Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 30 31 32 33 34 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4477   2008. 10. 13. hétfő 20:51
Marca Marca VIP
királyság smile
#4476   2008. 10. 13. hétfő 20:43
roofero roofero
Kinek a papp,kinek a pappné.Minden embernek más az ízlése.Nekem speciel tetszenek molett csajok,hölgyek.Az én asszonyom is ilyen.Ímádom!
#4475   2008. 10. 13. hétfő 18:34
Marca Marca VIP
na végre... imádlak titeket!!! végre valaki, aki szereti az ilyen tipusú nőket... smile smile smile smile
#4474   2008. 10. 12. vasárnap 22:55
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Barátaim,drága ,régi ismerősök!!!! Egyébként nem haltam meg,csak bevallom hűtlenné váltam egykori topicomhoz. Más vizekre eveztem,most máshol nyomatom a témát. Állítom,hogy sokaknak mond valamit az a blog cím,hogy: "SZERETEM A HÁJAS CSAJOKAT". Ugyan ki más lenne a szerző,mint én Ilovechubby,azaz fatgirlsfriend....Szeretem a hájas csajokat!

Most pedig jön egy kis ajándék tőlem,mert nagyon fukar voltam az elmúlt időben:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

(Ez egy válasz Guest575 üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 28. vasárnap 22:45
Lehet nem olyan jó, mint az elözö sorozat, de hátha valakinek tetszik...

Nagyon szexik vagytok husisabb csajok!
Föleg az én kicsi vadmacskám smile
#4473   2008. 09. 28. vasárnap 22:45
Guest575 Guest575
Lehet nem olyan jó, mint az elözö sorozat, de hátha valakinek tetszik...

Nagyon szexik vagytok husisabb csajok!
Föleg az én kicsi vadmacskám smile
#4472   2008. 09. 26. péntek 08:40
arkamgyal arkamgyal
Igen!Legyen de ne annyi hogy az már túlzott legyen. Sokkal szebb látvány és megmarkolni is kellemesebb mint egy csontkollekciót.
#4471   2008. 09. 25. csütörtök 16:23
X Törölt felhasználó (293386)
Egy igazi nőiesen telt nőnél nincs szebb!
#4470   2008. 09. 09. kedd 23:29
devergo007 devergo007
Egy igazi nő az 70-90 kg nagy fenekű vastag combú nagy mellű!!!Nálam a megfelelő mell méret az a D kosártól kezdődik,és onnantól felfelé.Ha nincs is nagy melle egy telt nőnek,de a vastag húsos combok legalább annyira kikészítenek mint a nagy mell nagy fenék...Amúgy voltam már 108kg-os nővel is és ezerszer jobb volt mint egy 45-50kg.
#4469   2008. 09. 08. hétfő 07:35
X Törölt felhasználó (210833) VIP
Szia az én párom 165cm magas és 47kg volt ,nagyon csini nö volt akkor is ! De nekem sovány volt honapokon söt éveken át könyörögtem neki hogy hizzon meg végül sikerüt felszedett 10-kilót s igy lett gyönyörü imádom a gömbölyü fenekét a hasát ,igen a hasát a kicsi hájat rajta mert az is szép !!! Ja és nem mellesleg utálom az anorexiás nöket..
(Ez egy válasz Kedvespar üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 18. hétfő 00:07
Sziasztok!
Lányként úgy érzem,hogy írhatok ebbe a topikba,bár ez ffi felségterület smile De én egy lánykedvelő lány vagyok-azaz bevallom :
fullra bi smile És maximálisan egyetértek az előttem szólókkal,hogy egy nőn igenis legyen mit fogni! Több dolog miatt is! Egyrész esztétikailag sem egy gyönyörűség a biológia óráról szabadult oktatási segédeszköz smile Másrészt a média ,a közélet,a divat mind úgy diktálja,hogy egy nő legyen 50 kg és hordjon 34-es(xs) ,esetleg 36-os(s) ruhát!Ti el sem tudjátok,hogy ez milyen szinten hat a nőkre,főleg tudat alatt..figyeljétek meg szinte minden csaj-beleértve magamat is- a diétáról,fogyásról beszél vagy éppen panaszkodik:( Én 167 cm-hez 56 kg vagyok ..mindenki döntse el,hogy melyik kategóriába tartozok,sokak szerint husis..(ezt a mők mondják rám) a ffiak szerint meg isteni alakom van(ehhez a sport is hozzájárult,hisz versenytáncos volatm,de akkor még 52-53 kg volt a súlyom).Ezért kérlek Titeket férfiakat,hogy erősítsétek meg a barátnőitekben a hitet,hogy igenis csinik,kívánatosak,sexik..sőt 10000000X jobban néznek ki mint egy 49 kg-os nőci.Ne legyenek lelki betegek,és ne fogyókúrázzanak ,mert azzal nagyon tönkre tudják tenni magukat smile smile sziasztok
#4468   2008. 09. 08. hétfő 00:15
X Törölt felhasználó (118959) VIP
Gyerekek ez a csaj nagyon szexi!!!!!! Imádom az ilyen húsos nőket!!!
#4467   2008. 09. 06. szombat 01:08
X Törölt felhasználó (347583)
Öregem, ez egy istennő! Ennyi husi minimum kell egy csajra.
#4466   2008. 09. 05. péntek 23:26
Guest575 Guest575
Szeretem mikor a barátnöm is hasonlóan pózol nekem, bár sajnos az utolsó 3 képen lévöket még nem mutatta, de remélem ami késik nem múlik smile
Ö is hasonlóan husis, kb pont ennyire, hasonlóan sötét a haja, és imádom, mikor így huncutkodik nekem smile

