Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4577   2008. 11. 23. vasárnap 21:36
Fém_fatál Fém_fatál
Nyehehe... smile

("Halottam" ??... hááát, fene tudja, azon nem sok háj lehet... smile )
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 11. 23. vasárnap 21:24
hát ez eszméletlenül jó volt smile most komolyan...rengett a hájam a röhögéstől gunyos1 idiota
#4576   2008. 11. 23. vasárnap 21:24
MmePrune MmePrune VIP Admin
hát ez eszméletlenül jó volt smile most komolyan...rengett a hájam a röhögéstől gunyos1 idiota
(Ez egy válasz Deakistvan üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 18:46
Halottam egy jot megosztom veletek. Minden pina egyforma csak a kaszni valtozik
#4575   2008. 11. 23. vasárnap 21:20
Fém_fatál Fém_fatál
Ha izgató, ha nem, rajtam van. smile

()Régen jobban izgatott (hehe), hogy van-e rajtam, ma már tudom, nem ezen múlik. smile )
#4574   2008. 11. 23. vasárnap 21:05
Nyúlmedve Nyúlmedve

Egyértelműen igen, izgató, ha van mit fogni egy nőn. Egy kis hurka, egy kis husi nőies. Szerintem ráadásul bujábbak, merészebbek és aktívabbak az ágyban, nem csak fogadják, adják is az örömöt, tudják mit akarnak, a rugalmasabb a puncijuk, izgatóbb a kerek nőies popsijuk (no meg a popsilyuk is). Kellemesebb átölelni, végig simogatni, szeretgetni egy telt nőt, mint egy csontkollekciót.
#4573   2008. 11. 23. vasárnap 18:46
Deakistvan Deakistvan
Halottam egy jot megosztom veletek. Minden pina egyforma csak a kaszni valtozik
(Ez egy válasz adamhaya üzenetére (2008. 11. 12. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 20:25
SZerintem ez hülyeség hogy megkülönböztetünk ducibb meg vékonyabb nőket. Van amelyik nő úgy jó ahogy van lehet az nagyobb testalaktú vagy vékonyabb. Mindegyiket lehet szeretni, és mindegyiknek meg van a maga varázsa! ha szeretnétek beszélgetni, ****
ez nem a társkereső topic:prune
#4572   2008. 11. 23. vasárnap 18:43
Deakistvan Deakistvan
Hat en a nem tulzott, de husos noket birom. Hal istennek a parom ilyen. volt egy deszka csajom se eleje sem hata, nem lehetett rajta fogni semmit,es ami meg feltette az I-re a pontot hogy a parti kezdeten nagyon szuk volt es a vege fele mar akkorara tagult hogy a fejem is belefert volna. ebbol arra a kovetkeztetesre jutottam hogy ha van ami kiparnaza a puncit az elonyos lehet.
#4571   2008. 11. 22. szombat 20:25
gabi272 gabi272
egy nő akkor is szép ha van rajta egy kis (nem sok) úszógumi...
#4570   2008. 11. 22. szombat 13:39
fire01 fire01
szerintem a kövér nő nem izgató. viszont nagyon érdekes, hogy a női hason kialakuló mértékletes mennyiségű zsír az nagyon szexi!!
bár az is igaz, hogy szinte mindenevő vagyok, nekem tetszik a fiúsan vékony is és a kicsit (!) ducibb is, a kicsi, vagy nagy mell, és a korosztály is egészen széles spektrumon elfogadott számomra.
tömören válaszolva: igen, jó ha egy kicsi háj van a bébin!
#4569   2008. 11. 22. szombat 13:28
X Törölt felhasználó (100496)
Nem hinném, hogy a testsúlya miatt jobb az ágyban. Inkább az lehet az oka, hogy téged a teltebb nők jobban felizgatnak. Ez adhat egy kis pluszt. worship
#4568   2008. 11. 13. csütörtök 22:32
peteronnie peteronnie
Szerintem nem izgató,de van akinek bejön.
#4567   2008. 11. 13. csütörtök 17:41
Sexxy_boy Sexxy_boy
Ezt mondtam én is!(igaz már az oldal végén van),
hogy a csontkollekció és a duci közötti a jó csaj.
(Ez egy válasz bernyGE üzenetére (2008. 11. 12. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 20:20
Bocsi, hogy közbeszólok, de Nektek csak hájas meg anorexiás csaj létezik? Elárulom létezik köztes állapot is. Nagyon sok normál vagy sportos testalkatú csaj van. Jah és nem zörög a csontjuk, meg is lehet fogni a derekukat (látszik is a derekuk) és legalább annyira jók az ágyban, mint a husisabb jányok, sőt... Pózok esetében még előny is lehet. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy hagyjuk már mindig ezt az anorexiás vs. hájas hasonlitgatást, mert azért a legtöbb vékony lány nem anorexiás egyszerűen csak normál és nem hájas hurkás.
