És mi van ha nem hosszútávra készül!?
A charlotte képén lévőt már inkább! Pakolni is lehet bele, de hosszútávon nem nehéz cipelni!
(Ez egy válasz tequila99 üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
A charlotte képén lévőt már inkább! Pakolni is lehet bele, de hosszútávon nem nehéz cipelni!
(Ez egy válasz tequila99 üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
na ezt megtenném:)
amugyis nagy böröndbe jobb pakolni:)
amugyis nagy böröndbe jobb pakolni:)
nem zavar, ha van haj, de legalabb ne legyen gusztustalan.
Hát ami nagy az szép!És ebben még a csajok is egyetértenek.
Fatgirlsfriend gyönyörűek a csajok..Pláne ez az angyalarcú..Nekem is bejön-ne..
Akciós fotók nincsenek ilyen csajokról? Esetleg erről a csajról?
Jah és BUÉK!
Akciós fotók nincsenek ilyen csajokról? Esetleg erről a csajról?
Jah és BUÉK!
ÁÁÁÁÁÁ! Piros a sarka!
szeretem, ha van mit fogni a csajokon!!
a párom sem kivétel ez alol
a párom sem kivétel ez alol
BUÉK!!!!!!!!!!!!! mindenkinek! Legközelebb csak 2.-án jövök! Nem fogok unatkozni Szilveszterkor. Megvan a program a barátnőmmel! Nagyon sokat kellett rajta filózni,nagyon megerőltette az agytekervényeinket. Eleinte elutaztunk volna valami wellness szálóba,de végül kitaláltuk,hogy valólyában semmi kedvünk most utazgatni: Ígyhát nem maradt más ötletünk holnaputánra: Sex,pezsgő,sex,bor,konyak,sex,kolbász,tánc,sex,konyak,saláta,sex,bor,pecsenyehús,sex,sex,sex ,Himnusz!
Az első és utolsó momentumot kivéve a programváltozás jogát fenntartjuk! Teljen mindenkinek hasonlóan unalmasan a Szilveszter,mint nekünk!!!
Az első és utolsó momentumot kivéve a programváltozás jogát fenntartjuk! Teljen mindenkinek hasonlóan unalmasan a Szilveszter,mint nekünk!!!

Pár kép egy ártatlan kis dundikáról! Az ilyen lányok a gyengéim. Gyakorlatilag 24 órás Non-Stop erekcióra vagyok képes egy ilyen lány mellett. Már az elélvezés pillanatában megkívánom,mert egy ilyen testtel nem lehet betelni!!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 29. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 29. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)

fatgirlsfriend

Afrodite21