Ha így látod akkor nem is kell tovább fórumoznod, ezzel megkíméled a fórumot a hozzád hasonló semmitmondó hozzászólástól, majd az ezekre érkező szintén lényegében offtopic reakciótól.
Egyébként legutóbbi esetem után azt kell mondjam. A telt lányok csinosak, nekem tetszenek, de személyszerint nekem (ami nem általános értelem, hanem ÉÉÉN, mondom ezt azért hátha valaki nem fogná fel a szavak értelmét, hogy "személyszerint nekem") az ágyban a vékonyabb lányok hmm... kényelmesebbek. A szex minősége nem változik, de a milyensége igen. És ebben az egy esetben egy bizonyos alkaton felül azt kell mondjam, van akinek esetleg nem annyira ok. Mégegyszer a félreértések miatt, a telt lányok igenis dögösek és csábítóak
de a vékonyabb (NEM ANOREXIÁS CSONTKOLLEKCIÓK AKIK MÁR SZÚRNAK OLYAN VÉKONYAK, MEG A SZEMÉREMCSONTJUKTÓL MEGFÁJDUL AZ ENYÉM HEVESEBB SZEX KÖZBEN, HANEM A TELTNÉL VÉKONYABBAK!), tehát ezen lányok személyszerint nekem az ágyban a szex milyenségével az élvezeti értéket egy kicsit javítják.
Na ezt ki hogy látja?
Aki most lefikázna, hogy ha nem jönnek be a molett lányok akkor mit keresek itt, azok olvassák el mégegyszer ahozzászólásomat, és mégegyszer és mégegyszer amíg a végére érve NEM az lesz az első gondolatuk, hogy szerintük én nem szeretem a husi lányokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 14. szombat 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 17:58
Egyébként legutóbbi esetem után azt kell mondjam. A telt lányok csinosak, nekem tetszenek, de személyszerint nekem (ami nem általános értelem, hanem ÉÉÉN, mondom ezt azért hátha valaki nem fogná fel a szavak értelmét, hogy "személyszerint nekem") az ágyban a vékonyabb lányok hmm... kényelmesebbek. A szex minősége nem változik, de a milyensége igen. És ebben az egy esetben egy bizonyos alkaton felül azt kell mondjam, van akinek esetleg nem annyira ok. Mégegyszer a félreértések miatt, a telt lányok igenis dögösek és csábítóak

Na ezt ki hogy látja?
Aki most lefikázna, hogy ha nem jönnek be a molett lányok akkor mit keresek itt, azok olvassák el mégegyszer ahozzászólásomat, és mégegyszer és mégegyszer amíg a végére érve NEM az lesz az első gondolatuk, hogy szerintük én nem szeretem a husi lányokat.

Törölt felhasználó (96822)
VIP

egy teltebb lány szerintem sokkal erotikussabb mint a mostani "trend" .
Akkor ennyi erővel a többi topik is marhaság... Valakinek az anális szex jön be, valakinek a hagyományos, valaki szereti, ha megkötözik, valaki nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 14. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 17:36
Törölt felhasználó (100496)

Ez a topik alapvetően egy marhaság... Valakinek a teltebbek tetszenek, valakinek a soványabbak. Ezzel tulajdonképpen mindent megbeszéltünk, kezdhetünk azon vitatkozni, hogy kecsappal vagy majonézzel fogyasszuk a sültkrumplit.

egy teltebb lány szerintem sokkal erotikussabb mint a mostani "trend" .
Ez a topik alapvetően egy marhaság... Valakinek a teltebbek tetszenek, valakinek a soványabbak. Ezzel tulajdonképpen mindent megbeszéltünk, kezdhetünk azon vitatkozni, hogy kecsappal vagy majonézzel fogyasszuk a sültkrumplit.

