a férfiakra más vonatkozik
ott azthiszem csak az 1est kell levenni a magasságbol,a többi ugyanaz,az én verziom lányokra vonatkozik.és hangsúlyozom a mindenki kedvéért,úgy hallottam,nem én találtam ki.
egyébként hogy vagy/állsz?? május 1 már elmult
mikor beszélünk??
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 05. 07. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 09:31
ott azthiszem csak az 1est kell levenni a magasságbol,a többi ugyanaz,az én verziom lányokra vonatkozik.és hangsúlyozom a mindenki kedvéért,úgy hallottam,nem én találtam ki.egyébként hogy vagy/állsz?? május 1 már elmult
mikor beszélünk??
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 05. 07. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Micsoda???
Ez hülyeség.
80 kiló csak a csontvázam.
Kosaras haverom 80 kiló 2 méterhez de olyan vékony hogy rossz ránézni. Ex-vízilabdás (már 6 éve nem tolja) haver szintén 2 méterhez 115, és nem nagyon van rajta fölösleg. Igaz már nem szálkás deltás. Na bumm...
Ez hülyeség.
80 kiló csak a csontvázam.
Kosaras haverom 80 kiló 2 méterhez de olyan vékony hogy rossz ránézni. Ex-vízilabdás (már 6 éve nem tolja) haver szintén 2 méterhez 115, és nem nagyon van rajta fölösleg. Igaz már nem szálkás deltás. Na bumm...
Minden viszonyítás kérdése. Van akinek jól áll egy kis súlyfelesleg, van akinek kimondottan hátrányos. A végletek kerülendők mindkét típusnál.
Ez (is) egy jó arány
Kedves Lindy!
Tökéletesen egyetértek veled,a telt,nőiesebb nők,akiken "van mit fogni",sokkal vonzóbbak,kívánatosabbak,elég,ha csak a mindenkori termékenységszimbólumokat nézzük: kivétel nélkül nagy seggű,nagy mellű,husis nőket ábrázolnak,nem véletlenül... (Ez egy válasz Lindy üzenetére (2008. 04. 12. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 18:34
Tökéletesen egyetértek veled,a telt,nőiesebb nők,akiken "van mit fogni",sokkal vonzóbbak,kívánatosabbak,elég,ha csak a mindenkori termékenységszimbólumokat nézzük: kivétel nélkül nagy seggű,nagy mellű,husis nőket ábrázolnak,nem véletlenül... (Ez egy válasz Lindy üzenetére (2008. 04. 12. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma felötlött bennem egy kérdés. Magam sem tudom, hogy miért. Megpróbálom megfogalmazni:
Jól gondolom én azt, hogy a teltebb lányokban szexuálisan több az energia, szenvedélyesebbek? Ezeket észrevettem már magamon is
, de legtöbbször, ha látok ilyen lányokról képet, csak úgy süt róluk az erotika, pedig semmi extra nincs a képen, még ruhában is vannak a lányok. De mégis van bennük valami. A pillantásukban.
Remélem nagyjából érthető voltam. Várom a véleményeket, esetleg tapasztalatokat.
Jól gondolom én azt, hogy a teltebb lányokban szexuálisan több az energia, szenvedélyesebbek? Ezeket észrevettem már magamon is
, de legtöbbször, ha látok ilyen lányokról képet, csak úgy süt róluk az erotika, pedig semmi extra nincs a képen, még ruhában is vannak a lányok. De mégis van bennük valami. A pillantásukban.Remélem nagyjából érthető voltam. Várom a véleményeket, esetleg tapasztalatokat.
Hátha valakinek tetszik...

tetszik,barátom, tetszik
egy kicsit lehetnének formásabbak szerintem
szerintem egy lány lehet duci, nem is baj, de azért csak mértékkel... nekem volt már dolgom sovány és duci csajjal is, egyértelműen a duci volt a jobb, nem tudom miért, de szeretem ha van rajta egy kis fognivaló :P
Nekem is volt dolgom mindkétféle nőhöz. Na nem végletekhez, azaz kövér, avgy anorexiáshoz, hanem normális vékony és nőiesen telt nőhöz is.
Nekem is azokkal a lányokkal volt jobb, akiken volt mit fogni. Belemarkolni a fenekébe, vagy szex után a hasára vagy a mellére hajtani a fejem.
Persze a csaj meg tudja tartani a súlyát olyannak amilyen, akkor nem lehet vele gond.
Nekem is azokkal a lányokkal volt jobb, akiken volt mit fogni. Belemarkolni a fenekébe, vagy szex után a hasára vagy a mellére hajtani a fejem.
Persze a csaj meg tudja tartani a súlyát olyannak amilyen, akkor nem lehet vele gond.
ezeket azért bevállalnám
Sziasztok látjátok ezek a lányok sztem az istenek nagyon ott vannak és amit tudnak művelni hát nem mindennapi
)
Próbáljátok csak ki h van lehetőségetek:!
)Próbáljátok csak ki h van lehetőségetek:!
Jön a nyár fiuk!
kéne valami jó kis fürdőruhás telt szépség
kéne valami jó kis fürdőruhás telt szépség
meg hát akár többször is
Most hirtelen csak egy, de sajna nem bikinis...
youtube: ssbbw vagy bbw vagy fat-tgp.com vagy carrieland.com ott láthattok 130-200kg lányokat. Sajnos én csak 130,-kg vagyok de imádnak a pasik.
(Ez egy válasz Guest575 üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Kedves,
Én is a teltek pártján állok. Szerencsére a párom sem vékony, úgyhogy tudom mit tudnak nyújtani a telt lányok. Az érintésük is másabb, mint a soványoké. Szóval hajrá teltek
Kerek popsi, széles csípő, nagy cicik = totális beindulás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 10:53
Én is a teltek pártján állok. Szerencsére a párom sem vékony, úgyhogy tudom mit tudnak nyújtani a telt lányok. Az érintésük is másabb, mint a soványoké. Szóval hajrá teltek
Kerek popsi, széles csípő, nagy cicik = totális beindulás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
youtube: ssbbw vagy bbw vagy fat-tgp.com vagy carrieland.com ott láthattok 130-200kg lányokat. Sajnos én csak 130,-kg vagyok de imádnak a pasik.
Sziasztok látjátok ez a hölgy is gyönyörüüü nem is lehet rá szavakat találni
Ez a topik alapvetően egy marhaság... Valakinek a teltebbek tetszenek, valakinek a soványabbak. Ezzel tulajdonképpen mindent megbeszéltünk, kezdhetünk azon vitatkozni, hogy kecsappal vagy majonézzel fogyasszuk a sültkrumplit.
egy teltebb lány szerintem sokkal erotikussabb mint a mostani "trend" .
Akkor ennyi erővel a többi topik is marhaság... Valakinek az anális szex jön be, valakinek a hagyományos, valaki szereti, ha megkötözik, valaki nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 14. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 17:36
Törölt felhasználó (100496)
Ez a topik alapvetően egy marhaság... Valakinek a teltebbek tetszenek, valakinek a soványabbak. Ezzel tulajdonképpen mindent megbeszéltünk, kezdhetünk azon vitatkozni, hogy kecsappal vagy majonézzel fogyasszuk a sültkrumplit.

fatgirlsfriend

gabika202