Igen, senki...mert senkinek sem kellek...nejemnek sem... már 62. napja nem szexeltünk....
Te férjezett vagy?
Te férjezett vagy?
Ó Te szegény!:-(
Szeretném a nejed véleményét is meg irnád,hogy mért nem akar Téged?62. napja,szegény Te, valami rosszat tettél?
Van egy barátom 4éve,nagyon kellemes partner...de nem szeretem a kötötséget!Hűséges vagyok,de élem a magam életét!
Szeretném a nejed véleményét is meg irnád,hogy mért nem akar Téged?62. napja,szegény Te, valami rosszat tettél?
Van egy barátom 4éve,nagyon kellemes partner...de nem szeretem a kötötséget!Hűséges vagyok,de élem a magam életét!
Kényszerbeteg...dilibogyókat szed...annak a mellékhatása, hogy a libidója eltűnt...1000-ből 1nél van ez...de csak ez a bogyó gyógyítja a dilijét....
Melyik címre kapom a képeket?:-)
Melyik címre kapom a képeket?:-)
Hirtelen azt hittem "Soma"mosolyog ránk!:-)
Szerintem nagyon kellemes a csajszi!
Szerintem nagyon kellemes a csajszi!
Szerintem neked kellene gyógyitani!Megértéssel,türelemmel és finom apró kedveskedéssel!Tudod az óltár előtt "Jóban,Rosszban"!
Nem volt oltár...de türelmes vagyok.... túlságosan is az...
Lehet,hogy az a "gond"!Hány évesek vagytok ,ha nem titok?
Vörike: Örülök, hogy mesismertelek, remélem még beszélünk...
esetleg emilen?
Rajtad áll!
Légy jó!
Pussy!
esetleg emilen?
Rajtad áll!
Légy jó!
Pussy!
32-33
Fiatalok!!!!!!
Örülök én is neked,nektek!Keressél!
Örülök én is neked,nektek!Keressél!
OK, írtam beköszönő levelet!
jó éjt!
jó éjt!
Mélységeen egyet értek Drága!

Mert sohasem tudhatja az ember, mit hoz a jövő...

Az értékek belül vannak, a külső bizonyos határon belül, nem sokat számít! Aki pl. önző, beképzelt, nagyképű, teljesen mindegy,hogy néz ki!

A második "képdagadásig" még jó a pirosruhás csaj! hahahaha
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 10:00

Az értékek belül vannak, a külső bizonyos határon belül, nem sokat számít! Aki pl. önző, beképzelt, nagyképű, teljesen mindegy,hogy néz ki!

Telt, mosolygós, szexi, Ők az eseteim...

Akkor bizonyára úgy vagy szép, ahogy vagy
Láthatnánk képet is?
Láthatnánk képet is?
Hülye
szép, tetszik! finom kis töltöttgalamb!
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Hasonlókat szoktam "tölteni" én is
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)