Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 154 155 156 157 158 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1997   2006. 10. 08. vasárnap 16:11
gorgh0 gorgh0
"nem nagyon akarnak nyilatkozni"

Na, akor itt a kivétel!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 15:43
mosogatás közben gondolkodtam(legközelebb krimit írok közben:D)...tegyünk rendet kicsit...a külső csak és kizárólag az alkalmi szexben a legelső!...ha arra keresünk partnert, hogy dugjunk, akkor egyértelmű, hogy a tökéletest keressük, ergo: nem izgató, ha egy lány hájas...ha viszont azt a nőt keressük, akivel élni akarunk, a jövőnket tervezzük, akkor meg másodlagos a külső, az ész és az értelem a fontos, az pedig akárhogy is nézzük leginkább a nem túl dekoratív lányok erénye...(ez most hülyén néz ki, mert én lány vagyok, nyílván nem én keresek nőt)...ha egy nő keres szexpartnert, akkor sem valószínű, hogy a rezgőhájú pasira vágyik
biztos vannak kivételek, akik valóban beindulnak egy töltött galambra, viszont úgy tűnik nem nagyon akarnak nyilatkozni
#1996   2006. 10. 08. vasárnap 15:56
bamm bamm
egy kicsi kell, rosszul vagyok a túl vékony nőktől:p
#1995   2006. 10. 08. vasárnap 15:43
MmePrune MmePrune
mosogatás közben gondolkodtam(legközelebb krimit írok közben:D)...tegyünk rendet kicsit...a külső csak és kizárólag az alkalmi szexben a legelső!...ha arra keresünk partnert, hogy dugjunk, akkor egyértelmű, hogy a tökéletest keressük, ergo: nem izgató, ha egy lány hájas...ha viszont azt a nőt keressük, akivel élni akarunk, a jövőnket tervezzük, akkor meg másodlagos a külső, az ész és az értelem a fontos, az pedig akárhogy is nézzük leginkább a nem túl dekoratív lányok erénye...(ez most hülyén néz ki, mert én lány vagyok, nyílván nem én keresek nőt)...ha egy nő keres szexpartnert, akkor sem valószínű, hogy a rezgőhájú pasira vágyik
biztos vannak kivételek, akik valóban beindulnak egy töltött galambra, viszont úgy tűnik nem nagyon akarnak nyilatkozni
#1994   2006. 10. 08. vasárnap 14:54
kisangyalka kisangyalka
Valahogy igy ahogy mondod.En mar vilag eletemben hajas voltam, es ha nem megyek el a dokihoz es csinaljon velem valamit, hajas is maradok. Ez van. Bar volt mar olyan ellenpelda nekem szanva, hogy jaaaj, fogyjal azert le kicsit, mert igy nem igen fogsz munkat kapni, meg hogy persze hogy utalatosak az emberek,ha az ember kover, meg mi lesz majd ha baj lesz az egeszsegeddel, meg bla bla. Es ilyen dolgok azert neha fajnak ha a sajat csaladja mondja ezt az embernek, de lehet vele elni. Az egeszsegugyes dologgal meg nem ertek egyet, ugyanis mindenki a kovereket felti, mikozben a vekony csajok hullanak allandoan ossze, mert rossz a vernyomasuk, verszegenyek, meg ilyesmi. Mig egy koverkes emberke nem biztos hogy egybol gondokkal kuzd. A tobbi meg korral jar. Sajat velemenyem szerint, ugyanis nem egy vekony ember kuzd olyan problemakkal hogy neha mar csak nezek ki magambol hogy meg ilyen is van.
Engem van aki szeret hajasan is,a tobbi meg aki lesajnal vagy durva velem, hat mit mondjak, minden ember mas. En meg sose beszeltem flegman vagy durvan senkivel mert gorbe a laba, vagy elall a fule.
Egyetlen ok amiert talan picit igyekeznek lefogyni, az majd a baba lesz, vagyis meg elotte,de addig tovabb uszkalok az uszogumikaimmal a vilagban.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 14:35
különben szerintem ez valahogy igazságosan van elosztva a világban...ha egy nő nem kifejezetten dekoratív, akkor az eszét kell használnia, és olyan pasit talál, aki ezt értékeli...őszintén, csajok: lennétek némelyik pasival, azok közül, akik a plázacicákkal vannak? csak meg kell nézni némelyiket! a kezét nem fognám meg, nemhogy a farkát a számba vegyem! szóval angyalka ne görcsöljünk, hájasok vagyunk, hájasok maradunk és hájason is halunk meg...én momentán boldog is vagyok vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2
#1993   2006. 10. 08. vasárnap 14:51
X Törölt felhasználó (59819)
A férfiak többségének két nő kellene. Egy akit, lehet "mutogatni" egy, meg akivel szívesen,
ágyba bújna. De többségünknek csak az egyik jut így lehet fantáziálgatni. Hol erről, hol arról.
#1992   2006. 10. 08. vasárnap 14:35
MmePrune MmePrune
különben szerintem ez valahogy igazságosan van elosztva a világban...ha egy nő nem kifejezetten dekoratív, akkor az eszét kell használnia, és olyan pasit talál, aki ezt értékeli...őszintén, csajok: lennétek némelyik pasival, azok közül, akik a plázacicákkal vannak? csak meg kell nézni némelyiket! a kezét nem fognám meg, nemhogy a farkát a számba vegyem! szóval angyalka ne görcsöljünk, hájasok vagyunk, hájasok maradunk és hájason is halunk meg...én momentán boldog is vagyok vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2
#1991   2006. 10. 08. vasárnap 14:18
X Törölt felhasználó (21812)
vigyor5 eljen
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 14:12
vonjunk konzekvenciát! akik itt válaszoltak két csoportba oszthatók:
1.akik kedvelik a teltebb, gömbölyűbb lányokat
2.akik egyszerűen primitívek, és nem hogy nem kedvelik a teltebb lányokat, de gyakorlatilag arra is képtelenek, hogy intelligensen kifejtsék véleményüket
vagyis, kedves kisangyalka, jöhetne a következő topiccím: izgató, ha egy férfinek nincs esze?

