Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 139 140 141 142 143 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2297   2006. 11. 05. vasárnap 16:45
kisangyalka kisangyalka
Az a pillanat amikor nem torod mar magad azon milyennek lat a partner szerintem valtozo kinel mikor jon el. De szerintem amikor a kapcsolat elso fazisa lezajlott es megvan a kello bizalom, akkor mar nem az az elsodleges, gorbe e eg hajszalam hanem vannak egyeb gondok is amit a parnak meg kell oldania - egyutt - igy mar mas lesz az ertekrend. Persze mindig igyekezik az ember jol kinezni, vagy tetszeni, de azert nem ugrok en se kutba, ha esetleg melegitoben vagy sima poloban futkosok a parom elott. Ettol nem fog meg kidobni. Es egyebkent is stresszes allandoan keszenletben lenni hogy minden jo legyen. En azt mondom, az ember legyen apolt es tiszta, de hogy minden nap ki legyen oltozve meg szuper sminkbe menni az uzletbe mar tulzas. Amugy is mindig elkeni a partner. circling
Na most nalunk sose tema a kilos dolog, mert sose bantott meg a parom emiatt. Meg csak gyanusan se mereget soha. Az agyban se simogat kevesbe intenivebben mint regebben, legfeljebb mar kevesbe romantikus. Ezt meg en szoktam neki felhanytorgatni. Ugylatszik mindenkinel van valami amibol egy pont utan leenged.
Egy friss kapcsolatban ha baj a kilok, akkor eleve mar rosszak az alapok. Ugyanis egy uj kapcsolat pont arrol szol hogy az ember se lat se hall es nem bir betelni partnerevel. Ha meg mar itt az elejen lenne szo a kilokrol, akkor az mar nem lenne valami kellemes.
(Ez egy válasz bszana üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 16:33
szia
Nekem a "költöi" kérdésem inkább arra irányult volna , hogy mikor érkezik az a pillanat el amikor nem érdekell a partner milyennek lát ( még ha nem is mondja ki).Mert ügyebár a meg ismerkedés elején a mikó még csak a nagybetüs szerelem van akkor mindent megtesz mindenki mindent azért hogy negatív érzelmekett ne csaljanak ki a párodból. Miután már "révbe" ért a kapcsolat akkor már mindegy , hogy nem ugy nézki a sminkn,a ff nem borotválkozott vagy a kilok eljöttek. Nálunk is őrők téma a fogyókura és eltudom képzelni milyen stresszes lehet de ha egy friss kapcsolat megtartása lenne a cél akkor vajon ugyan erre a kérdésre mit válaszolnál.
És most nem az a lényeg hogy ha nem kellek igy akkor ősem kell nekem.
üdv
#2296   2006. 11. 05. vasárnap 16:33
bszana bszana
szia
Nekem a "költöi" kérdésem inkább arra irányult volna , hogy mikor érkezik az a pillanat el amikor nem érdekell a partner milyennek lát ( még ha nem is mondja ki).Mert ügyebár a meg ismerkedés elején a mikó még csak a nagybetüs szerelem van akkor mindent megtesz mindenki mindent azért hogy negatív érzelmekett ne csaljanak ki a párodból. Miután már "révbe" ért a kapcsolat akkor már mindegy , hogy nem ugy nézki a sminkn,a ff nem borotválkozott vagy a kilok eljöttek. Nálunk is őrők téma a fogyókura és eltudom képzelni milyen stresszes lehet de ha egy friss kapcsolat megtartása lenne a cél akkor vajon ugyan erre a kérdésre mit válaszolnál.
És most nem az a lényeg hogy ha nem kellek igy akkor ősem kell nekem.
üdv
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 16:00
Hat nezd, nehany csaj mar egy-ket kilo utan is agygorcsot kap hogy nem fog kelleni a parjanak nehanyan meg tobb kilo utan se dontenek fogyokura mellett. Mondjuk mi egyutt gombolyodtunk ki parommal, csak nekem mar nagyon jo lenne lefele faragnom magambol. Hatha majd egyszer raszedem magam, amikor nem fogok ennyit stresszelni es nyugisan tudok majd a fogyira koncentralni.