Hajrá husi csajok! smile
#4465   2008. 08. 18. hétfő 00:07
Kedvespar Kedvespar
Sziasztok!
Lányként úgy érzem,hogy írhatok ebbe a topikba,bár ez ffi felségterület smile De én egy lánykedvelő lány vagyok-azaz bevallom :
fullra bi smile És maximálisan egyetértek az előttem szólókkal,hogy egy nőn igenis legyen mit fogni! Több dolog miatt is! Egyrész esztétikailag sem egy gyönyörűség a biológia óráról szabadult oktatási segédeszköz smile Másrészt a média ,a közélet,a divat mind úgy diktálja,hogy egy nő legyen 50 kg és hordjon 34-es(xs) ,esetleg 36-os(s) ruhát!Ti el sem tudjátok,hogy ez milyen szinten hat a nőkre,főleg tudat alatt..figyeljétek meg szinte minden csaj-beleértve magamat is- a diétáról,fogyásról beszél vagy éppen panaszkodik:( Én 167 cm-hez 56 kg vagyok ..mindenki döntse el,hogy melyik kategóriába tartozok,sokak szerint husis..(ezt a mők mondják rám) a ffiak szerint meg isteni alakom van(ehhez a sport is hozzájárult,hisz versenytáncos volatm,de akkor még 52-53 kg volt a súlyom).Ezért kérlek Titeket férfiakat,hogy erősítsétek meg a barátnőitekben a hitet,hogy igenis csinik,kívánatosak,sexik..sőt 10000000X jobban néznek ki mint egy 49 kg-os nőci.Ne legyenek lelki betegek,és ne fogyókúrázzanak ,mert azzal nagyon tönkre tudják tenni magukat smile smile sziasztok
#4464   2008. 08. 06. szerda 22:35
fantasy631 fantasy631
...kinek a paplan smile
#4463   2008. 07. 30. szerda 22:58
Pisziszisza Pisziszisza
Itt nem a dagadt csajokról van szó hanem nőiesen teltekről. A dagi csajok külön kategória olyan mint a fogpiszkamuffok bee1 Tudjátok kinek a pap.... finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (326259)
2008. 07. 24. csütörtök 20:31
Helló!
Kérem valaki győzzőn meg arol hogy mi jó abban hogy a csajon csüngg a zsír és a melle az a térdeit ütni....

nem tudom de nekem ez nem számit izgató dolognak shakehead

de akinek tetcik akor anak mindent bele nyes wink
#4462   2008. 07. 29. kedd 09:28
X Törölt felhasználó (326259)
Jahh hát..... nekem beka a topic nevéröl nem ez ugrott be de az ténleg jó h h van valami a csajon csak ahogy mondtad 150 cm magas és 150 kiló az nem jo. ojan áááá wow3
#4461   2008. 07. 25. péntek 00:27
UndokBeka UndokBeka
Azért a kis husikat ne keverjük össze a bálnákkal. smile Én alapvetően inkább azt mondom, h 1 nő legyen nőies (legyen feneke, dereka, csípője, melle). A ruhafogas típusoktól kiráz a hideg, de ugyanakkor a kövér (értsd 150 cm és 150 kg) csajokat nem szeretem. A "husika" szó nagyon kifejező arra a dologra, amiről beszélek. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (326259)
2008. 07. 24. csütörtök 20:31
Helló!
Kérem valaki győzzőn meg arol hogy mi jó abban hogy a csajon csüngg a zsír és a melle az a térdeit ütni....

#4460   2008. 07. 24. csütörtök 20:31
X Törölt felhasználó (326259)
Helló!

#4459   2008. 07. 24. csütörtök 20:08
punkye2 punkye2
Na! Mi van, haldoklik a topic?
#4458   2008. 07. 02. szerda 06:51
fantasy631 fantasy631
hol gusztustalan ő??
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 01. kedd 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (154661)
2008. 07. 01. kedd 13:52
hát én ilyen növel mit a képen van nem feküdnék össze az vbiztos! gusztustalan

... 30 31 32 33 34 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!