Azért én megnézném te,hogy nézel ki!Attól még nem disznó senki,hogy dagi.Te csak tudhatod milyen egy disznóval és egy duci nővel ha ezt irod!
(Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2007. 05. 05. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 05. szombat 10:42

Szerintem nem jó egy disznóval szexelni
Sőt egyenesen undoritó!

A "csontoknak" a kifutókon van a helyük, az ágyban legyen mit fogni, szopni/nyalni és dugni.

Nekem sem undorító vagy hasonló, de azért, nálam csak +10 + 20 a normális, a többi már........brrr.........olyan, mintha egy fotellel csinálnád, az egész csak csak háj.
hehhe, végre egy vitatható téma!
Személy szerint 70 kilo alá nem szívesen megyek,de nem haragszom csak meg, ha 80-nál több, de ne veszítse el a nő az alakját!Fontos az,hogy ne follyon egy nő, és legyen arányos 90-60-90 helyett mondjuk 120-90-120, és ne veszítse el azt a bizonyos 0,7:1 arány,melyet mi csak homokórának nevezünk, na csövike mindenkiek!
jah a párom hasonló paraméterekkel rendelkezik 165 centihez 74 kilo, és a pontos méreteit nem taglalom, de megvan a 0,7:1-hez aránya
Személy szerint 70 kilo alá nem szívesen megyek,de nem haragszom csak meg, ha 80-nál több, de ne veszítse el a nő az alakját!Fontos az,hogy ne follyon egy nő, és legyen arányos 90-60-90 helyett mondjuk 120-90-120, és ne veszítse el azt a bizonyos 0,7:1 arány,melyet mi csak homokórának nevezünk, na csövike mindenkiek!
jah a párom hasonló paraméterekkel rendelkezik 165 centihez 74 kilo, és a pontos méreteit nem taglalom, de megvan a 0,7:1-hez aránya
Jó éjt sorozat mindenkinek!

Érdekes. Én még ezt sosem hallottam,de kb. annyit jelenthet,hogy a telefon akkor telefon,ha mobil. Magyarán totál semmi értelme nincs annak,amit írtál. Szerintem meg a nő akkor nő,ha van puncija,méhe,de hogy vékony-e vagy ducibb az nem az elbírálás tárgya.
A karcsú is szép és a ducibb is,ha szép. Mindkét típus lehet undorító és vonzó egyaránt. Egy kis műveszet az idegek megnyugtatására: a festészet keveredése a lexbikus játékkal:

A karcsú is szép és a ducibb is,ha szép. Mindkét típus lehet undorító és vonzó egyaránt. Egy kis műveszet az idegek megnyugtatására: a festészet keveredése a lexbikus játékkal:

szia!
Csak most néztem be ide először, de annyira tetszik és nagyon -nagyon egyetértek veled! Sajna nem csípem az anorexiás borotvált csajszikat. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 05. 04. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 12:21
Csak most néztem be ide először, de annyira tetszik és nagyon -nagyon egyetértek veled! Sajna nem csípem az anorexiás borotvált csajszikat. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 05. 04. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez a hölgy pont a mai divat ellentéte. Szőrös a puncija,kissé lógnak a mellei és nagyon hájas a hasa. De szerintem izgató.

Attól függ mennyi
Remélem TE tökéletes vagy ,mert ha nem
(Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2007. 05. 05. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 05. szombat 10:42

Sőt egyenesen undoritó!

Nem baj, ha van egy kicsi, 10-20 kiló + is talán még elmegy, de azért....
Sőt egyenesen undoritó!

A duci hölgyeknek sokkal szebb a puncijuk, persze, ha borotvált.
Szerintem kell hogy legyen eg ykis háj a csajon. A ducibb csajoknak a mellük is nagyobb.
Ha van plusz az csak jó..egy nő ettől lesz érzéki és nőies..
Én azzal vigasztalom magam: Azért vagyok kövér, hogy mások tudják vékonyak. Természetesen sportolni mindig lehet, de aki lusta
.

Nagyon kellemes fogdosni rajtuk a zsírpárnákat,kéjes érzés:
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 05. 04. péntek 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 16:32

Én imádom az ilyen puhos csajokat. Aki még nem volt húsos nővel,az nem tudja,hogy milyen jó őket az ágyban dögönyözni és mennyire élvezik a sexet. Közben belemarkolhatsz a fenekébe,a derekába,meglötyögtetheted a hasán a hájat. Fantasztikus érzés...

Én imádom az ilyen puhos csajokat. Aki még nem volt húsos nővel,az nem tudja,hogy milyen jó őket az ágyban dögönyözni és mennyire élvezik a sexet. Közben belemarkolhatsz a fenekébe,a derekába,meglötyögtetheted a hasán a hájat. Fantasztikus érzés...

Szia, d2446bd7!
Rajtam már a sport sem segít! Vannak keményebb mozgássoraim mindennap, amelyek a kritikus helyeket célozzák meg! Az étkezésre is nagyon ügyelek! De az öröklött hajlamaim, az ösztrogén-szintem ellen nem sokat tehetek! Jobban megnézve az alábbi képeket, a hölgynél talán jóval soványabb vagyok! Egy pici háj a pocin, egy pici a belső combokon. De engem nagyon zavar! Mint a nők nagy részét! És még ilyen állapotban is letagadhatok néhány évet!
Rajtam már a sport sem segít! Vannak keményebb mozgássoraim mindennap, amelyek a kritikus helyeket célozzák meg! Az étkezésre is nagyon ügyelek! De az öröklött hajlamaim, az ösztrogén-szintem ellen nem sokat tehetek! Jobban megnézve az alábbi képeket, a hölgynél talán jóval soványabb vagyok! Egy pici háj a pocin, egy pici a belső combokon. De engem nagyon zavar! Mint a nők nagy részét! És még ilyen állapotban is letagadhatok néhány évet!
Majdnem tökéletesen igazad van,kivéve pár dolgot. Szerintem attól,hogy egy nőn van felesleg még nem igénytelen. Szerintem az tévedés,hogy a vékonyság az igényesség és egészség megtestesítője. Csak a popkultúra kreátuma mindez. Azt bírom mikor egy nő totál vékonyra fogyassza magát,közben meg napi egy csomag cigit elpöfékel. A vékonyság egyáltalán nem egyenlő az igényességgel. Pl. nézd meg az alábbi hölgyet. Van rajta felesleg bőven,de egyáltalán nem tűnik igénytelennek,csak sexinek.