Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 94 95 96 97 98 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3197   2007. 01. 25. csütörtök 20:04
X Törölt felhasználó (62015) VIP
Ez igaz nem várható el mkitől én személy szerint nem is várom el és így színes a világ és bár nem tudom olvastad-e itt valamelyik nap írtam h vannak duci bnőim pont olyanok amilyen Neked tetszik ráadásul az arcuk is tényleg nagyon szép eszméletlen jó fejek és bár lehet nehezen hihető el rólam de nem vagyok az a fajta akivel csak az edzésről meg ilyenekről lehet csak beszélni sőt hülyét tudok kapni mikor ilyen kérdésekkel nyaggatnak mert bár nagyon fontos része az életemnek azért nem csak erről szól wave wave nyes
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 25. csütörtök 17:31
Mi már asszem kibékültünk egyszer! Szeretem a kivételeket,mint amilyen te vagy. Én csak az elterjedése ellen vagyok. Te szinte már élsportoló vagy,ami tiszteletre méltó. Én csak azt mondom,hogy ezt ne várják el minden nőtől,mert az hülyeség. Nyugodj meg,nem rólad szól a fáma. Én nem megyek át sex és sport topicba ellenkampányolni,mert az is jó dolog és van helye a Nap alatt. El kell fogadni,hogy nem vagyunk egyformák. wave nyes
#3196   2007. 01. 25. csütörtök 19:56
X Törölt felhasználó (33028)
hát, én ducinak a Tóth Verát mondanám... és én közel sem vagyok olyan!
viszont akkor mit mondjak? átlagos? de a lényeg, h rajtam is van fognivaló nyes nyes
#3195   2007. 01. 25. csütörtök 17:31
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Mi már asszem kibékültünk egyszer! Szeretem a kivételeket,mint amilyen te vagy. Én csak az elterjedése ellen vagyok. Te szinte már élsportoló vagy,ami tiszteletre méltó. Én csak azt mondom,hogy ezt ne várják el minden nőtől,mert az hülyeség. Nyugodj meg,nem rólad szól a fáma. Én nem megyek át sex és sport topicba ellenkampányolni,mert az is jó dolog és van helye a Nap alatt. El kell fogadni,hogy nem vagyunk egyformák. wave nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015) VIP
2007. 01. 25. csütörtök 14:55
azta na,akkor edzek ma is nyes nyes nyes nyes nyes
#3194   2007. 01. 25. csütörtök 15:28
keskenyebb a dereka mint a csípője talán inkább erre gondoltál a többi része lehet a karja is nyes nyes nyes nyes
#3193   2007. 01. 25. csütörtök 15:18
X Törölt felhasználó (63074)
szerintem izgato az én párom is telt és nagyon jo
#3192   2007. 01. 25. csütörtök 15:10
X Törölt felhasználó (77369)
Szerintem mindenkinek mástjelent az hogy duci v az hogy telt én szotáramban kb ugyan az mind kettö.
#3191   2007. 01. 25. csütörtök 14:55
azta na,akkor edzek ma is nyes nyes nyes nyes nyes
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 25. csütörtök 12:20
Értelmiségi fickó vagyok,már többször ecseteltem. Ráadásul az igényesebb fajta. Patika rend és összhang van a lakásomban,elegánsan öltözöm és sokat adok az ápoltságra. Simán megengedhetem magamnak,hogy válogassak a nők között,sosem kellett aggódnom,hogy nem kapom meg,amit akarok. Az ismerőseim is a felsőbb rétegbe tartoznak és ők sem lepukkant,igénytelen srácok. 80%-uk a teltebb nőket szereti és ez is bizonyítja,hogy hazugság azt állítani: az igényes pasik csak a vékony,laposhasú és inaslábú nőket kedvelik. Én nem gondolom azt,hogy a ducibb lányok is vannak olyan jók,mit a plázacicák,hanem egyértelműen sokkal jobbnak is tartom őket. Egyébként se állnék le kavarni egy agyatlan eladónővel,akinek 8 méteres műkörme van. Az ápolt,igényesen öltöző,szép arcú telt nőket szeretem,akikben van természetes nőiesség és érzem,hogy valódi klasszikus nővel van dolgom. Csak egy ilyen lány tud lázba hozni. Ha befutok egy újságoshoz,a wellnessmagazinok címlapján szinte női korcsok vigyorognak önelégülten,öntelt pofával gondolják