Nyehehe...
("Halottam" ??... hááát, fene tudja, azon nem sok háj lehet...
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 21:24

("Halottam" ??... hááát, fene tudja, azon nem sok háj lehet...

hát ez eszméletlenül jó volt
most komolyan...rengett a hájam a röhögéstől

hát ez eszméletlenül jó volt
most komolyan...rengett a hájam a röhögéstől
(Ez egy válasz Deakistvan üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 18:46

Halottam egy jot megosztom veletek. Minden pina egyforma csak a kaszni valtozik
Ha izgató, ha nem, rajtam van.
()Régen jobban izgatott (hehe), hogy van-e rajtam, ma már tudom, nem ezen múlik.
)

()Régen jobban izgatott (hehe), hogy van-e rajtam, ma már tudom, nem ezen múlik.

Egyértelműen igen, izgató, ha van mit fogni egy nőn. Egy kis hurka, egy kis husi nőies. Szerintem ráadásul bujábbak, merészebbek és aktívabbak az ágyban, nem csak fogadják, adják is az örömöt, tudják mit akarnak, a rugalmasabb a puncijuk, izgatóbb a kerek nőies popsijuk (no meg a popsilyuk is). Kellemesebb átölelni, végig simogatni, szeretgetni egy telt nőt, mint egy csontkollekciót.
Halottam egy jot megosztom veletek. Minden pina egyforma csak a kaszni valtozik
(Ez egy válasz adamhaya üzenetére (2008. 11. 12. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 20:25

SZerintem ez hülyeség hogy megkülönböztetünk ducibb meg vékonyabb nőket. Van amelyik nő úgy jó ahogy van lehet az nagyobb testalaktú vagy vékonyabb. Mindegyiket lehet szeretni, és mindegyiknek meg van a maga varázsa! ha szeretnétek beszélgetni, ****
ez nem a társkereső topic:prune
Hat en a nem tulzott, de husos noket birom. Hal istennek a parom ilyen. volt egy deszka csajom se eleje sem hata, nem lehetett rajta fogni semmit,es ami meg feltette az I-re a pontot hogy a parti kezdeten nagyon szuk volt es a vege fele mar akkorara tagult hogy a fejem is belefert volna. ebbol arra a kovetkeztetesre jutottam hogy ha van ami kiparnaza a puncit az elonyos lehet.
egy nő akkor is szép ha van rajta egy kis (nem sok) úszógumi...
szerintem a kövér nő nem izgató. viszont nagyon érdekes, hogy a női hason kialakuló mértékletes mennyiségű zsír az nagyon szexi!!
bár az is igaz, hogy szinte mindenevő vagyok, nekem tetszik a fiúsan vékony is és a kicsit (!) ducibb is, a kicsi, vagy nagy mell, és a korosztály is egészen széles spektrumon elfogadott számomra.
tömören válaszolva: igen, jó ha egy kicsi háj van a bébin!
bár az is igaz, hogy szinte mindenevő vagyok, nekem tetszik a fiúsan vékony is és a kicsit (!) ducibb is, a kicsi, vagy nagy mell, és a korosztály is egészen széles spektrumon elfogadott számomra.
tömören válaszolva: igen, jó ha egy kicsi háj van a bébin!
Nem hinném, hogy a testsúlya miatt jobb az ágyban. Inkább az lehet az oka, hogy téged a teltebb nők jobban felizgatnak. Ez adhat egy kis pluszt.

Szerintem nem izgató,de van akinek bejön.
Ezt mondtam én is!(igaz már az oldal végén van),
hogy a csontkollekció és a duci közötti a jó csaj. (Ez egy válasz bernyGE üzenetére (2008. 11. 12. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 20:20
hogy a csontkollekció és a duci közötti a jó csaj. (Ez egy válasz bernyGE üzenetére (2008. 11. 12. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocsi, hogy közbeszólok, de Nektek csak hájas meg anorexiás csaj létezik? Elárulom létezik köztes állapot is. Nagyon sok normál vagy sportos testalkatú csaj van. Jah és nem zörög a csontjuk, meg is lehet fogni a derekukat (látszik is a derekuk) és legalább annyira jók az ágyban, mint a husisabb jányok, sőt... Pózok esetében még előny is lehet. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy hagyjuk már mindig ezt az anorexiás vs. hájas hasonlitgatást, mert azért a legtöbb vékony lány nem anorexiás egyszerűen csak normál és nem hájas hurkás.
Ez rendben van,de nekem nem jön be se a vékony,se az átlagos,(normál) testalkat. Elég uncsi..
(Ez egy válasz bernyGE üzenetére (2008. 11. 12. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 20:20