Sziasztok látjátok ez a hölgy is gyönyörüüü nem is lehet rá szavakat találni

Szia Kedves,
Én is a teltek pártján állok. Szerencsére a párom sem vékony, úgyhogy tudom mit tudnak nyújtani a telt lányok. Az érintésük is másabb, mint a soványoké. Szóval hajrá teltek
Kerek popsi, széles csípő, nagy cicik = totális beindulás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 10:53
Én is a teltek pártján állok. Szerencsére a párom sem vékony, úgyhogy tudom mit tudnak nyújtani a telt lányok. Az érintésük is másabb, mint a soványoké. Szóval hajrá teltek

Törölt felhasználó (289130)

youtube: ssbbw vagy bbw vagy fat-tgp.com vagy carrieland.com ott láthattok 130-200kg lányokat. Sajnos én csak 130,-kg vagyok de imádnak a pasik.
youtube: ssbbw vagy bbw vagy fat-tgp.com vagy carrieland.com ott láthattok 130-200kg lányokat. Sajnos én csak 130,-kg vagyok de imádnak a pasik.
(Ez egy válasz Guest575 üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Most hirtelen csak egy, de sajna nem bikinis...

meg hát akár többször is
Jön a nyár fiuk!
kéne valami jó kis fürdőruhás telt szépség

Sziasztok látjátok ezek a lányok sztem az istenek nagyon ott vannak és amit tudnak művelni hát nem mindennapi
)
Próbáljátok csak ki h van lehetőségetek:!

Próbáljátok csak ki h van lehetőségetek:!
ezeket azért bevállalnám
Nekem is volt dolgom mindkétféle nőhöz. Na nem végletekhez, azaz kövér, avgy anorexiáshoz, hanem normális vékony és nőiesen telt nőhöz is.
Nekem is azokkal a lányokkal volt jobb, akiken volt mit fogni. Belemarkolni a fenekébe, vagy szex után a hasára vagy a mellére hajtani a fejem.
Persze a csaj meg tudja tartani a súlyát olyannak amilyen, akkor nem lehet vele gond.
Nekem is azokkal a lányokkal volt jobb, akiken volt mit fogni. Belemarkolni a fenekébe, vagy szex után a hasára vagy a mellére hajtani a fejem.
Persze a csaj meg tudja tartani a súlyát olyannak amilyen, akkor nem lehet vele gond.
szerintem egy lány lehet duci, nem is baj, de azért csak mértékkel... nekem volt már dolgom sovány és duci csajjal is, egyértelműen a duci volt a jobb, nem tudom miért, de szeretem ha van rajta egy kis fognivaló :P
egy kicsit lehetnének formásabbak szerintem
tetszik,barátom, tetszik
Hátha valakinek tetszik...

Kedves Lindy!
Tökéletesen egyetértek veled,a telt,nőiesebb nők,akiken "van mit fogni",sokkal vonzóbbak,kívánatosabbak,elég,ha csak a mindenkori termékenységszimbólumokat nézzük: kivétel nélkül nagy seggű,nagy mellű,husis nőket ábrázolnak,nem véletlenül... (Ez egy válasz Lindy üzenetére (2008. 04. 12. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 18:34
Tökéletesen egyetértek veled,a telt,nőiesebb nők,akiken "van mit fogni",sokkal vonzóbbak,kívánatosabbak,elég,ha csak a mindenkori termékenységszimbólumokat nézzük: kivétel nélkül nagy seggű,nagy mellű,husis nőket ábrázolnak,nem véletlenül... (Ez egy válasz Lindy üzenetére (2008. 04. 12. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma felötlött bennem egy kérdés. Magam sem tudom, hogy miért. Megpróbálom megfogalmazni:
Jól gondolom én azt, hogy a teltebb lányokban szexuálisan több az energia, szenvedélyesebbek? Ezeket észrevettem már magamon is
, de legtöbbször, ha látok ilyen lányokról képet, csak úgy süt róluk az erotika, pedig semmi extra nincs a képen, még ruhában is vannak a lányok. De mégis van bennük valami. A pillantásukban.
Remélem nagyjából érthető voltam. Várom a véleményeket, esetleg tapasztalatokat.
Jól gondolom én azt, hogy a teltebb lányokban szexuálisan több az energia, szenvedélyesebbek? Ezeket észrevettem már magamon is

Remélem nagyjából érthető voltam. Várom a véleményeket, esetleg tapasztalatokat.

Ez (is) egy jó arány

Minden viszonyítás kérdése. Van akinek jól áll egy kis súlyfelesleg, van akinek kimondottan hátrányos. A végletek kerülendők mindkét típusnál.