magukról,hogy a nyomorék kalóriaszegény testükkel istennők és minden lánynak őket kell követni. Lehúznám a vécén azokat,akik ilyen kretén lapokat szerkesztenek. Na még azon szoktam mosolyogni,mikor felmérést készítenek pasikkal és az eredmény mindíg az,hogy mi férfiak csak a vékony nőket szeretjük. Engem még sosem kérdezetek meg,ez érdekes. Az meg,hogy egészségesebb egy fitt nő,mint egy husibb,ezen vitatkoznék. A táplálkozástudomány egy nagy átbaszás. Üzleti érdekek mozgatják az egészet. Csak a csekken lévő nullák számától függ,hogy egy tudós A-t vagy B-t fog egészségesnek nyílvánítani. Én szeretek sportolni,imádom a Body-Buildinget,mindíg is komolyan izmos akartam lenni. Ez 8 év kondizás után sikerült is. De nőknél ez számomra nem jön be. Egy nő maradjon nő. Aberrált hülyeség,hogy a nőies lágy idomok visszataszítóak és a fiús,izmos test a nyerő. Kell a fenének,meg néhány sznobnak!!!! Úgyhogy gomboczka nincs miért aggódnod!!!! wink
#3190   2007. 01. 25. csütörtök 12:44
Valaki aki vad Valaki aki vad
#3189   2007. 01. 25. csütörtök 12:20
Értelmiségi fickó vagyok,már többször ecseteltem. Ráadásul az igényesebb fajta. Patika rend és összhang van a lakásomban,elegánsan öltözöm és sokat adok az ápoltságra. Simán megengedhetem magamnak,hogy válogassak a nők között,sosem kellett aggódnom,hogy nem kapom meg,amit akarok. Az ismerőseim is a felsőbb rétegbe tartoznak és ők sem lepukkant,igénytelen srácok. 80%-uk a teltebb nőket szereti és ez is bizonyítja,hogy hazugság azt állítani: az igényes pasik csak a vékony,laposhasú és inaslábú nőket kedvelik. Én nem gondolom azt,hogy a ducibb lányok is vannak olyan jók,mit a plázacicák,hanem egyértelműen sokkal jobbnak is tartom őket. Egyébként se állnék le kavarni egy agyatlan eladónővel,akinek 8 méteres műkörme van. Az ápolt,igényesen öltöző,szép arcú telt nőket szeretem,akikben van természetes nőiesség és érzem,hogy valódi klasszikus nővel van dolgom. Csak egy ilyen lány tud lázba hozni. Ha befutok egy újságoshoz,a wellnessmagazinok címlapján szinte női korcsok vigyorognak önelégülten,öntelt pofával gondolják magukról,hogy a nyomorék kalóriaszegény testükkel istennők és minden lánynak őket kell követni. Lehúznám a vécén azokat,akik ilyen kretén lapokat szerkesztenek. Na még azon szoktam mosolyogni,mikor felmérést készítenek pasikkal és az eredmény mindíg az,hogy mi férfiak csak a vékony nőket szeretjük. Engem még sosem kérdezetek meg,ez érdekes. Az meg,hogy egészségesebb egy fitt nő,mint egy husibb,ezen vitatkoznék. A táplálkozástudomány egy nagy átbaszás. Üzleti érdekek mozgatják az egészet. Csak a csekken lévő nullák számától függ,hogy egy tudós A-t vagy B-t fog egészségesnek nyílvánítani. Én szeretek sportolni,imádom a Body-Buildinget,mindíg is komolyan izmos akartam lenni. Ez 8 év kondizás után sikerült is. De nőknél ez számomra nem jön be. Egy nő maradjon nő. Aberrált hülyeség,hogy a nőies lágy idomok visszataszítóak és a fiús,izmos test a nyerő. Kell a fenének,meg néhány sznobnak!!!! Úgyhogy gomboczka nincs miért aggódnod!!!! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2007. 01. 24. szerda 22:40
igaz, én nem vagyok duci... csak inkább telt, de azért ez nagyon jóleső ám!!!!!!! köszi!
#3188   2007. 01. 24. szerda 22:40
X Törölt felhasználó (33028)
igaz, én nem vagyok duci... csak inkább telt, de azért ez nagyon jóleső ám!!!!!!! köszi!
#3187   2007. 01. 24. szerda 16:57
X Törölt felhasználó (77369)
Szerintem ha speciel örola van szo akorigen izgato nekem mindig a kicsit ducib csjok tecettek-nek. Hajrá ducik ti is vagytok olyan jok minta vékony pláza cicák.
#3186   2007. 01. 24. szerda 09:14
Mr.Enigma Mr.Enigma
enti(TÁS), ami képet te beraktál az hányadék. Nem, mi nem arra bukunk, ha valaki elefantizmusban szenved.
