Há méxép hogy izgató, az a valami nem a ropi !
Pl. ők még most izgatóak, beleférnek, de hogy vognak ezek kinézni 5-10 év múlva ??
Fúbazmeg, ne ijesztgessé' má' !
Átolvastam itt néhány hozzászólást, mindig ebbe a mondatba ütközök:
"Szerintem a molett csajok sokkal izgatóbbak mint az anorexiás modellalkatú picsák."
Az anorexiás picsáknál lehet izgatóbbak, de mért kell egyből azzal a véglettel összehasonlítgatni ? Az anorexiás picsa és a modell alkat nem egy és ugyanaz, kivéve néhány elbaszott divattervezőnél. Pl. egy átlagos súlyban lévő 170/60-as csajnál sosem lesz izgatóbb egy dagi sem. Lehet izgató egy nagy picsa, egy nagy markolásznivaló csöcs, egy párnás derék, esetleg ülve pár úszógumi, de a sokszor sajnos ezzel járó mindenhol narancsbőr, zebracsík, repedt bőr, sokszor befülledt bőr már nemhiszem. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Átolvastam itt néhány hozzászólást, mindig ebbe a mondatba ütközök:
"Szerintem a molett csajok sokkal izgatóbbak mint az anorexiás modellalkatú picsák."
Az anorexiás picsáknál lehet izgatóbbak, de mért kell egyből azzal a véglettel összehasonlítgatni ? Az anorexiás picsa és a modell alkat nem egy és ugyanaz, kivéve néhány elbaszott divattervezőnél. Pl. egy átlagos súlyban lévő 170/60-as csajnál sosem lesz izgatóbb egy dagi sem. Lehet izgató egy nagy picsa, egy nagy markolásznivaló csöcs, egy párnás derék, esetleg ülve pár úszógumi, de a sokszor sajnos ezzel járó mindenhol narancsbőr, zebracsík, repedt bőr, sokszor befülledt bőr már nemhiszem. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
A jo csajok bugyiba is és anélkül is jol néznek ki
Nekem az a tapasztalatom, hogy a kissé testesebb nők kiegyensúlyozottabbak, így a szexben is gátlástalanabbak, bár mindenhol van kivétel..Nekem is bejön ha egy nő kissé húsosabb.. Imádom két hatalmas cickó közé tenni a farkam, és valahogy a telt csajok jobban is cumiznak..Nagy érzés a szájukba arcukra élvezni és látni ahogy lecsorog a sperma a mellükre..:-)
a lányokom az én hájam egész jól mutat!
akkor ne nézd vazze!
nagggyon nem rossssz!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 17. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy kofferbe tényleg jobb pakolni de itt a képeken van egy pár túl nagy koffer is.
Nagy koffer be jo pakolni.
Szerintem a molett csajok sokkal izgatóbbak mint az anorexiás modellalkatú picsák.Bár a zsírpárnák mérete és menyisége változó,mindenki saját izlése szerint dönti el,hogy milyen méretűt vállal be.Sokkal jobb dugni egy olyan nőt aki egy kicsit ki van párnázva.Hajrá csajok a hájatok miatt ne legyetek gátlásosak,nagyon sok férfinak bejön.
8 vigra?
-az kampec!Nagyapám azt mondaná erre-"no fiam ehhez kell ám a cerka!"
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 17. szombat 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 20:09
-az kampec!Nagyapám azt mondaná erre-"no fiam ehhez kell ám a cerka!"
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 17. szombat 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez már nem az a kategória,amire 8 vigra után esetleg rá tudnék izgulni.
Köszi az aggódást nem voltam beteg csak elfoglalt. Láttam,hogy már konkurens topic is van. Na ezt aztán nem hagyhattam annyiban. Amit én nyitottam az az ász. Itt van minden,felesleges még egy hasonló téma.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 17. szombat 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 19:59
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 17. szombat 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm,de a fej fontos,/megkockáztatom-elválaszthatatlan/ része a testnek,ami ezen fotóról bizony hiányzik.De ahogy elnézem a testet,ez talán jobb is így.
Ez már nem az a kategória,amire 8 vigra után esetleg rá tudnék izgulni.

fatgirlsfriend

puschkin
Jackie