Én csak lesek és csorgatom a nyálam...
Csak igy tovább!!!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak igy tovább!!!

nem baj, ha van rajta "mit fogni", de azért ne essünk túlzásokba! :)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Rambika,
Eddig csak a nevedet láttam itt, de sajna arcot nem tudtam társítani hozzá. Láttam a képeidet és nagyon lenyűgöztek. Nálam a telt lányok a nyerők. Kellemesen gömölyded vagy mindenhol. Kár, hogy nem én csináltam rólad a képeket:) Láthatok rólad még képeket? Esetleg e-mailben kaphatok tőled? Garatula mégegyszer ezekhez az izgató képekhez. Puszi
Eddig csak a nevedet láttam itt, de sajna arcot nem tudtam társítani hozzá. Láttam a képeidet és nagyon lenyűgöztek. Nálam a telt lányok a nyerők. Kellemesen gömölyded vagy mindenhol. Kár, hogy nem én csináltam rólad a képeket:) Láthatok rólad még képeket? Esetleg e-mailben kaphatok tőled? Garatula mégegyszer ezekhez az izgató képekhez. Puszi

Az a pillanat amikor nem torod mar magad azon milyennek lat a partner szerintem valtozo kinel mikor jon el. De szerintem amikor a kapcsolat elso fazisa lezajlott es megvan a kello bizalom, akkor mar nem az az elsodleges, gorbe e eg hajszalam hanem vannak egyeb gondok is amit a parnak meg kell oldania - egyutt - igy mar mas lesz az ertekrend. Persze mindig igyekezik az ember jol kinezni, vagy tetszeni, de azert nem ugrok en se kutba, ha esetleg melegitoben vagy sima poloban futkosok a parom elott. Ettol nem fog meg kidobni. Es egyebkent is stresszes allandoan keszenletben lenni hogy minden jo legyen. En azt mondom, az ember legyen apolt es tiszta, de hogy minden nap ki legyen oltozve meg szuper sminkbe menni az uzletbe mar tulzas. Amugy is mindig elkeni a partner.
Na most nalunk sose tema a kilos dolog, mert sose bantott meg a parom emiatt. Meg csak gyanusan se mereget soha. Az agyban se simogat kevesbe intenivebben mint regebben, legfeljebb mar kevesbe romantikus. Ezt meg en szoktam neki felhanytorgatni. Ugylatszik mindenkinel van valami amibol egy pont utan leenged.
Egy friss kapcsolatban ha baj a kilok, akkor eleve mar rosszak az alapok. Ugyanis egy uj kapcsolat pont arrol szol hogy az ember se lat se hall es nem bir betelni partnerevel. Ha meg mar itt az elejen lenne szo a kilokrol, akkor az mar nem lenne valami kellemes.

Na most nalunk sose tema a kilos dolog, mert sose bantott meg a parom emiatt. Meg csak gyanusan se mereget soha. Az agyban se simogat kevesbe intenivebben mint regebben, legfeljebb mar kevesbe romantikus. Ezt meg en szoktam neki felhanytorgatni. Ugylatszik mindenkinel van valami amibol egy pont utan leenged.
Egy friss kapcsolatban ha baj a kilok, akkor eleve mar rosszak az alapok. Ugyanis egy uj kapcsolat pont arrol szol hogy az ember se lat se hall es nem bir betelni partnerevel. Ha meg mar itt az elejen lenne szo a kilokrol, akkor az mar nem lenne valami kellemes.
Persze, vilagos. Nagyon subjektiv am a dolog, mert valamelyik pasi 2kg-t is szova tesz, valaki 20-at sem. De ha mar szeretunk, szerintem ne az legyen mar az elos hogyan valtozik a kulso csomagolas. Az oregedes is egy folyamat, persze nem az a kategoria mint a hizas, de mindketto valtozas, es azt is el kell fogadni. Mert a test valtozhat de a lelek aki benne van es akit megszeret a masik, ugyanaz marad.
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 16:05

Az, hogy észreveszik-e vagy sem, változó. Függ attól is, hogy az az 5 kg eltérés pl 50, 70 vagy 90 kg-nál történik-e! És ettől is függ, hogy mennyit számít az az 5 kg eltérés!