Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 87 88 89 90 91 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3337   2007. 02. 22. csütörtök 19:39
X Törölt felhasználó (69371)
jut eszembe!!!
ha szedsz fogamzásgátló tabit (mari18 fogalmazásgátlót szed hehe ), akkor annak egyik ismert mellékhatása az elhízás! plussz, hogy már van gyerek is, a szülés után könnyen felborul a hormonháztartás! ez is lehet ok!
#3336   2007. 02. 22. csütörtök 19:34
bazzeg bazzeg
fogyókúrás :D:D:D:D:D
#3335   2007. 02. 22. csütörtök 18:41
bazzeg bazzeg
senki nem bántja Bobsapp-t. a tökéletességre az igény mindenkiben meg van.a vélemény szabad, ha szerinte sok a sulyod és lekéne fogynod 15kg-t akkor gondolja ugy,én nem értek vbele egyet az meg az én dolgom:-)
#3334   2007. 02. 22. csütörtök 18:18
bazzeg bazzeg
sajnos pont az ilyen szövegek miatt görcsölnek a lányok..
(Ez egy válasz Bobsapp üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 18:14
:-)) Nem azt mondtam, hogy egézségtelen (bár nem is egézséges), de egyértelmű, hogy nem tudja elfogadni magát !
Épp azért jött ebbe a topikba, mert tudta, hogy itt bíztatni fogják, hogy "jóvagy te így", és ezzel ő szépen meg is nyugtatja magát ideig-óráig, de ugyanúgy elégedetlen lesz magával titkon !
20 évesen a legszebb korban van és bizony nem kell ebbe beletörődni, hogy egy "picivel korábban" még 13 kg-val könnyebb volt.
Nyárra simán le tud fogyni, és ha látja a célt sokkal könnyebb lesz, elérni és megtartani is az eredméynt. És tuti büszke is lesz magára.
#3333   2007. 02. 22. csütörtök 18:14
bazzeg bazzeg
ez mondjuk érdekes felvetés..minek fogyjon 15 kilot? husin is vonzó!
#3332   2007. 02. 22. csütörtök 18:14
Bobsapp Bobsapp
:-)) Nem azt mondtam, hogy egézségtelen (bár nem is egézséges), de egyértelmű, hogy nem tudja elfogadni magát !
Épp azért jött ebbe a topikba, mert tudta, hogy itt bíztatni fogják, hogy "jóvagy te így", és ezzel ő szépen meg is nyugtatja magát ideig-óráig, de ugyanúgy elégedetlen lesz magával titkon !
20 évesen a legszebb korban van és bizony nem kell ebbe beletörődni, hogy egy "picivel korábban" még 13 kg-val könnyebb volt.
Nyárra simán le tud fogyni, és ha látja a célt sokkal könnyebb lesz, elérni és megtartani is az eredméynt. És tuti büszke is lesz magára.
#3331   2007. 02. 22. csütörtök 17:57
oooooooo oooooooo
Te inkább az öreglánnyal foglalkozz!Fitnessguru.
(Ez egy válasz Bobsapp üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 17:38
Akárhogyis nézzük, a 163 cm-hez a 78 kg bizony SOK.
Kb. 15-öt le kell bizony adni. A 65 kg-s képen szerintem te is elégedettebb lehettél magaddal.

Az idióta diétákat felejtsd el, meg a nem evést.
Mozgás nélkül is le lehet fogyni, de egyből visszafog jönni.

Iratkozz be egy terembe, heti 4x 40 perc intenzív gyaloglás kezdetnek, + normális diéta, ami nem abból áll, hogy nem eszel. Pl. húst bármennyit ehetsz, meg minőségi szénhidrátot, ami itt a rizs. Ez legyen a kajálásod alapja, ebből nem tudsz megenni annyit, hogy hízzál tőle és éhes sem leszel.
Nyárra simán le lehet adni így azt a 15 kg-t, csak kitartás és akarat kérdése. Az első egy hónap nehéz, meg átállni a rendszeres mozgásra, utána már szinte kívánni fogod.
#3330   2007. 02. 22. csütörtök 17:56
Kollinsz Kollinsz VIP
Gyönyörű vagy, hidd el. És nagyon kívánatos.
A plázacicákkal meg ne törődj :)!
#3329   2007. 02. 22. csütörtök 17:54
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Ki vagy te??? Fittness tanácsadó? Ez itt nem a reklám helye. Fejezd be. Most pont az ellen kampányolsz,amiért mi dícsértük a hölgyet. A hölgy nem néz ki egészségtelennek!!!!!!!!! Többnek nem kell lennie ,de ez így tökéletes.
(Ez egy válasz Bobsapp üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 17:38
Kb. 15-öt le kell bizony adni. A 65 kg-s képen szerintem te is elégedettebb lehettél magaddal.