#1990   2006. 10. 08. vasárnap 14:18
kisangyalka kisangyalka
Hali, a pasikat is izatjak az agyatlan nok, lenyeg a punci..En mar azt is elbirnam kepzelni hogy nehany csajoval is van igy, marmint mindegy milyen a pasi, csak jol dugjon. Talan tenyleg meg kellene nyitni egy ilyen temat, kivancsi lennek ki hogy van vele. crazya
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 14:12
2.akik egyszerűen primitívek, és nem hogy nem kedvelik a teltebb lányokat, de gyakorlatilag arra is képtelenek, hogy intelligensen kifejtsék véleményüket
vagyis, kedves kisangyalka, jöhetne a következő topiccím: izgató, ha egy férfinek nincs esze?

#1989   2006. 10. 08. vasárnap 14:12
MmePrune MmePrune

#1988   2006. 10. 08. vasárnap 14:03
kisangyalka kisangyalka
Nem tudom osztjak e masok is a parom velemenyet, miszerint olyan jo pihe puha husikahoz hozzabujni, de engem ezert szeret a parom. En meg ot azert mert neki is pont optimalis uszogumija van, amirol sose mondanek le. crazya Sokkal jobb egy massziv ferfi, mint egy olyan akit elfuj a szel.
Egyebkent meg orulok hogy azert akadnak meg jozanul gondolkodo emberkek, akik tudjak mit szeretnek es kitol kapjak meg. Meg persze merik is vallalni vagyaikat. Szerintem az a legfontosabb hogy mindenki azt szeresse ami neki a legjobbat teszi es ami a legjobban kielegiti.
(Engem egy mackos pasi nyes )
#1987   2006. 10. 08. vasárnap 13:49
p3rv3r22 p3rv3r22
Izgató lehet, ha van egy kis pocikája a lánynak. A melle nem igazán számít, hiszen az mindenhogy jó, legyen kicsi, nagy, alma, körte... Fenék egyértelmű, hogy legyen formás, és ne lapos. És igen is egy molett nő is lehet sokkal szexibb, mint egy gizda. Az egész az önkritikától, ápoltságtól, jó ízléstől függ.
#1986   2006. 10. 08. vasárnap 13:09
gyorboy gyorboy
Sziasztok,

