Ide is írhatsz:
figure69@freemail.hu
Pussy!
figure69@freemail.hu
Pussy!
Akkor privátban elmondok egy másikat:-)
Hú elég bizar az e-mail címed!:-)
Nem szeretnék a maffiházoz fotót küldeni!:-)
Nem szeretnék a maffiházoz fotót küldeni!:-)
Mondjuk nekem?
walaki@maffia.hu a címem!
Előre is megköszönöm, ha küldesz!!!!
walaki@maffia.hu a címem!
Előre is megköszönöm, ha küldesz!!!!
Küldenék!Persze,de kinek?
Küldenél?
Elvileg elköszöntem ettől a fórumtól,de nem vagyok gátlásos,sok fotóm van amit a webkamerámmal csináltam magamról.
Eltettem jó lesz öreg napjaimra nézegetni!:-))
Eltettem jó lesz öreg napjaimra nézegetni!:-))
Rólad hol láthatóak fotók?
na ja,én egy kicsit már kilogok az előbbi kategoriábol a 160/85-mel:(((
egy keves feltetlenul! Mar csak azert is hogy legyen mint markolni! HEhehe
Köszönjük!A"Hölgyeim"nagyon régen hallotam,külön köszönet!
Köszönet egyébbként ezért a fórumért is!2hétig tartott amig végig olvastam,először nem igen akarodzott:-(
Öszintén:Sok jót,sok rosszat irtak be!Számomra kettő féle ember létezik,jó és rossz a többi rejtély marad örökre!
További sok sikert kívánok az életed minden területén!:-)Üdv:Marcsi
Köszönet egyébbként ezért a fórumért is!2hétig tartott amig végig olvastam,először nem igen akarodzott:-(
Öszintén:Sok jót,sok rosszat irtak be!Számomra kettő féle ember létezik,jó és rossz a többi rejtély marad örökre!
További sok sikert kívánok az életed minden területén!:-)Üdv:Marcsi
Hölgyeim! Mindketten ideális súlykategóriába tartoztok az én BMI indexem szerint.
Nagyon kellemes,telt csajszi vagy!:-)
Én 165/75 vagyok és nekem is baj van a ruha válsztásnál.......röhej,de néha az xxl is kicsi!
De szokom magam nyugtatni,nem én vagyok nagy,a ruha a kicsi!:-)
Én 165/75 vagyok és nekem is baj van a ruha válsztásnál.......röhej,de néha az xxl is kicsi!
De szokom magam nyugtatni,nem én vagyok nagy,a ruha a kicsi!:-)
Szertném látni a fotóid!Hol vannak?
Első lépés,csinálj egy őn kontról!
Pl:Milyen ember vagy?Pozitiv jelem és a gondolkozás stb.Milyenek a barátaid?Mért szeretnek vagy mért nem?Ha felálitasz egy mérleget és pozitiv oldalra billen akkor minden rendben.
Másokdik lépés,sokat legyél tükör elött meztelen(ha mond van rá probádjatok tükör elött szeretkezni)!
Harmadik és szerintem a legfontosabb,szeresd a tested!:-)
Pl:Milyen ember vagy?Pozitiv jelem és a gondolkozás stb.Milyenek a barátaid?Mért szeretnek vagy mért nem?Ha felálitasz egy mérleget és pozitiv oldalra billen akkor minden rendben.
Másokdik lépés,sokat legyél tükör elött meztelen(ha mond van rá probádjatok tükör elött szeretkezni)!
Harmadik és szerintem a legfontosabb,szeresd a tested!:-)
tudod én is adtam tippet a fogyáshoz, de az nem azt jelentette, hogy valami gond lenne veled! de ezt azt hiszem írtam akkor is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 17:16
Törölt felhasználó (69371)

akkor itt az első löket! nekem nagyon tetszettek a képek rólad és ha szabad lennél én rád startolnék!
akkor itt az első löket! nekem nagyon tetszettek a képek rólad és ha szabad lennél én rád startolnék!
Egyébként mindenkinek igy kellene hozzá állni!:-)
Köszönöm!
Köszönöm!
egyébként, ha jobban belegondolok, igazán az számít, hogy kin van az a bizonyos "háj". Van akin tetszik, van akin nem. Alapvetően nem ezen múlik a dolog, ha tetszik valaki, akkor mindegy, hogy milyen az alkata. Őszintén szólva tetszik, ha van rajta egy kis ( vagy sok? ) plusz, de nem ez a meghatározó. A párom speciel van vagy 50 kiló, mégis tetszik. A hájat én hordom otthon. A nadrágot is

Szeretem az értelmes,inteligens embereket!Nekem akkor sem tetszik "háj"szó,"Köznyelven a hájas azt jelenti,hogy csúnya elhízott,póktestű egyén,akiről csak úgy lottyan a háj"Te magad is igy irod le!
Ezt leforditom az én meglátásom szerint:Spenot!Tudom sokan nem szeretik,sokan meg sem kostolják mert már maga az étel szine,állaga vissza taszitó,de én még is Imádom!
" A kis úszógumik ilyen hatással vannak rám. Pikánssá teszik a sexet.." Ez lehetett volna a fórum címe!Ezen a fotón:gyönyörű,tömörgyönyőr van!
Ezt leforditom az én meglátásom szerint:Spenot!Tudom sokan nem szeretik,sokan meg sem kostolják mert már maga az étel szine,állaga vissza taszitó,de én még is Imádom!
" A kis úszógumik ilyen hatással vannak rám. Pikánssá teszik a sexet.." Ez lehetett volna a fórum címe!Ezen a fotón:gyönyörű,tömörgyönyőr van!