Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 86 87 88 89 90 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3357   2007. 02. 23. péntek 09:21
X Törölt felhasználó (60564)
ellenben,egy duci lány...a mennyekbe repíti partnerét... eplus2 [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/7893/picggkismalac00000575kv5.jpg[/I MG]
#3356   2007. 02. 23. péntek 09:17
meg a gebe lányok nem is igazán élvezik a szexet...hiába tesz meg mindent a párjuk... hehe
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#3355   2007. 02. 23. péntek 09:05
palipali palipali
hagyd csak, hadd csinálják. mindenki azt mond, amit akar, én is csak a véleményemet tudom mondani. szerintem nem az fontos, hogy mit mutat a mérleg, hanem az, hogy a tested szép és arányos, harmonikus. nem a mérleggel kell megközdeni, hanem saját magaddal. te döntsd el, hogy elfogadod magad ilyen ( szerintem szép és arányos, kívánatos ) formában, vagy egy életen át csak a hülye fogyókúrákon, fogyasztószereken, konditermeken jár az eszed, és irigykedsz a láthatóan beteg, anorexiás nőtársaidra. ( akiknek legtöbbször még pasijuk sincs...)
#3354   2007. 02. 23. péntek 08:27
erdokerulo erdokerulo
Hagyd, had veszekedjenek. A döntés úgy is a Tiéd arról, hogy mit csinálsz. A hsz-eidből arra következtetek, hogy alkatilag vagy ilyen.
Tarthatsz egy bizonyos határt, de az rengeteg munkával fog járni, és ha csak egy kicsit is lazsálsz, többet fogsz felszedni, mint amennyit leadtál.
Köss egy olyan kompromisszumot magaddal, hogy csak annyit teljesíts, amennyit könnyen/elviselhetően tudsz teljesíteni és betartani.
#3353   2007. 02. 22. csütörtök 23:34
ponty07 ponty07
#3352   2007. 02. 22. csütörtök 22:29
Bobsapp Bobsapp
Úgylátom neked jelez a gép, ha én beírok valamelyik topikba.

A terhesség utáni elhízást csupán kiegészítettem, azt jól írtad, nemtudom mit idézgetsz engem ezzel kapcsolatban. Egyáltalán nem írtam, hogy te hülyeséget írtál ezzel kapcsolatban.

Most viszont téged idézlek:
"a szobakerékpár szart sem ér! én régen olyan 12 éves koromban napi 120 km-t is letekertem! persze most már extrém módon tekerek, ami tényleg veszélyes!" - erre írtam, hogy ész nélküli tekerés dákó módra.

Egyébként igazad van, ha meglátom, hogy egy beírásnál a kispöcsű dákó84 neve szerepel, csak felületesen olvasom el, mivel csak mások kritizálása, lehurrogása megy részedről, lényeges tartalom, mondanivaló nélkül. Engem mostantól felejts el, a gépedet meg állítsd át ne sípoljon , ha beírok, és javaslom taláélj magadnak valami hobbit, ami leköt, ne itt kelljen a farkadat naphosszat verni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 22. csütörtök 21:06
te pöcs szerinted én mit mondtam???

"Nagyon sok nő van, aki terhesség után elhízik, ez kifejezetten jellemző a te alkatodra, mint ahogy néztem alapból is vastag csontozatú leányzó vagy. Ebben közbejátszik a hormonális háztartás felborulása, a fogamzásgátló szedése, és szerintem az is, hogy tudat alatt a szervezeted megengedi magának, hogy elhízzon, mivel teljesítette a az egyik alapvető női ösztönt, azaz a gyereknemzést. Most ezt lehet hülyén fogalmaztam meg."