#3185   2007. 01. 23. kedd 08:24
X Törölt felhasználó (68111)
En a vekonyabb testalaktu csajokat szeretem,de kis mennyisegu fognivalo az elvan rajtuk!
#3184   2007. 01. 23. kedd 00:12
Malussp Malussp
Szép napot! Figyelek ám lelkesen! Csak nem igazán írkálok. Tudom nem teljesen ide vágó téma, de most, hogy írja ktihi22, hogy alig mert hozzányúlni a lányhoz, hát ez az én szemszögemből ugyanúgy vonatkozik a férfiakra is. Eszembe jutott nekem is most egy néhai ex pasim, aki csont és bőr volt, és szexszelés után mindig kék-zöld volt belül a combom confused , ugyanis a csípőcsontja nagyon kiállt, és bökött wow1 A mai napig nem tudom, hogy is lehettem vele együt?! Na mindegy, ez már a multté. Csak átsuhant a fejemen az emlék vigyor2
A legfontosabb, hogy legyen valakinek kisugárzása, a többi úgyis jön magától. Én azért örülök, hogy vannak még olyan pasik, akik szeretik a "húst" és a "zsírt", és szerintem mondhatom ezt a többi kissé "nagyobb darab" nő nevében is
#3183   2007. 01. 22. hétfő 07:45
Sztyopa75 Sztyopa75
Ez igen barátom,hétvégén megint szépen termeltél:)
Na ez a lány nem semmi csak kicsit többet lehetne látni belőle finom
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 01. 21. vasárnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 21. vasárnap 11:36
#3182   2007. 01. 21. vasárnap 16:12
ILYEN a helyes szó és nem ijen,továbbá MILYEN a megfelelő a nem mijen,ahogy írod. A rossz poénoknál már csak az idegesít jobban,ha valaki írni sem tud. levele
(Ez egy válasz eNTi üzenetére (2007. 01. 21. vasárnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 21. vasárnap 16:00
Nem tudom minek szivod igy fel magadat...
Elég baj ha nem fogsz fel egy ijen poént. Én is tisztában vagyok vele h mijen egy husilány! Amugy meg moderáltasd ki a képet. Le*****om! Ha te ezzel vagy király....
#3181   2007. 01. 21. vasárnap 16:00
eNTi eNTi
Nem tudom minek szivod igy fel magadat...
Elég baj ha nem fogsz fel egy ijen poént. Én is tisztában vagyok vele h mijen egy husilány! Amugy meg moderáltasd ki a képet. Le*****om! Ha te ezzel vagy király....
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 01. 21. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 21. vasárnap 15:47
enTi! Te sem vagy tiszta. Legközelebb ne írj a topicba,mert kimoderáltatlak. Nem értem,hogy miért kell szarakodni a témával. Nincs olyan normális ember,akinek egy 200 kg-os nő tetszik. A telt,husi nők és lányok nem összetévesztendőek a kórosan elhízott nőkkel. De ezt már annyiszor elmondtam bassza meg! mf3
#3180   2007. 01. 21. vasárnap 15:47
enTi! Te sem vagy tiszta. Legközelebb ne írj a topicba,mert kimoderáltatlak. Nem értem,hogy miért kell szarakodni a témával. Nincs olyan normális ember,akinek egy 200 kg-os nő tetszik. A telt,husi nők és lányok nem összetévesztendőek a kórosan elhízott nőkkel. De ezt már annyiszor elmondtam bassza meg! mf3
(Ez egy válasz eNTi üzenetére (2007. 01. 21. vasárnap 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 21. vasárnap 13:57
heheehee
ezen pedig igazán van egy "kis" felesleg nem? Csinos!
#3179   2007. 01. 21. vasárnap 13:57
eNTi eNTi
heheehee
ezen pedig igazán van egy "kis" felesleg nem? Csinos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 21. vasárnap 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 01. 21. vasárnap 13:55
ejnye1 ejnye1 ejnye1
A vizilovaknak a vízben a helyük! nyes
Jól látom, hogy a székecske lábai kezdenek meghajolni! nyes
#3178   2007. 01. 21. vasárnap 13:55
X Törölt felhasználó (69371)
ejnye1 ejnye1 ejnye1
A vizilovaknak a vízben a helyük! nyes
Jól látom, hogy a székecske lábai kezdenek meghajolni! nyes
(Ez egy válasz eNTi üzenetére (2007. 01. 21. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 21. vasárnap 13:51

... 94 95 96 97 98 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!