Szep napot mindenki, latom nem megy itt az elet.
SZIASZTOK HA VAN KÖZTETEK VESZPRÉM MEGYEI LÁNY KÉREM JELENTKEZZEN MSN-coyote@axelero.hu
na igen, működhetne, jó lenne!!
EMBEREK! Mi ez a nagy hanyagolás ?? már senkit nem érdekel a topic ??? (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 10. 01. vasárnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 01. vasárnap 20:04
EMBEREK! Mi ez a nagy hanyagolás ?? már senkit nem érdekel a topic ??? (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 10. 01. vasárnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)

én irok mindig ha jo a cucc,csak tudod mostanában beteg szegény,mint én:))) itthon leszek még pár napig,szoval müködhetne a fene egye meg
én irok mindig ha jo a cucc,csak tudod mostanában beteg szegény,mint én:))) itthon leszek még pár napig,szoval müködhetne a fene egye meg
na, mielőtt lemenne a főoldalról, eltűnne szem elől ez a topic, írok bele!!! :)
..Hamár a lányok hanyagolják...
..Hamár a lányok hanyagolják...
hát...a video....tudod azt te,hogy miért nem:))) különben már fent volna,na meg ha a netem is menne néha...
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 08:31

Tényleg a videodat miért nem töltöd fel ide? Az amatőr videókhoz?
szia Rambika!
akció videó engem is érdekelne:-) (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 26. kedd 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 20:26
akció videó engem is érdekelne:-) (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 26. kedd 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)

akciobeli kép nincs csak video.emilt amint tudok irok,de jelen pillanatban nem megy
Régebben nekem sem számított, hogy kinek milyen az alkata stb...szóval nem a külső alapján döntöttem. Ma már máshogy van, nem tudnék azzal randizni, aki nem egyezik a fantáziámmal. Sovány férfibe nem is tudnék beleszeretni.
1. a fizikai vonzalom ma már és csak utána jöhet a többi:-) Hogy mennyit változik az ember egy évtized alatt.....:-))
1. a fizikai vonzalom ma már és csak utána jöhet a többi:-) Hogy mennyit változik az ember egy évtized alatt.....:-))
köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 11:16
Törölt felhasználó (21812)

Nyugi!!! Szerinted miért vigyorgok az üzenet végén annyira.
Nem írtál semmi bántót, tényleg.
De kis lelkis pasi vagy. Szeretem az ilyet. Törődsz mások lelkével.
De kis lelkis pasi vagy. Szeretem az ilyet. Törődsz mások lelkével.
Jó is az a markolni való segg...
utálom, ha a nő segge szúr!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 11:06
utálom, ha a nő segge szúr!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Annak, aki nem csak a testét szereti egy nőnek, hanem a lelkét is. Ezt hívják szerelemnek. Régen ilyen mellem volt, most az ellenkezője van, és kapcsolatban nem számít, hogy milyen a didkó, mert a nőt egészben szereti a pasi.
Az utcán persze más a helyzet, ha arról van szó, hogy melyiket bámulják meg. 20 éves koromban rövidre vágattam a hajam. Nagy hiba volt. Mivel elöl-deszka-hátul-léc testem volt, a vonaton egy néni fiatalembernek nevezett. Gyorsan visszanövesztettem a hajam. Aztán növesztettem a testem is. A férjem aranyos volt. Azt mondta, mikor kigömbölyödtem, hogy változik az ízlése, egyre jobban imádja az ilyen markolnivaló segget ;-)
Az utcán persze más a helyzet, ha arról van szó, hogy melyiket bámulják meg. 20 éves koromban rövidre vágattam a hajam. Nagy hiba volt. Mivel elöl-deszka-hátul-léc testem volt, a vonaton egy néni fiatalembernek nevezett. Gyorsan visszanövesztettem a hajam. Aztán növesztettem a testem is. A férjem aranyos volt. Azt mondta, mikor kigömbölyödtem, hogy változik az ízlése, egyre jobban imádja az ilyen markolnivaló segget ;-)
Nyugi!!! Szerinted miért vigyorgok az üzenet végén annyira.
De kis lelkis pasi vagy. Szeretem az ilyet. Törődsz mások lelkével. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
De kis lelkis pasi vagy. Szeretem az ilyet. Törődsz mások lelkével. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
most komolyan, léci
Nem, csak hazudtam, hogy ne legyen lelkiismeret-furdalásod.
:-))))) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
:-))))) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tényleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 11:10

Engem nem bántottál meg. Én már csak röhögök azon, hogy régen nem volt mellem és ezért nem mertem szűk felsőt felvenni. Most meg azért nem veszek fel szűk felsőt, mert az úszógumimat titkolom...
Ez van.
De tényleg nem bántottál meg.
Ez van.

Véleményem szerint ismerkedni senki nem mérleggel és centivel megy és szerencsére nem az az első kérdés sem, hogy " mi a horoszkópod? "
Engem nem bántottál meg. Én már csak röhögök azon, hogy régen nem volt mellem és ezért nem mertem szűk felsőt felvenni. Most meg azért nem veszek fel szűk felsőt, mert az úszógumimat titkolom...
Ez van.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 11:08
Ez van.

Nem akartam senkit megsérteni bocs...
Egyébként ebbe a topicba nem tudók jót írni, asszem ide nem lessz több hsz...
Egyébként ebbe a topicba nem tudók jót írni, asszem ide nem lessz több hsz...
Nem akartam senkit megsérteni bocs...
Egyébként ebbe a topicba nem tudók jót írni, asszem ide nem lessz több hsz... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 11:06
Egyébként ebbe a topicba nem tudók jót írni, asszem ide nem lessz több hsz... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Annak, aki nem csak a testét szereti egy nőnek, hanem a lelkét is. Ezt hívják szerelemnek. Régen ilyen mellem volt, most az ellenkezője van, és kapcsolatban nem számít, hogy milyen a didkó, mert a nőt egészben szereti a pasi.
Az utcán persze más a helyzet, ha arról van szó, hogy melyiket bámulják meg. 20 éves koromban rövidre vágattam a hajam. Nagy hiba volt. Mivel elöl-deszka-hátul-léc testem volt, a vonaton egy néni fiatalembernek nevezett. Gyorsan visszanövesztettem a hajam. Aztán növesztettem a testem is. A férjem aranyos volt. Azt mondta, mikor kigömbölyödtem, hogy változik az ízlése, egyre jobban imádja az ilyen markolnivaló segget ;-) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Az utcán persze más a helyzet, ha arról van szó, hogy melyiket bámulják meg. 20 éves koromban rövidre vágattam a hajam. Nagy hiba volt. Mivel elöl-deszka-hátul-léc testem volt, a vonaton egy néni fiatalembernek nevezett. Gyorsan visszanövesztettem a hajam. Aztán növesztettem a testem is. A férjem aranyos volt. Azt mondta, mikor kigömbölyödtem, hogy változik az ízlése, egyre jobban imádja az ilyen markolnivaló segget ;-) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, hogy izgató, kinek kéne ilyen nő?!

Tényleg a videodat miért nem töltöd fel ide? Az amatőr videókhoz?
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 27. szerda 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 21:54

nem akarom elkiabálni,vegyétek ugy hogy nem is mondtam semmit,de most szupergyors a netem:)) csak kitudja meddig:((...