ki beszélt észnélküli futásról és kerékpározásról??? olvasd már el rendesen amit írtam! korod 25 vagy 26 év vagy kitudja, de agyilag nem vagy toppon! ez a baj látod! el sem olvasod amit a másik ír, azért mert dako84 írta, oszt leírod ugyanazt! most már nem először! nem kell neked nyomatékosítani azt, amit én már leírtam!
#3351   2007. 02. 22. csütörtök 21:13
zsozso zsozso
En a lucskos pinaddal foglalkoztam volna ha a masik bunko helyet lettem volna. En tudom a puncinak mi kell ha elem tarjak. Nem vagyok kover, te mar lathattal kepben, de nekem a testes joizlesu lanyok nagyon bejonnek.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 19:58
kapjon már mindenki az agyához...

matrixina: ennyi mozgás mellett, amit leírtál, nem egészen értem, hogy szedhettél fel 13 kg plusszt...szóval itt valami sántít...mellesleg semmi baj nincs a testeddel, női szemmel sem gáz

fitnessgurunak meg üzenem, hogy okos tanácsait mindenki tudja, mert a csapból is ez folyik...egy aprócska hiányosságot felejt el mindenki, amit akaraterőnek hívnak

dako bébi: a nőgyógyászom azt mondta, hogy a tablettától nem lehet elhízni, csak a kajától hehe hehe hehe

fitnessguru mégegyszer: azért jött ebbe a topicba, mert ide valónak érezte magát a kilói miatt...és azért dícsérik, mert ide azok járnak, akik a hájas nőket szeretik...aki nem kedveli ezt a típust, az húzzon a ***ba innen

azért megnézném azokat az izomnyuszikat, akik fikázzák a hájas szexistennőket...ők valóban a "mr. tökéletes test"

és bátorkodom még megjegyezni, hogy tisztában vagyok a normális, egészséges testarányokkal, a túlzott hájasság ízléstelenségével, de megjegyzem azt is, hogy volt olyan izompacsirta partnerem, aki aktus közben a hasizmainak redőit nézegette a lucskos pinám helyett

nah!!! nyes nyes smile smile
#3350   2007. 02. 22. csütörtök 21:06
X Törölt felhasználó (69371)
te pöcs szerinted én mit mondtam???

"Nagyon sok nő van, aki terhesség után elhízik, ez kifejezetten jellemző a te alkatodra, mint ahogy néztem alapból is vastag csontozatú leányzó vagy. Ebben közbejátszik a hormonális háztartás felborulása, a fogamzásgátló szedése, és szerintem az is, hogy tudat alatt a szervezeted megengedi magának, hogy elhízzon, mivel teljesítette a az egyik alapvető női ösztönt, azaz a gyereknemzést. Most ezt lehet hülyén fogalmaztam meg."

ki beszélt észnélküli futásról és kerékpározásról??? olvasd már el rendesen amit írtam! korod 25 vagy 26 év vagy kitudja, de agyilag nem vagy toppon! ez a baj látod! el sem olvasod amit a másik ír, azért mert dako84 írta, oszt leírod ugyanazt! most már nem először! nem kell neked nyomatékosítani azt, amit én már leírtam!
(Ez egy válasz Bobsapp üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 20:54
Na akkor megint jövök tanácsot adni, de nem okoskodni.

Amikor írtad, hogy 65-ről felugrottál 78-ra, az volt az első gondolatom, hogy tuti szülés után vagy, de mivel írtad, hogy 20 éves vagy, így ezt elvetettem magamban, ezek szerint tévedtem.
Nagyon sok nő van, aki terhesség után elhízik, ez kifejezetten jellemző a te alkatodra, mint ahogy néztem alapból is vastag csontozatú leányzó vagy. Ebben közbejátszik a hormonális háztartás felborulása, a fogamzásgátló szedése, és szerintem az is, hogy tudat alatt a szervezeted megengedi magának, hogy elhízzon, mivel teljesítette a az egyik alapvető női ösztönt, azaz a gyereknemzést. Most ezt lehet hülyén fogalmaztam meg.

A zsírégetésről:
Az úszás nem jó hosszútávon zsírégetésre. Gondolom hideg vízben úszol, és ilyen környezetben a szervezet nem fog zsírt bontani, mivel akkor kihűlne. Látott már valaki sovány fókát? Nem. Éppen ezért. Lehet leadsz kezdetekben vele pár kilót, de utána nem fogsz !

