Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 89 90 91 92 93 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3297   2007. 02. 20. kedd 18:10
Penetrator Penetrator
Bennük aludni?
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 20. kedd 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 18:03
Akkor félig üres marad,mi a probléma?Tiszta praktikum.Tök jót lehet rajtuk /bennük/ aludni.
#3296   2007. 02. 20. kedd 18:03
oooooooo oooooooo
Akkor félig üres marad,mi a probléma?Tiszta praktikum.Tök jót lehet rajtuk /bennük/ aludni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 20. kedd 17:56
és ha nem hosszútávra utazok??? :)))
#3295   2007. 02. 20. kedd 17:56
X Törölt felhasználó (69371)
és ha nem hosszútávra utazok??? :)))
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 20. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 17:51
Tudod:"nagy kofferba lehet sokat pakolni"
#3294   2007. 02. 20. kedd 17:51
oooooooo oooooooo
Tudod:"nagy kofferba lehet sokat pakolni"
#3293   2007. 02. 20. kedd 16:41
Penetrator Penetrator
gyönyörű, nemigaz?
#3292   2007. 02. 20. kedd 13:42
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Igen valószínű,hogy nekünk tetszenél. Mostanság hódít a probléma,hogy ha egy nő telt,akkor azt gondolja magáról,hogy nem szép. Miközben a pasinak pont akkor nem tetszene,ha lefogyna.
#3291   2007. 02. 20. kedd 12:53
Nagyon csinos,finom tested van. Még nem is tartozol bele a husi kategóriába. Szerintem 78 kg-osan is nagyon jól nézhetsz ki,mert arányos a tested. Kíváncsi lennék egy mostani képre is. worship
#3290   2007. 02. 20. kedd 09:05
Mr.Enigma Mr.Enigma
A lényeg hogy TE jól érezd magad a bőrödben. HA szerinted el vagy hízva és fogyni akarsz, nosza rajta. Nincs ezzel semmi baj. A lényeg hogy soha ne más (ember, újság, bármi egyéb) mondja meg hogy nézz, ki, hogy vagy szép. Persze csak egészséges keretek közt, mert ugye szegény anorexiás lányok is azt hiszik magukról, hogy ők úgy szépek és tesznek más véleményére hogy nem. Amíg nem esel át a ló túloldalára addig NE mást kövess hanem magadat. ;) Bár a 163/78 szerintem sem vészes. Kb olyasmi lehetsz, mint egyik lányismerősöm, csak kisebb egy fejjel. Amitől mégcukibb lehetsz. De ahogy érzed. Esetleg dobj fel egy képet magadról. :)
#3289   2007. 02. 20. kedd 08:54
Penetrator Penetrator
igen.
#3288   2007. 02. 19. hétfő 19:50
Penetrator Penetrator
3-4-év és akár 77kg-ra is lefogyhatsz, de minek???
#3287   2007. 02. 19. hétfő 18:42
duciladi duciladi
Engem miért kellene kiosztani?
Egyszerűen ő ilyen ember, hogy nem tűri el senkitől, hogy a családját bárki is piszkálja, beszóljon neki akár tettel, akár szóval.
Mindnekinek van valami heppje. neki ez. Ez van, erre az egy dologra ugrik ha valaki engem piszkál a súlyom miatt. (főleg olyan piszkál aki nem is tudja, hogy többféle betegség miatt akkora a súlyom amekkora) De a betegségem nem tartozik senkire, és igazából nincs is az arcomra írva, hogy figyi betegség miatt vagyok ilyen
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 18:36
Téged még nem osztott ki?Ezek után.....
#3286   2007. 02. 19. hétfő 18:36
oooooooo oooooooo
Téged még nem osztott ki?Ezek után.....
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 18:34
Én is ezt mondtam neki, hogy azért ezt nem kellett volna, mégsem, de férjem azt mondta, hogy nem tűri sem férfitól, sem nőtől, hogy megszégyenítsék az élete párját. Azt mondjuk elismerte, hogy lehet, hogy nem kellett volna ekkora pofont adnia a csajnak, de hirtelen felindulásból tette a dolgot.
