Nekem fenomenális érzés volt a barátnőmmel lenni tegnap este. Ő is jó kis husika,de az arányosabb típus mint te,megőrjített az ágyban. Az a bajom vele,hogy túl izgató. Mondtam neki a múltkor,hogy kapcsold le a lámpát,ha hosszabb etap-ot akarsz velem. Nem szerencsés,ha túl rákoncentrálok a testére,mert hamar szétdurranok. Ilyen az,mikor a pasi megőrül a nő alakjáért.

az este csendes volt, de a reggel....!!!! iszonyú gyors, fergeteges, fürdőben elbújós kétperces, de hihetetlenül jóóóóó!
Szió!
nem, sajnos nincsenek...63 napja nincsenek!
nem, sajnos nincsenek...63 napja nincsenek!
nyugi, tettél már be ennél hájasabbat is!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 02. péntek 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 10:16

Van ebben a lányban valami nagyon naturális. Igaz nem divatos a megjelenése ,de pont ettől izgalmas. Fehér,sápadt bőr,elég sok háj a hasán,húsos karok,combok,fenék és punci. Szaftos lány,olyan akihez ha hozzáérsz,szinte már el is durransz.

Akik a telt nőket gusztustalannak tartják,szerintem még fiatalok! Nálluk a női ideálba még nem fér bele.Pedig az itteni képek bizonyitékok,hogy igen, gusztusosak!És töbségük sokkal életvidámabb.Ez az én véleményem!
Teljesen egyetértek! Látszik rajta, hogy élvezi, amit csinál, ( meg azt is , amit csinálnak vele ) és pont ettől izgató!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 02. péntek 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 10:16

Van ebben a lányban valami nagyon naturális. Igaz nem divatos a megjelenése ,de pont ettől izgalmas. Fehér,sápadt bőr,elég sok háj a hasán,húsos karok,combok,fenék és punci. Szaftos lány,olyan akihez ha hozzáérsz,szinte már el is durransz.

(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 02. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)

gusztusos! nagyon is! egyenesen kívánatos!!!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 17:07

Mi a véleményetek róla? Nagyon sok rajta a felesleg vagy még belefér a gusztusos kategóriába?

Izlések és pofonok:-)
Nekem nem jön be, de zabálni valok a husi lányok is nevetni öket sokszorosan többett hallom mint a gebéket.
De most még keresem a párom tehát egy sovány lányt vidám természettel.
Remélem azért vannak még csodák:-))
Nekem nem jön be, de zabálni valok a husi lányok is nevetni öket sokszorosan többett hallom mint a gebéket.
De most még keresem a párom tehát egy sovány lányt vidám természettel.
Remélem azért vannak még csodák:-))
Szerintem még elmegy de egy biztos marha joláll a kezébe az a mü fasz.
hihi...egész megnyugtató olvasni ezeket a hozzászólásokat :D kb ilyen kaliberű csaj vagyok mint ezek lenn a képen...
Mi a véleményetek róla? Nagyon sok rajta a felesleg vagy még belefér a gusztusos kategóriába?

Ugyan már, Tibor csak poénkodik! Ő is imádja ezeket a gyönyörűségeket!
Mi ronda benne? Na áruld már el.
(Ez egy válasz Tibor25 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ronda:-))
Matrixinának lassan külön topicot kéne nyitni,annyira népszerű. De valóban. Tényleg a telt nők megtestesítője. Nincs benne semmi olyan,amit meg kéne változtatnia. Ilyen egy hús-vér istennő.
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 15:41

és mindjárt csatlakoznék a Matrixinát Megkívánó Pasik Klubjához!

és mindjárt csatlakoznék a Matrixinát Megkívánó Pasik Klubjához!

Jeeessssz!
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 15:29

szerintem van kedvünk. és továbbra sem gusztustalankodás, hanem maga a gyönyör! amúgy szeretném felhívni figyelmedet, hogy a hozzászólások számát tekintve ez a 3. legkeresettebb topic, és a hozzászólók zöme szerint " izgató, ha a lányokon van háj".
szerintem van kedvünk. és továbbra sem gusztustalankodás, hanem maga a gyönyör! amúgy szeretném felhívni figyelmedet, hogy a hozzászólások számát tekintve ez a 3. legkeresettebb topic, és a hozzászólók zöme szerint " izgató, ha a lányokon van háj".
A képeid alapján számomra a nemkövér Hölgyek kategóriájába kerülsz....
Nagyon szívesen kényeztetnélek:-)
Nagyon szívesen kényeztetnélek:-)