Futás, intenzív, ész nélküli kerékpározás (dákó módra :-)) :
Ezek sem jók, túl intenzív az izommunka. Izmot fogsz vele veszíteni és nem zsírt ! Plöttyedt leszel, de zsírból nem fogsz hosszútávon fogyni.

Ami a legjobb, az az intenzív gyaloglás futógépen (nem futás), vagy a szobakerékpár közepes tempóban. Pl. a futógépen van hegymenet funkció, ami erőteljes gyaloglást kíván.
Ha ezt nem tudod megvalósítani, a természetben való gyaloglás, bicajozás is megfelel, ha tudsz tartani egy viszonylagos tempót megállás, pihenés nélkül min. 40 percig, bár ezt sokszor nehéz megoldani.
Asszem 120-as pulzust (ezt nem mondom biztosra) kell elérni és tartani, hogy beinduljanak a zsírégető folyamatok. Ilyenkor előjön egy álmosító, nyugodt érzés sokaknál. Ezt kell elérni.

Ha terhesség alatt szar volt a vérképed, vagy a vércukrod, gondolom diétát kellett betartanod, de lehet egyébként is.
Na ez kb. zsírégetéshez is megfelelne kissebb változtatásokkal.

Egyébként ha tényleg ennyit mozogtál, mint ahogy írtad, akkor a kajálásoddal lehetett a gond.
#3349   2007. 02. 22. csütörtök 20:54
Bobsapp Bobsapp
Na akkor megint jövök tanácsot adni, de nem okoskodni.

Amikor írtad, hogy 65-ről felugrottál 78-ra, az volt az első gondolatom, hogy tuti szülés után vagy, de mivel írtad, hogy 20 éves vagy, így ezt elvetettem magamban, ezek szerint tévedtem.
Nagyon sok nő van, aki terhesség után elhízik, ez kifejezetten jellemző a te alkatodra, mint ahogy néztem alapból is vastag csontozatú leányzó vagy. Ebben közbejátszik a hormonális háztartás felborulása, a fogamzásgátló szedése, és szerintem az is, hogy tudat alatt a szervezeted megengedi magának, hogy elhízzon, mivel teljesítette a az egyik alapvető női ösztönt, azaz a gyereknemzést. Most ezt lehet hülyén fogalmaztam meg.

A zsírégetésről:
Az úszás nem jó hosszútávon zsírégetésre. Gondolom hideg vízben úszol, és ilyen környezetben a szervezet nem fog zsírt bontani, mivel akkor kihűlne. Látott már valaki sovány fókát? Nem. Éppen ezért. Lehet leadsz kezdetekben vele pár kilót, de utána nem fogsz !

Futás, intenzív, ész nélküli kerékpározás (dákó módra :-)) :
Ezek sem jók, túl intenzív az izommunka. Izmot fogsz vele veszíteni és nem zsírt ! Plöttyedt leszel, de zsírból nem fogsz hosszútávon fogyni.

Ami a legjobb, az az intenzív gyaloglás futógépen (nem futás), vagy a szobakerékpár közepes tempóban. Pl. a futógépen van hegymenet funkció, ami erőteljes gyaloglást kíván.
Ha ezt nem tudod megvalósítani, a természetben való gyaloglás, bicajozás is megfelel, ha tudsz tartani egy viszonylagos tempót megállás, pihenés nélkül min. 40 percig, bár ezt sokszor nehéz megoldani.
Asszem 120-as pulzust (ezt nem mondom biztosra) kell elérni és tartani, hogy beinduljanak a zsírégető folyamatok. Ilyenkor előjön egy álmosító, nyugodt érzés sokaknál. Ezt kell elérni.

Ha terhesség alatt szar volt a vérképed, vagy a vércukrod, gondolom diétát kellett betartanod, de lehet egyébként is.
Na ez kb. zsírégetéshez is megfelelne kissebb változtatásokkal.