Amúgy kedves, aranyos ember, de erre az egy dologra nagyon bepöccen ha valaki ledagadtoz, vagy más csúnyaságot mond rám!
És valahol igaza van szerintem, én is vérre mennék bárkivel, ha a férjemre mondanának valami nagyon sértő dologot.
#3285   2007. 02. 19. hétfő 18:34
duciladi duciladi
Én is ezt mondtam neki, hogy azért ezt nem kellett volna, mégsem, de férjem azt mondta, hogy nem tűri sem férfitól, sem nőtől, hogy megszégyenítsék az élete párját. Azt mondjuk elismerte, hogy lehet, hogy nem kellett volna ekkora pofont adnia a csajnak, de hirtelen felindulásból tette a dolgot.
Amúgy kedves, aranyos ember, de erre az egy dologra nagyon bepöccen ha valaki ledagadtoz, vagy más csúnyaságot mond rám!
És valahol igaza van szerintem, én is vérre mennék bárkivel, ha a férjemre mondanának valami nagyon sértő dologot.
#3284   2007. 02. 19. hétfő 18:23
WhiteHand WhiteHand
Azért lehetett volna egy kicsit kedvesebben is elintézni. hirtelen felindulás...
#3283   2007. 02. 19. hétfő 18:20
duciladi duciladi
De jó, hogy vannak még más pasik is akik így vélekednek a molett, duci, nőkről.
Erről jut eszembe egy story:Egyszer a férjem elment egy bárnak csúfolt kocsmába. Odament hozzá egy régi lányismerőse, és kérdezte, hogy mit eszik a férjem azon a dagadt nőn akivel a múltkor látta a városban (én voltam az említett dagadt nő), Férjemnek nem kellett több felkelt az asztaltól, és úgy bevert a lánynak, hogy mentőt kellett hívni hozzá, mert a agyrázkódást kapott a csaj. És közölte vele jó hangosan, hogy mindenki hallja a bárban, hogy az a dagadt nő a felesége, a gyermeke anyja, és imádja, és aki még egy rossz szót mond rá azt agyon is veri!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 12:47
Engem kifejezetten izgat. Ne akarj megváltozni,mert azzal elveszítenéd a férfiak rajongását sex közben. Aki vékony az maradjon az,aki teltebb,az meg ne fogyjon le. Tévedsz,ha azt hiszed,hogy minden pasi a lapos hasra gerjed. Én pl, izmos vagyok,lapos a hasam,ultraigényes vagyok az élet minden területén,mégsem kéne sose egy vékony nő. A barátaim mind igényes és jószerivel izmos férfiak,de nőben a 80%-uk a teltebbeket szereti. Az sem igaz,hogy ciki megjelenni egy husibb lánnyal. Én büszke vagyok a barátnőmre. A nyakát is kitekerném annak,aki fikázná. A fiús alkatú lányok elmehetnek a búsba. Egyszer jártam úgy,hogy egy vékony gyönyörű arcú szőke lány járni akart velem. És megmondtam neki,hogy ha felszedsz 6-7 kilót,akkor beszélhetünk. Azt hitte,hogy beteg vagyok,majd leesett az álla. A média nem az igazi férfiak véleményét közvetíti,hanem egy csomó eltorzult kreténét. Igen imádni való egy húrkás hasika. Amikor leül egy csinos lány és az addig lapos hasa csíkokban hájat képez,attól én is nagyon beindulok. Kizárt,hogy nem találsz ilyen pasit. A lényeg,hogy érettebb legyen és ne egy nyafogós kisfiú,aki egy 65 kg-os lány mellet sérvet kap. wave nyes eljen wink smile
#3282   2007. 02. 19. hétfő 12:47
Engem kifejezetten izgat. Ne akarj megváltozni,mert azzal elveszítenéd a férfiak rajongását sex közben. Aki vékony az maradjon az,aki teltebb,az meg ne fogyjon le. Tévedsz,ha azt hiszed,hogy minden pasi a lapos hasra gerjed. Én pl, izmos vagyok,lapos a hasam,ultraigényes vagyok az élet minden területén,mégsem kéne sose egy vékony nő. A barátaim mind igényes és jószerivel izmos férfiak,de nőben a 80%-uk a teltebbeket szereti. Az sem igaz,hogy ciki megjelenni egy husibb lánnyal. Én büszke vagyok a barátnőmre. A nyakát is kitekerném annak,aki fikázná. A fiús alkatú lányok elmehetnek a búsba. Egyszer jártam úgy,hogy egy vékony gyönyörű arcú szőke lány járni akart velem. És megmondtam neki,hogy ha felszedsz 6-7 kilót,akkor beszélhetünk. Azt hitte,hogy beteg vagyok,majd leesett az álla. A média nem az igazi férfiak véleményét közvetíti,hanem egy csomó eltorzult kreténét. Igen imádni való egy húrkás hasika. Amikor leül egy csinos lány és az addig lapos hasa csíkokban hájat képez,attól én is nagyon beindulok. Kizárt,hogy nem találsz ilyen pasit. A lényeg,hogy érettebb legyen és ne egy nyafogós kisfiú,aki egy 65 kg-os lány mellet sérvet kap. wave nyes eljen wink smile
#3281   2007. 02. 11. vasárnap 18:47
Szoni Szoni
Hat akkor minden rendben !