Egyebkent ezt a eszreveszi a partner a kilokat csak koltoi kerdesnek tettem fel. Lenyegeben a valasz igen, csak a pasik jol tudnak fullenteni.
#2295   2006. 11. 05. vasárnap 16:05
gorgh0 gorgh0
Az, hogy észreveszik-e vagy sem, változó. Függ attól is, hogy az az 5 kg eltérés pl 50, 70 vagy 90 kg-nál történik-e! És ettől is függ, hogy mennyit számít az az 5 kg eltérés!
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 16:00
Hat nezd, nehany csaj mar egy-ket kilo utan is agygorcsot kap hogy nem fog kelleni a parjanak nehanyan meg tobb kilo utan se dontenek fogyokura mellett. Mondjuk mi egyutt gombolyodtunk ki parommal, csak nekem mar nagyon jo lenne lefele faragnom magambol. Hatha majd egyszer raszedem magam, amikor nem fogok ennyit stresszelni es nyugisan tudok majd a fogyira koncentralni.
Egyebkent ezt a eszreveszi a partner a kilokat csak koltoi kerdesnek tettem fel. Lenyegeben a valasz igen, csak a pasik jol tudnak fullenteni.
#2294   2006. 11. 05. vasárnap 16:00
kisangyalka kisangyalka
(Ez egy válasz bszana üzenetére (2006. 11. 04. szombat 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 21:34
Észrevesznek de nem teszik szová .De vissza fordítom a kérdést meg ismerkedés és az eggyüt töltött idők után holvan az a határ amikor szóvá lehet tenni, vagy mindig mindenre mosólyogni kell . Meg is merkedsz a pároddal sokkal vékonyabb mint most idővel természetesen felszedd pár kilott. Vagy-( most már rév be értem most már nem kell vigyáznom a kilokra a kinézetre a ruházatra-)? Tehát szolidan holvan az a határ amikor meg kérded "magadtól" még mindig ugyan úgy kellek vagy már csak vagyok.
minden tissztelettel.. vigyor2
#2293   2006. 11. 05. vasárnap 06:39
orre orre
Már rohanok is.
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 11. 04. szombat 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 22:16
ha esetleg vki duciszerető himnemű egyed arra járna akkor vannak uj képeim fönt,majd meg lehet nézegetni uraim...:))
#2292   2006. 11. 04. szombat 23:15
zeri zeri VIP
merre "arra"?
#2291   2006. 11. 04. szombat 22:16
Rambika14 Rambika14
ha esetleg vki duciszerető himnemű egyed arra járna akkor vannak uj képeim fönt,majd meg lehet nézegetni uraim...:))
#2290   2006. 11. 04. szombat 21:34
bszana bszana
Észrevesznek de nem teszik szová .De vissza fordítom a kérdést meg ismerkedés és az eggyüt töltött idők után holvan az a határ amikor szóvá lehet tenni, vagy mindig mindenre mosólyogni kell . Meg is merkedsz a pároddal sokkal vékonyabb mint most idővel természetesen felszedd pár kilott. Vagy-( most már rév be értem most már nem kell vigyáznom a kilokra a kinézetre a ruházatra-)? Tehát szolidan holvan az a határ amikor meg kérded "magadtól" még mindig ugyan úgy kellek vagy már csak vagyok.
minden tissztelettel.. vigyor2
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 11. 04. szombat 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 19:36
Na akkor ujabb kerdes, tenyleg olyan figyelmetlenek a pasik, vagy csak teszik magukat olyan szempontbol, hogy nem veszik eszre azt a husikajuk felszed par kg-t?Csak mert voltam mar nagyon sok kg-val konnyebb, kb. 30-al, de a parom meg mindig szeret es soha szova nem tette. Bar az o szedett fel kb.20kg-t, mindezt 5ev alatt.
Most eltertem az eredeti kerdestol - szoval eszre vesznek e a pasik kb. 5kg sulynovekedest vagy csokkenest.