Egyébként ha tényleg ennyit mozogtál, mint ahogy írtad, akkor a kajálásoddal lehetett a gond.
#3348   2007. 02. 22. csütörtök 20:13
azt hiszed nem tudom ki vagy? legalább az eredeti nick-eddel pofáznál! már rég tudom!
#3347   2007. 02. 22. csütörtök 20:09
X Törölt felhasználó (77369)
Ne haragudj de te biztos jobban tudod mintegy nögyogyász prof igaz? Hisz olvastad a blik ben.(OKOSKA) mf1 mf2 mf3 mf1 mf2
#3346   2007. 02. 22. csütörtök 20:04
akkor rossz a nőgyógyászod :)))
vagy nem az urológiára mentél??? :)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

matrixina: ennyi mozgás mellett, amit leírtál, nem egészen értem, hogy szedhettél fel 13 kg plusszt...szóval itt valami sántít...mellesleg semmi baj nincs a testeddel, női szemmel sem gáz

fitnessgurunak meg üzenem, hogy okos tanácsait mindenki tudja, mert a csapból is ez folyik...egy aprócska hiányosságot felejt el mindenki, amit akaraterőnek hívnak

dako bébi: a nőgyógyászom azt mondta, hogy a tablettától nem lehet elhízni, csak a kajától hehe hehe hehe

fitnessguru mégegyszer: azért jött ebbe a topicba, mert ide valónak érezte magát a kilói miatt...és azért dícsérik, mert ide azok járnak, akik a hájas nőket szeretik...aki nem kedveli ezt a típust, az húzzon a ***ba innen

azért megnézném azokat az izomnyuszikat, akik fikázzák a hájas szexistennőket...ők valóban a "mr. tökéletes test"

és bátorkodom még megjegyezni, hogy tisztában vagyok a normális, egészséges testarányokkal, a túlzott hájasság ízléstelenségével, de megjegyzem azt is, hogy volt olyan izompacsirta partnerem, aki aktus közben a hasizmainak redőit nézegette a lucskos pinám helyett

#3345   2007. 02. 22. csütörtök 20:02
én elég keményen kerózok, és még semmim sem tört el! tudni kell esni :)))
azért jó a szabadban kerózni, mert ott van levegő veled szemben, ami ellenállást jelent, és természetes nehezítést, terhelést ad. a szobakerékpár szart sem ér! én régen olyan 12 éves koromban napi 120 km-t is letekertem! persze most már extrém módon tekerek, ami tényleg veszélyes!
szervezzetek túrákat, vagy nézz ki olyan helyet, ami nem forgalmas! hidd el nem hülyeséget beszélek, még ha egyes illetők mást mondanak is!
olyanokra gondolok, akik az állatokhoz közelebb állnak, mint az emberhez, és ezt a nevükben is jelzik!
#3344   2007. 02. 22. csütörtök 20:01
worship eljen

#3343   2007. 02. 22. csütörtök 19:59
Uszodának hívják...Ott lehet... vigyor2
#3342   2007. 02. 22. csütörtök 19:58
MmePrune MmePrune VIP

#3341   2007. 02. 22. csütörtök 19:50
Az lehet hogy most jolszoltál ,de csak szeretnél anyit tudni mintén.
#3340   2007. 02. 22. csütörtök 19:44
tudod valamiben tájékozott vagyok, veled ellentétben! te semmiben sem vagy az! mf1
és amit leírtam az valóban úgy van! akár én mondtam, akár más mondta volna!
#3339   2007. 02. 22. csütörtök 19:41
Na mostmár doki is vagy igazi mekkelek v a falu bikája?
#3338   2007. 02. 22. csütörtök 19:40
A képek alapján tökéletes vagy! /számomra/
Egy jó szex meg egyenlő 800m futással. Tehát napi 2,4km... wave hehe

... 86 87 88 89 90 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!