Bocsi, hogy közbeszólok, de Nektek csak hájas meg anorexiás csaj létezik? Elárulom létezik köztes állapot is. Nagyon sok normál vagy sportos testalkatú csaj van. Jah és nem zörög a csontjuk, meg is lehet fogni a derekukat (látszik is a derekuk) és legalább annyira jók az ágyban, mint a husisabb jányok, sőt... Pózok esetében még előny is lehet. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy hagyjuk már mindig ezt az anorexiás vs. hájas hasonlitgatást, mert azért a legtöbb vékony lány nem anorexiás egyszerűen csak normál és nem hájas hurkás.
SZerintem ez hülyeség hogy megkülönböztetünk ducibb meg vékonyabb nőket. Van amelyik nő úgy jó ahogy van lehet az nagyobb testalaktú vagy vékonyabb. Mindegyiket lehet szeretni, és mindegyiknek meg van a maga varázsa! ha szeretnétek beszélgetni, ****
nekem kimondottan a húsosabb hölgyek jönnek be.
Szereintem nem rosz dolog ha van egy pici "hurka" de csak egy picike.Nem jo a nagyon vékony csajszi.De a legfontosabb a belsö értéke egy lánynak.Legyen az akár milyen adotságu.
teljesen egyetértek, mert nekem is ez volt a tapasztalatom az elmúlt évtizedekben...
valóban kell egy bizonyos határ, de nálam a határ a ápoltság, az arányosság, és a szenvedély amit belevisz a szexbe egy molettebb nő!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 11. 11. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 11. kedd 11:42

valóban kell egy bizonyos határ, de nálam a határ a ápoltság, az arányosság, és a szenvedély amit belevisz a szexbe egy molettebb nő!

volt valamikor, tán nem is egyszer Beckham Dávidról az a hír, hogy félrekúrt. mármint ezt mondták a rádióban.
erre anyám(!) megjegyezte:
"nem csodálom, ahogy a felesége kinéz, azzal még egy normálisat kefélni se lehet. ilyen savanyú és piszkafa nővel?"
és nem kell sztárnak lenni, hogy hasonló szituval találkozzon az ember.
nem tudom, de furcsa lehet egy csontos csoffadék csajjal szekszelni. beletörik a farkam a kemény medencecsontjába. mert ugye normális pina nincs ott ahol lennie kéne.
én kb a középút híve vagyok. amilyen nénik itt szerepelnek, azok nekem már kicsit túlzásnak tűnnek. de szerintem ők azért kb 1000szer többet nyújthatnak az ágyban mint egy 180cm 35 kg csaj. a husi lányok úgy vettem észre sokkal többet megtesznek a fiúkért...
"nem csodálom, ahogy a felesége kinéz, azzal még egy normálisat kefélni se lehet. ilyen savanyú és piszkafa nővel?"
nem tudom, de furcsa lehet egy csontos csoffadék csajjal szekszelni. beletörik a farkam a kemény medencecsontjába. mert ugye normális pina nincs ott ahol lennie kéne.
én kb a középút híve vagyok. amilyen nénik itt szerepelnek, azok nekem már kicsit túlzásnak tűnnek. de szerintem ők azért kb 1000szer többet nyújthatnak az ágyban mint egy 180cm 35 kg csaj. a husi lányok úgy vettem észre sokkal többet megtesznek a fiúkért...

volt valamikor, tán nem is egyszer Beckham Dávidról az a hír, hogy félrekúrt. mármint ezt mondták a rádióban.

Én imádom a telt nőket...
Nekem meg az a normális ha nincs rajta háj.
De mindenkinek más az ízlése(,és ez így helyes) (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2008. 11. 07. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
De mindenkinek más az ízlése(,és ez így helyes) (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2008. 11. 07. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)