ebben tökéletesen igazad van, néha nagyon is meglepő dolgokra derül fény a dolgok ilyen megközelítése közben.
én csak a magam nevében tuudok nyilatkozni, nekem pedig van kedvem . és nem is gusztustalan, még ha Woody Allen úgy is látja . bár ezek a híres mondásai szerintem jórészt azért születtek, hogy beszéljenek róla.

"A szex gusztustalan...ha jól csinálják"
/Woody Allen/
/Woody Allen/
" aki tudja , csinálja, aki nem, az tanítja " - vajon igaz volt ez Freud bácsira is? 4133 egyszerűen tökéletes!
Szvsz Ő már a soványak közé tartozik....
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)

egyre jobbak jönnek! tetszik a háremed! :-)

Hát,hogy őszinte legyek nem tudok válaszolni a kérdésedre. Nem tudományos alapon közelítem meg a dolgot. Egyszerűen az ilyen típusú nők képesek az ágyban lázba hozni. Valahogy a nőiesség és a férfiasság közti különbséget sokkal jobban érzem,mikor a partnerem teste lágyabb,gömbölyűbb,mint az enyém. Érdekes,hogy sokkal jobban felizgat a tudat,hogy a nő,aki velem van nem tökéletes testű. Izgalmasabb,ha látom,hogy kissé nagyobb a feneke a kelleténél,vastagabbak a combjai, felettébb beindít mikor sex közben a lány hasán a ritmikus mozgástól megremeg a háj. Vagy mikor leül mellém és a lapos hasa hírtelen puha húrkácskákat képez. Izgalmas,mikor aktus közben felnyög,mikor belemarkolok a combjába,derekába,megfogom a kis puha húrkácskáit. ...
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 12:29

Csazlakozom!Rendkívül izgató.Freud bácsi biztos tudná miért,kiváncsi lennék,biztos írt a husosabb nők iránti vonzódásról is.Te vágod a témát nem olvastál ilyesmit?
hát, nincs okom panaszra, de azért irigyellek érte. vagy nem is, inkább azt mondom, hogy szerencsés vagy!
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Csazlakozom!Rendkívül izgató.Freud bácsi biztos tudná miért,kiváncsi lennék,biztos írt a husosabb nők iránti vonzódásról is.Te vágod a témát nem olvastál ilyesmit?
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 12:25

Nekem is a kedvencem ez a lány. Óriási sexuális vonzerővel bír. Finoman husikás,na az ilyen nőre mondom,hogy nehezen tudom megérteni azt a pasast,akinek gusztustalan. Az egész nő guszta és a kilói nélkül tized annyi vonzereje se lenne.
Nekem is a kedvencem ez a lány. Óriási sexuális vonzerővel bír. Finoman husikás,na az ilyen nőre mondom,hogy nehezen tudom megérteni azt a pasast,akinek gusztustalan. Az egész nő guszta és a kilói nélkül tized annyi vonzereje se lenne.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Hasonlókat szoktam "tölteni" én is
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)

szép, tetszik! finom kis töltöttgalamb!
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Hülye