Iratkozz be egy terembe, heti 4x 40 perc intenzív gyaloglás kezdetnek, + normális diéta, ami nem abból áll, hogy nem eszel. Pl. húst bármennyit ehetsz, meg minőségi szénhidrátot, ami itt a rizs. Ez legyen a kajálásod alapja, ebből nem tudsz megenni annyit, hogy hízzál tőle és éhes sem leszel.
Nyárra simán le lehet adni így azt a 15 kg-t, csak kitartás és akarat kérdése. Az első egy hónap nehéz, meg átállni a rendszeres mozgásra, utána már szinte kívánni fogod.
#3328   2007. 02. 22. csütörtök 17:53
bazzeg bazzeg
Mindenki mást mond ,de szerintem "husin" is iszonyat vonzó tested van worship
mondjuk ezt lehet azért mondom mert gyengéim a fehér börű husi lányok mivel volt barátnőm is hasonló volt:-)
#3327   2007. 02. 22. csütörtök 17:38
Bobsapp Bobsapp

#3326   2007. 02. 22. csütörtök 17:35
Én szerintem semmi gond nincs veled! De ha mindenképp fogyni szeretnél, akkor ajánlom a testmozgást! Kaját nem szabad megvonni, csak mértékletesen kell enni! Szerintem az lehet a problémád, hogy lassú az anyagcseréd! Ezért inkább mellőzd az olyan ételeket, amik megfogják a hasat! (szorulást okoz, bocs)

Javaslatom:
- ha a futástól fáj a térded, az azért van mert sok neki a teher, ebben az esetben kezdj úszással
- az úszás mellett nagyon jó ha kerékpározol
- ha így leadsz olyan 5 kg-ot, akkor térj rá a futásra is (szép kerek formás feneked lesz tőle, megjegyzem most se vészes)
- ezt a három sportot oszd el magadnak úgy, ahogy ideálisnak tartod, ahogy időd engedi
- mivel még elég hideg az idő és az alapozáshoz nagyon jó, ezért egyenlőre csak úszással foglalkozz, aztán ha javul az idő, akkor jöhet a többi
- hidd el kitartással működik (tutti recept)
#3325   2007. 02. 22. csütörtök 17:27
bazzeg bazzeg
Mutatnál egy fotót ami mostanában készült?
#3324   2007. 02. 22. csütörtök 16:54
Te meg ne válogass, mert 60 évesen is szűz leszel!
(Ez egy válasz Bobsapp üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 16:51
Milyen magas vagy pontosan ?

Járj gyakrabban szolizni, nyáron meg napozz sokat és akkor vékonyabbnak tűnsz majd.
#3323   2007. 02. 22. csütörtök 16:53
most már én is azt mondom, hogy nincs ezzel baj! nem kell, hogy változz! már csak magadnak kell elfogadnod önmagad!
#3322   2007. 02. 22. csütörtök 16:51
Bobsapp Bobsapp
Milyen magas vagy pontosan ?

Járj gyakrabban szolizni, nyáron meg napozz sokat és akkor vékonyabbnak tűnsz majd.
#3321   2007. 02. 22. csütörtök 16:49
X Törölt felhasználó (77369)
Szerintem ne törödj semmivel egyéljokat szekszeljél sokat .Ja és küldj minél több képet magadrol
#3320   2007. 02. 22. csütörtök 15:55
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Csatlakozom az előttem lévőkhöz! Te vagy az a nőtípus,ami számomra is a legizgatóbb! Ne téveszd össze a dagit a teltkarcsúval. Az előbbi egy egészségtelen,formátlan test,az utóbbi egy izgatóan husikás nő,akin finoman oszlik el a zsírpárna. Te az utóbbi vagy. Vékony derék,viszonylag széles csípő,finom combok,szép vállak,izgató has. Rengeteg férfi vágyik erre a nőtípusra. Nem igaz,hogy a karcsúság a szépség egyetlen alternatívája. Ezt verd ki a fejedből. nem szabad az embernek az egyéniségét elveszíteni. Ha pl. a barátaid azt várnák tőled,hogy legyél narkomániás,különben nem fognak szeretni,akkor nyílván meg kell tőlük szabadulni. Ugyanez a helyzet a testeddel is. Nem szabad megváltoztatni azért,hogy más ember legyél. Ez hülyeség. Elveszítenéd minden bájod,ami téged mint nőt kívánatossá tett. eljen eljen eljen eljen
#3319   2007. 02. 22. csütörtök 15:33
X Törölt felhasználó (77369)
Ved már észre hogy hány hapsinak jössz be.Ne törögyél a sok vékony (anoreksziás )bigével.Ugy vagy jo ahogy vagy. Akik kritizálnak azok pedig vakok v nincs rajtuk a szemüvegük.Csak igy tovább.Várom afojtatást .Maximális tiszteletem rajongásom. nyes confused wave worship
#3318   2007. 02. 22. csütörtök 13:33
turus turus
én csak annyit mondok hogy igy ahogy vagy igy vagy szexis mert jo a combod jo a cicid a hasad sem gömbölyü hanem szép neken nagyon tetszesz kár elrontani ez az idilt

... 87 88 89 90 91 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!