#4566   2008. 11. 13. csütörtök 07:20
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Ez rendben van,de nekem nem jön be se a vékony,se az átlagos,(normál) testalkat. Elég uncsi..
(Ez egy válasz bernyGE üzenetére (2008. 11. 12. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 20:20
Bocsi, hogy közbeszólok, de Nektek csak hájas meg anorexiás csaj létezik? Elárulom létezik köztes állapot is. Nagyon sok normál vagy sportos testalkatú csaj van. Jah és nem zörög a csontjuk, meg is lehet fogni a derekukat (látszik is a derekuk) és legalább annyira jók az ágyban, mint a husisabb jányok, sőt... Pózok esetében még előny is lehet. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy hagyjuk már mindig ezt az anorexiás vs. hájas hasonlitgatást, mert azért a legtöbb vékony lány nem anorexiás egyszerűen csak normál és nem hájas hurkás.
#4565   2008. 11. 12. szerda 20:25
adamhaya adamhaya
SZerintem ez hülyeség hogy megkülönböztetünk ducibb meg vékonyabb nőket. Van amelyik nő úgy jó ahogy van lehet az nagyobb testalaktú vagy vékonyabb. Mindegyiket lehet szeretni, és mindegyiknek meg van a maga varázsa! ha szeretnétek beszélgetni, ****
ez nem a társkereső topic:prune
#4564   2008. 11. 12. szerda 20:20
bernyGE bernyGE
#4563   2008. 11. 12. szerda 12:39
kopasz29 kopasz29
nekem kimondottan a húsosabb hölgyek jönnek be.
#4562   2008. 11. 11. kedd 19:18
joker30 joker30
Szereintem nem rosz dolog ha van egy pici "hurka" de csak egy picike.Nem jo a nagyon vékony csajszi.De a legfontosabb a belsö értéke egy lánynak.Legyen az akár milyen adotságu.
#4561   2008. 11. 11. kedd 12:13
tom1o19 tom1o19
teljesen egyetértek, mert nekem is ez volt a tapasztalatom az elmúlt évtizedekben... smile
valóban kell egy bizonyos határ, de nálam a határ a ápoltság, az arányosság, és a szenvedély amit belevisz a szexbe egy molettebb nő! finom
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 11. 11. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 11. kedd 11:42
volt valamikor, tán nem is egyszer Beckham Dávidról az a hír, hogy félrekúrt. mármint ezt mondták a rádióban.
erre anyám(!) megjegyezte:
"nem csodálom, ahogy a felesége kinéz, azzal még egy normálisat kefélni se lehet. ilyen savanyú és piszkafa nővel?"
és nem kell sztárnak lenni, hogy hasonló szituval találkozzon az ember.
nem tudom, de furcsa lehet egy csontos csoffadék csajjal szekszelni. beletörik a farkam a kemény medencecsontjába. mert ugye normális pina nincs ott ahol lennie kéne.
én kb a középút híve vagyok. amilyen nénik itt szerepelnek, azok nekem már kicsit túlzásnak tűnnek. de szerintem ők azért kb 1000szer többet nyújthatnak az ágyban mint egy 180cm 35 kg csaj. a husi lányok úgy vettem észre sokkal többet megtesznek a fiúkért... wink
#4560   2008. 11. 11. kedd 11:42
yanee84 yanee84
volt valamikor, tán nem is egyszer Beckham Dávidról az a hír, hogy félrekúrt. mármint ezt mondták a rádióban.
erre anyám(!) megjegyezte:
"nem csodálom, ahogy a felesége kinéz, azzal még egy normálisat kefélni se lehet. ilyen savanyú és piszkafa nővel?"
és nem kell sztárnak lenni, hogy hasonló szituval találkozzon az ember.
nem tudom, de furcsa lehet egy csontos csoffadék csajjal szekszelni. beletörik a farkam a kemény medencecsontjába. mert ugye normális pina nincs ott ahol lennie kéne.
én kb a középút híve vagyok. amilyen nénik itt szerepelnek, azok nekem már kicsit túlzásnak tűnnek. de szerintem ők azért kb 1000szer többet nyújthatnak az ágyban mint egy 180cm 35 kg csaj. a husi lányok úgy vettem észre sokkal többet megtesznek a fiúkért... wink
#4559   2008. 11. 11. kedd 10:24
madman71 madman71
Én imádom a telt nőket...
#4558   2008. 11. 10. hétfő 21:29
Sexxy_boy Sexxy_boy
Nekem meg az a normális ha nincs rajta háj.
De mindenkinek más az ízlése(,és ez így helyes)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2008. 11. 07. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 07. péntek 17:42
Barátom!

A "normális" alak nekem az,ha a csajon van háj.

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!