#2289   2006. 11. 04. szombat 21:15
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
#2288   2006. 11. 04. szombat 21:12
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#2287   2006. 11. 04. szombat 21:10
#2286   2006. 11. 04. szombat 21:08
#2285   2006. 11. 04. szombat 21:08
#2284   2006. 11. 04. szombat 21:06
#2283   2006. 11. 04. szombat 21:05
#2282   2006. 11. 04. szombat 21:04
#2281   2006. 11. 04. szombat 21:01
Szerintem észreveszik. Én speciel észreveszem. A barátnőm az utóbbi időben biztos felszedett pár kilót,mert látszik rajta,hogy nagyobb lett a hasa. De engem ez nem zavar,mert még izgatóbb,mint volt. Persze nyílván még +20 kg nak már nem nagyon örülnék,de +5 kg az lényegtelen,mert még izgató.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 11. 04. szombat 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 19:36
Na akkor ujabb kerdes, tenyleg olyan figyelmetlenek a pasik, vagy csak teszik magukat olyan szempontbol, hogy nem veszik eszre azt a husikajuk felszed par kg-t?Csak mert voltam mar nagyon sok kg-val konnyebb, kb. 30-al, de a parom meg mindig szeret es soha szova nem tette. Bar az o szedett fel kb.20kg-t, mindezt 5ev alatt.
Most eltertem az eredeti kerdestol - szoval eszre vesznek e a pasik kb. 5kg sulynovekedest vagy csokkenest.
#2280   2006. 11. 04. szombat 19:36
kisangyalka kisangyalka
#2279   2006. 11. 04. szombat 19:25
bszana bszana
Na akkor bővebben : jogsi megszerzése közben jöttünk össze, tehát mindig a szituáció dönti el , hogy az adott partnerrel késöbb milyen kapcsolat alakul ki. Leht az elején barátság , lehet belőle a nagy ő leht belőle egy nagy pofon is. Az nem igaz hogy a külső nem számit De mindennek eztétikusnak kell lennie az adott pillanatban. És itt a lényeg az adott pillanatban.

Akor is " husis volt" de nem ennyire (+ 20 kb)Egyébb ként semmit nem jelent a sexben az husis vagy nem (ez csakis vérmérséglettől füg) ismerek olyan leányzott aki agg szüzként fogg templomba vonulni , de ismerek olyan leányzott aki az ágyban szét szedne és nehezen tudnék tabit mondani neki, pedig van vagy 40 kg + .
Ugy hogy szerintem mindig csak a szituáció és az összhang az ami dönt ( ebben benne vann a küllem és a belső összhang teljes hasonulása a partnerrel).
ugy hogy felfelé a nozikat mindenki legyen büszke arra ami van akinek meg nem kell hát lehett válogatni más portékájánál is.......
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 11. 04. szombat 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 18:17
Rovid es velos megfogalmazas. Valahogy sok pasi nem tud egy mondatnal hosszabbat alkotni. Genetikai alapbol vagy csak nem szeretnek beszelni?Azert kivancsi lennek. Mert hogy a husis nok, mint en jaratjuk itt feleslegesen a szankat, de neha kivancsi lennek azert bovebb beszamolokra a ferfiaktol is. Pl. ki hogy jott ossze husis parjaval, mi volt a kezdeti nehezseg - merthat a husisabb nok azert nemileg bizalmatlanok, bar ez nem biztos, csak tapasztalat,meg stb. lookaround
#2278   2006. 11. 04. szombat 18:17
kisangyalka kisangyalka
Rovid es velos megfogalmazas. Valahogy sok pasi nem tud egy mondatnal hosszabbat alkotni. Genetikai alapbol vagy csak nem szeretnek beszelni?Azert kivancsi lennek. Mert hogy a husis nok, mint en jaratjuk itt feleslegesen a szankat, de neha kivancsi lennek azert bovebb beszamolokra a ferfiaktol is. Pl. ki hogy jott ossze husis parjaval, mi volt a kezdeti nehezseg - merthat a husisabb nok azert nemileg bizalmatlanok, bar ez nem biztos, csak tapasztalat,meg stb. lookaround

... 139 140 141 142 143 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!