Tudjátok... most, hogy visszaolvastam a dolgokat, szeretnék én is hozzászólni a témához. Alkatomat tekintve én is szerepelhetnék a képeken, azonban soha annyi kalandban nem volt része még egyetlen "gebe" barátnőmnem sem, mint nekem... és valamiért mindig "izgatom" a férfiak fantáziáját.. szóval, egyáltalán nem érzem magam hátrányban azért, mert nem jön rám a 38-as ruha
Puszi mindenkinek :)
(a lisztbe fogratásról annyit, hogy aki még soha nem látott olyat, az valóbannem tudja, hogy hol kell keresni)
Puszi mindenkinek :)
(a lisztbe fogratásról annyit, hogy aki még soha nem látott olyat, az valóbannem tudja, hogy hol kell keresni)
ha egy kicsit telt karcsú és van mit fogni rajta okéj, de aki már dagadt és lisztbe kell forgatni, hogy meglehessen találni a pináját, az dúrva.
ez a délutáni eresztés nem rossz, megint kitettél magadért... :) jó képek:)
Itt egy kis ízelítő a fogdosnivaló nőkedvenceimből! Na persze nem csak fogdosnivalóak,ugye?!
Sziasztok nekem nem jönnekbe a nők ha van rajtuk némi háj de szerintem egyáltalán nem kéne így fogalmazni hogy "lógó csöcsű röfik" ők is nők csak kicsit máshogy néznekki van akinek bejönn van akinek nem és kész attól nem kell egy nőt se megsérteni mert neked nem jönn be Lion74
Alig várom a nemes bosszúdat
uggyan, hogy hánynyhatná ki Lion a lelkét? van neki?
drága barátom! menjél hányjál egy jó nagyot, és többet eszedbe ne jusson ezt a topicot megnyitni...vagy tán éppen satuban van a farkad és kényszerítenek rá, hogy nézegesd?
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2006. 12. 13. szerda 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 13. szerda 10:41
Ezek a lógó csöcsű röfik tényleg felizgatnak, de csak a gyomrom tartalmát
A neved miatt itt senki nem fog elítélni! Én a legkevésbé!
kinek a pap kinek a papné :)
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2006. 12. 13. szerda 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 13. szerda 10:41

fatgirlsfriend

Michaela S