Fórum címére válaszolva: szerintem izgató a dolog. Én sem vagyok egy vékony cingár srác, tehát hülyén néznék ki egy tipkus 45kg-os Plázacicával. A barátnőm formásan telt és számomra sokkal izgatóbb, mint egy vékony deszka:). Teletpártiként a nagy cici és nem lapos popsi híve vagyok. Szerencsére ilyen alakat a párom és már régóta boldogítjuk egymást. Ő is inkább a macis pasikat létesíti előnyben. Tehát ha mident öszzevetek akkor teljesen harmóniában vagyunk. Sex előtt ha szépen felvesz egy két izgi fehérneműt, akkor telejsen begerjeszt a szép domborulataival. Szóval nagy izgató szerintem a látvány.
#1985   2006. 10. 08. vasárnap 13:08
barangolo barangolo
az nem bajha van rajtuk mit fogni,na persze bizonyos határig.De szerintem nagyon vonzó tud lenni egy kicsit teltebb nő is.
#1984   2006. 10. 08. vasárnap 12:01
gorgh0 gorgh0
Én is erről beszéltem. Kis tapasztalatlan nyikhaj tizenegykét évesek, képen már láttak nőt, ott a vékonyabbakat, és aki nem olyan, az más nekik nem is nő, mert az olyan nicns a filmeken. Élőben ők úgy be lennének szarva, hogy azt se mernék ki mondani, hogy hello. Így meg neten könnyű pofázni! Kíváncsi lennék, ők hány nőt tudnak majd bármilyen módon, bármilyen kapcsolatra "felszedni"...
#1983   2006. 10. 08. vasárnap 11:47
kisangyalka kisangyalka
En meg szeretem a pocakos hajacskas pasikat.Es fo a jo humor meg a nagy sziv. Szoval nem vagyok ilyen teren atlagos. Amugy meg itt most foleg a csajokrol van szo, igy ezt az oldalat kozelitettem meg. A pasik hajlamosabbak kritizalni, mert lattam en mar itt olyan kepet hogy hajaj, nagy szoros ficko apro kicsi csajjal. Ezt forditva egy pasi sose vallalna be. Szoval szerintem ha egy lanynak el tudod nyerni a szivet, hamarabb eltud fogandi olyannak amilyen vagy mint forditva. A pasikba valahol alapobol ott van hogy fesziteni akarnak a masik hapsi elott es ahhoz melto partner kell amivel ezt meg is tehetik.
Egyebkent nagyon tevedsz, az agyatlan kis ribik lehet hogy vonzodnak az ismos pasikhoz, de azoknak ez kell es ennyi eleg is. Az meg mar mindegy szokott lenni mi van az alarc mogott, fo a feszites.
Masik dolog, sokan szentul eskusznek a diszkora mint ismerkedesi helyre, de szerintem el lehet ezt intezni sokkal stilusosabban is. Ugyebar a diszko nem epp a legelegansabb formaja az isminek. Hajlamosak az emberek felfokozott lelkiallapotban lenni, sooot. Lehet hogy en ebbol mar kinottem, vagy nem tudom, de en legutobb akkor jartam diszkoban mikor meg gimibe jartam. Pedig annak mar par eve. Csak lesek neha milyen hibbant kiskoruak meg sajna nagykoruak is jarnak oda. Kultura meg mar teljesen ismeretlen fogalom nemelyeknek.
Vegszonak, amelyik szeker nem vesz vel, nem is erdemes futni utana (ismerem az eredeti szolast, mielott valaki ramfogna hogy nem circling )
#1982   2006. 10. 08. vasárnap 11:26
X Törölt felhasználó (336449)
Kisangyalka, tegyük hozzá, hogy a nők is úgy vannak a férfiakkal. A legtöbbjük az izmosakhoz vonzódik, aki meg kövér, vagy nincs rajta izom, azt meg elküldik a francba.
Én vékonycsontú vagyok, diszkóban nem is nagyon álltak velem szóba. Szóval ez a lányoknál is megvan. Holott igen, sok közülök nem is volt bombázó, de még táncolni se jöttek, nemhogy beszélgetni.
Pedig nem csontsovány voltam. És úszógumim se volt. (Mostmár van, de csak egy kicsi.)

Azt meg ugye hogy bizonyítsa be az ember, hogy nem az izom a lényen, hanem más dolgok, ha szóba se állnak az emberrel, meg minden lány "barát" akar lenni (mert amúgy jó fej vagyok), de mindegyik mondja, hogy "nincs meg a parázs". Hogy legyen parázs? Van parázs, hosszú, kemény, de egyik se akarta megmelegíteni fölötte a kezét... :-)

