatok egy e-mail címet? Lenne kedved e-mail-ezni egy Komáromhoz közelivel? (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
még csak nem is az országban,hanem egy országgal feljebb,de annak az alján legalább:))) szoval komáromhoz közel északrol
2526
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 22:30
szerintem a kep tulajdonosa is hozzajarul..mar ha pl. az en kepeimrol van szo, mert volt aki megnezte volna, a rambievel egyutt.
szerintem a kep tulajdonosa is hozzajarul..mar ha pl. az en kepeimrol van szo, mert volt aki megnezte volna, a rambievel egyutt.
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 09. 20. szerda 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
még csak nem is az országban,hanem egy országgal feljebb,de annak az alján legalább:))) szoval komáromhoz közel északrol
(Ez egy válasz gyorboy üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
szia Rambika,
Az ország melyik részén lax?
Az ország melyik részén lax?
mit tudom én:-) ez egy videochat oldal.-))
(Ez egy válasz nonoka27 üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 01:54), amit ide kattintva olvashatsz)
hol lehet látni képet kata67-ről?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 01:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 01:49
Törölt felhasználó (368273)
Ja, a vénlány neve kata67.
És lefeküdt azért egy moderátorral, hogy ő is az legyen:-) szánalmas kis ribanc:-)
Szóval ha akartok jót röhögni rajta, akkor nézzétek meg!
És ezt most megérdemelte! A férfiak önsanyargatásáért! ja és a vicc, hogy teljesen el van szállva magától:-)
És lefeküdt azért egy moderátorral, hogy ő is az legyen:-) szánalmas kis ribanc:-)
És ezt most megérdemelte! A férfiak önsanyargatásáért! ja és a vicc, hogy teljesen el van szállva magától:-)
Ja, a vénlány neve kata67.
www.randichat.hu
De most írtam le, miért kérdezed??? (Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
De most írtam le, miért kérdezed??? (Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
???
mi a gond, drága? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 00:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 00:51
mi a gond, drága? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 00:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
De unatkozok......Eltiltottak most a jó pasiktól!
De unatkozok......Eltiltottak most a jó pasiktól!
FIGYELEM!
Lázadást szervezek a randichat oldalra!
Le a vénlány moderátorokkal!
Egy kis örömöt sem lehet a férfiaknak adni!
Aki akar egy jó show-t látni, mindenféle maszti és egyebek nélkül, csak
Le a férfigyűlölő, besavanyodott, pápaszemes, egész nap moderátor szerepet betöltött, unalmas vén tyúkkal!
Ha látnátok, őt.....hjajjj.....megértenétek!
Segítsetek!
Lázadást szervezek a randichat oldalra!
Le a vénlány moderátorokkal!
Egy kis örömöt sem lehet a férfiaknak adni!
Aki akar egy jó show-t látni, mindenféle maszti és egyebek nélkül, csak
tö
érzékiséget és erotikát és velem van, akkor...menjünk...tüntessünk! alf
mé alf
nyLe a férfigyűlölő, besavanyodott, pápaszemes, egész nap moderátor szerepet betöltött, unalmas vén tyúkkal!
Ha látnátok, őt.....hjajjj.....megértenétek!
Segítsetek!
Hozzájárul a kép tulajdonosa is ????
(Ez egy válasz Gery76 üzenetére (2006. 09. 20. szerda 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
én benne vagyok:))) csak hozz létrát is mert emeleten van az ablakom:_)))és jo lesz a piros rozsa is nem kell drága bonbon...
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 09. 20. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 20. szerda 13:20
Lányok! Ha nem küldtök újabb sort az ablakotok alá megyek tüntetni. Most úgyis divatbajött a tüntetés. (Kockakövek helyett ellenben bonbon-t vagy parfümöt vinnék! Esetleg virágot!)
Ha megtaláltad elmondhatnád az itthoni verzióban hol van. köszi
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 09. 20. szerda 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Na itt vagyok és még mindig a képeket keresem :))
Massal nem hinnem, ugyanis az emberek megbizhatatlanok. Nem lenne jo ha rossz kezekbe kerulnenek a kepek.
Meglehet, de az nem most lesz.

fatgirlsfriend

cozmad
Gregoriana