Inkább a gyengébb karakterűeket szeretem.
van akit nem izgat ha 1nőn van háj de azért azt meg lehet fogalmazni normálisan is sztem....vagy legalábbis illene...
Csukott szemmel elviselhető!!!Egyébként meg kit érdekel ha már rég nem csináltad!:))
Ja megfejtettem!
Tudjátok sokan miért utálják a telt lányokat? Mert a kerekedő popsi a vastagabb combok megkövetelik hogy hosszabb szerszámmal rendelkezzen a herceg, hogy elérje célját. :)
Aki a soványra bukik bizonyára azért mert csak így tudja hátulról beakasztani a kispisztolyt! :D
Csak viccelek!!!
Akinek meg nem inge...!
Tudjátok sokan miért utálják a telt lányokat? Mert a kerekedő popsi a vastagabb combok megkövetelik hogy hosszabb szerszámmal rendelkezzen a herceg, hogy elérje célját. :)
Aki a soványra bukik bizonyára azért mert csak így tudja hátulról beakasztani a kispisztolyt! :D
Csak viccelek!!!
Akinek meg nem inge...!
Ki volt ő?!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 08:52
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát igen...Ő nem semmi....
Sok-sok képe/sorozata volt fent a GG-n egykoron!
Igen igazatok van! Amúgy a kis p...csnek meg nem kell ilyen.. Keressen "világot jelentő deszkát" magának.. Szerintem sem a kövérséget, vagy soványságot kell nézni, hanem az embert és a NŐT. CSak ehhez még nem mindenkinek nőtt be a feje lágya..Szóval éljenek a nagybetűs NŐK!:-)
Igen szerintem is a nők 70%-át megbántotta ez a pöcs Pedig ha azt akarjuk amiről ez a fórum szól akkor tisztelni kell(ene) a csúnyákat a szépeket a soványakat és a kövéreket stb.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 15:06
Menj a francba,csak ennyit tudok mondani ,idióta fasz vagy! Már megint egy hülye. Hála istennek kevés az ilyen pöcs. Miért a te nőd az csak csont,bőr és izom? Ha valaki elhánnya magát attól,hogy a nőn van némi felesleg az forduljon pszichiáterhez! De most komolyan! A nők 70%-án van fölösleg,és ezek között rengeteg a szép,igényes nő! Szerinted a pasijaik elhánnyák magukat mikor velük szeretkeznek? Hülye vagy te bassza meg. Nem az elhízott nőkről beszélek bassza meg,hanem a kérdés is úgy szólt,hogy "izgató-e ha van háj"? Nem azt kérdeztem,hogy izgató-e,ha a nőn van 50kg háj? Hülye!!!!!! Az ilyenek mindíg felidegesítenek!
nyugodj meg barátom
ez csak egy kis pöcs pontvadász
vannak itt olyanok is akik szeretik a teltebb
nőket
várjuk a képeket:) (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 15:06
ez csak egy kis pöcs pontvadász
vannak itt olyanok is akik szeretik a teltebb
nőket
várjuk a képeket:) (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Menj a francba,csak ennyit tudok mondani ,idióta fasz vagy! Már megint egy hülye. Hála istennek kevés az ilyen pöcs. Miért a te nőd az csak csont,bőr és izom? Ha valaki elhánnya magát attól,hogy a nőn van némi felesleg az forduljon pszichiáterhez! De most komolyan! A nők 70%-án van fölösleg,és ezek között rengeteg a szép,igényes nő! Szerinted a pasijaik elhánnyák magukat mikor velük szeretkeznek? Hülye vagy te bassza meg. Nem az elhízott nőkről beszélek bassza meg,hanem a kérdés is úgy szólt,hogy "izgató-e ha van háj"? Nem azt kérdeztem,hogy izgató-e,ha a nőn van 50kg háj? Hülye!!!!!! Az ilyenek mindíg felidegesítenek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 14:50
Törölt felhasználó (48100)
igen izgato........izgatja a hanyo ingereket
igen izgato........izgatja a hanyo ingereket
Soha nem voltam még duci lánnyal de ezt kipróbálnám ezzel megtenném.Ez nem is duci ez jó.......
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát igen...Ő nem semmi....

fatgirlsfriend

nusi7
Rachel W