Tudod kinek mutassál be 22 éveske. Miről beszélsz apám? Én már láttam lustábbnál-lustább sovány csajt. Erről ennyit.
Huuu, de nagy valakinek az egoja. Azert kivancsi lennek milyen alapon nevezed undoritonak ezeket a csajokat. Vagy netalan TE egy gorog isten lennel?Netalan egy Adonisz?Ketlem. Raadasul az IQ szinted se uti meg a normat, ha ilyen modoralatlan vagy. Hat kedves, szar lehet neked ennyire bunkon kell leelned az eleted.
Ha nem tul sok, akkor az szexi is lehet, de mindennek megvan a határa
izgato igen
de jó látni!!!!!! nem tudtam elképzelni mi van veled!!!!!!!!
"KÖVÉR LÁNYOK KÉNYEZTETNEK,
SOSEM LÁTTAM NÁLUK SZEBBET"
by.: hiperkarma (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 28. szombat 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 28. szombat 08:15
"KÖVÉR LÁNYOK KÉNYEZTETNEK,
SOSEM LÁTTAM NÁLUK SZEBBET"
by.: hiperkarma (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 28. szombat 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (57133)
Ez a beszéd barátom.....Védd is meg a topicod...Melletted vagyok...
Ez a beszéd barátom.....Védd is meg a topicod...Melletted vagyok...
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 20:20
Dehogy húzom le magam! Hát hogy néz már ki ez a hölgy? Ne viccelj már!!! Apropó,ha olvastad volna a topicot elejétől kezdve,akkor tudhatnád,hogy én Fatgirls barát egy izmos,igényes 8 éve komolyan edző fickó vagyok. Van némi fogalmam a testépítésről! Arnold O.K! Na de egy nő keresztcsíkolt izmokkal????!! Mérhetetlenül undorító,mint persze azok az írtózatosan kövér rondaságok is,akik Demetra képén pózolnak! Demetra se értette meg a lényeget. A topic címe nem az,hogy "Izgatóak a gusztustalanul elhízott nők?" Én alapvetően a telt lányokról beszélek és nem a klinikai esetekről 50kg felesleggel!

fatgirlsfriend

Candy 3