A besugo szerepvallalas jellem kerdes.
Ha vallalod ezt,ne csodalkozz,hogy mindenki ellened van !
Jaaa "dakomari" ...: a mondatokat nagy kezdöbetüvel....ha mar annyira pontos vagy. oooo
Pont
wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 18:38
képzeld el, hogy szóltak már nekem! és nem érdekel mit mondasz! úgylátom mindenki ellenem van, de nem zavar! én is elmondom a véleményem te is! a dolog el van intézve! másrészt aki más nick nevek mögé bújik az inkább ne magyarázzon!
#3280   2007. 02. 11. vasárnap 18:42
X Törölt felhasználó (77369)
Szerintem az ijen fölösleges ércelödésel elriasztod azokat akik nem ojan profi billentyü akrobaták mint te.De az ö hozzászolásuk fontos és szinesé teszi ezt az egészet.
#3279   2007. 02. 11. vasárnap 18:38
X Törölt felhasználó (69371)
képzeld el, hogy szóltak már nekem! és nem érdekel mit mondasz! úgylátom mindenki ellenem van, de nem zavar! én is elmondom a véleményem te is! a dolog el van intézve! másrészt aki más nick nevek mögé bújik az inkább ne magyarázzon!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 18:35
Te sem vagy Adonisz,tehat ne vard el mastol se.
A stilusa,ahogy ir ,nekem csak sajatos,valahol elvezetes is.Ide is kell egy kicsi szin,nem lehet es nem is lenne erdekes ha mind egyformak,egyforman tökeletesek lennenk pl. mint te.Vagy aminek tartod magad. De ö legalabb nem ront minden forum szabalysertesnel a figyelem felhivas-topicba. Hanyingerkeltö az ilyen fajta fontoskodas,hidd el mindenkinek,csak meg nem mondta meg senki neked.
Az Adminok nelküled is latjak hol a henc,nelkülünk is elvegzik munkajukat,ezert ne fajjon a feje senkinek. hehe
#3278   2007. 02. 11. vasárnap 18:35
Szoni Szoni
Te sem vagy Adonisz,tehat ne vard el mastol se.
A stilusa,ahogy ir ,nekem csak sajatos,valahol elvezetes is.Ide is kell egy kicsi szin,nem lehet es nem is lenne erdekes ha mind egyformak,egyforman tökeletesek lennenk pl. mint te.Vagy aminek tartod magad. De ö legalabb nem ront minden forum szabalysertesnel a figyelem felhivas-topicba. Hanyingerkeltö az ilyen fajta fontoskodas,hidd el mindenkinek,csak meg nem mondta meg senki neked.
Az Adminok nelküled is latjak hol a henc,nelkülünk is elvegzik munkajukat,ezert ne fajjon a feje senkinek. hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 18:22
Hol? Bocsi, de ez a szó most nem ugrik be! Nagyon véded. Tán rokonod a mari?

... 89 90 91 92 93 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!