Dehát ők maradtak ki a jóból, lehet többet vesztettek mint én. hehe
#1981   2006. 10. 08. vasárnap 10:33
kisangyalka kisangyalka
Egy platoi kerdes a fiukakhoz (nalam a pasi kategoria egesz mast takar mint egyes itt hozzaszolok)
Sok csajt a pasik cicababanak tartanak. Na most ezt en sokszor nem ertem, mert elall a fuluk, kancslik, gorbe lab, nagy orr, aranytalan test, vagy ilyesmi elofordul hogy jellemzi nemely jo csajnak tartott lanyt. Es akkor nem beszelve nemely lanyrol aki tangat huz, mellette meg csomokban lognak ki a mindenfele szinu es minosegu szorpamacsok. Hat kerdem en, mitol is cicababa egy no??Mert ugy tunik a felsorolt testi hibakon gyakran elsiklanak az emberkek es nyalukat csorgatjak a no fele, kikialtva valami istennonenk a lanyt. A haj viszont elvetendo es megvetendo dolog, tulajdonosa sosa nem lehet kivanatos, ne adj isten akar melto arra hogy szoba alljanak vele.
Szoval hogy is van ez az izlessel?Barmilyen testi hiba elfogadhato, csak legyen a lany 50kg, kis felesleg is elfogadhato sokak szerint, ami viszont a fiukak homalyos iteletrendszereben nem 50 hanem max. 60kg-t takar, adott magassag mellett.
Ujabb kerdest tennek fol.Mi jogositja fel az erosebb nemet, hogy konvenciokat alkossanak, amibe vagy belfersz vagy nem. Persze, nem mindenkinek izlese egy husisabb no. Viszont gyakran azzal van a baj, hogy a fiukak, vagy netalan ertettebb koru tarsaik, annyira elvannak telve onmaguktol, hogy nem latjak, nem is nyujtanak annyit amennyit elvarnak. Jo kocsi, nagy haz, nagy kert medencevel, kulfoldi nyaralasok, egyetemi vegzettseg, vezeto pozicio, stb. adhat buszeksegre okot, de ketlem hogy az atlag ilyen adottsagokkal rendelkezne. Azt is ketsegbe vonom, hogy az atlagnak 20cm-es farka lenne. Es nem mindenkinek van kituno jelleme se. Akkor honnan indul a buszkeseg?
Orulnek ha legalabb neha magukba neznenek az emberek, es belatnak, hogy nem minden a klise, es nem minden a minta amit a TV diktal. Emberek vannak millio felek, de egyik se kevesbe ertekes mint a masik.
Az meg hogy ki izgato es ki nem, nem mindig az alaktol meg a hajacskak mennyisegetol fugg. Aki rendelkezik azzal a kis plusszal, meg uszogumival is tud hoditani.
#1980   2006. 10. 08. vasárnap 02:27
X Törölt felhasználó (48478)
Csatlakozom a véleményhez.Kiegészitve egy matek fogalommal:forditott arányosság.Mig egy nő kora haladtával pluszsúlya =éretté "dőgösebbé" teszi,a férfi egyre elhizottab,kopaszabb,morgos+impotens lesz.Tisztelet a kivételnek.Barátaim szerint,mely nézetett én is osztom JÓ nő olyan mint a "világvevő" rádio.Mindent lehessen rajta fogni. vigyor1
#1979   2006. 10. 07. szombat 14:56
gorgh0 gorgh0
És majd elfelejtettem, az olyan kikorúak véleményére nem is szabad figyelni, akik csak azért írnak 1-1 szavas hozzászólást, hogy legyen G.Pontjuk, hátha nem lesznek felfüggesztve és akkor majd beválthatják....
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 07. szombat 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 14:54
Jól mondod!
Egyébként állítom, hogy akik ezeket a kifejezést használják:
1./ életükben nem láttak/fogtak nőt, a szó szexuális értelemében
2./ kisebbségi komplexussal küzdenek
3./ az XXXL-es ruhájuk is feszül rajtuk
4./ kurva nagy szerencséjük van, hogy találtak olyan nőt, aki nem undorodik az ilyen nagyképűektől
5./ egyszerűen antikultúrált barmok
#1978   2006. 10. 07. szombat 14:54
gorgh0 gorgh0
ja, és ÉLJENEK AZ ÚSZÓGUMIS LÁNYOK, akiken van mit fogni!!!!!
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 07. szombat 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 14:54
Jól mondod!
Egyébként állítom, hogy akik ezeket a kifejezést használják:
1./ életükben nem láttak/fogtak nőt, a szó szexuális értelemében
2./ kisebbségi komplexussal küzdenek
3./ az XXXL-es ruhájuk is feszül rajtuk
4./ kurva nagy szerencséjük van, hogy találtak olyan nőt, aki nem undorodik az ilyen nagyképűektől
5./ egyszerűen antikultúrált barmok

... 154 155 156 157 158 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!