Nem fogunk!
(Ez egy válasz nem-mind1? üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor azt hiszem nem fogunk össze veszni
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 12:50

Ha kézimunka közben libeg a háj a csaj karján,annak petyhüdt a karja és nem husi. Én még nem találkoztam husi lánynál az általad vázolt esettel. Amúgy meg ha átöleled a lányt és ott az "izé" a derekán,pont az az izgató. Szerintem.

Ha kézimunka közben libeg a háj a csaj karján,annak petyhüdt a karja és nem husi. Én még nem találkoztam husi lánynál az általad vázolt esettel. Amúgy meg ha átöleled a lányt és ott az "izé" a derekán,pont az az izgató. Szerintem.
(Ez egy válasz nem-mind1? üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 12:25

hááááát szerintem nem max néha látványnak de amikor átöleled és ott az az izé a derekán.... meg kézimunka közben libeg a háj a karján...
hááááát szerintem nem max néha látványnak de amikor átöleled és ott az az izé a derekán.... meg kézimunka közben libeg a háj a karján...