Esti koktél:

Jó éjt mindenkinek!

Jó éjt mindenkinek!
Sajnos én soha nem tudtam felülemelkedni a külsőségeken,pedig próbáltam.Nekem a túl kövér hölgyek nem jönnek be,de a "feszes" kicsit túlsúlyos csajok,szerintem izgatóak(jelszó a kicsi
). A modell csajok,szerintem gusztustalanok és most nem nyitok vitát,hogy miért.Ha van mit fogni.....az a legjobb.Hajrá csajok!

Hoztam pár képecskét. Már nagyon rég volt frissítés:

De egészségesebb a tevetej,pont ezért,mert az nem olyan zsíros.
rájötem valamire: a telt lányokra nem mondhatjátok,hogy tehén,mert a tehén alapvetően nem kövér állat, mivel a tejipar hasznosítja, és nem jó,ha túl zsíros a tej, mert gazdaságtalan, amúgymeg akkor nem bírná megelleni utődait, és elapadna a tejtermelése
18 éves vagyok, és imádom hogy a páromon van mit fogni. Szerintem hülyeség hogy a fiatalok a csontvázakra buknak... Nálam legalábbis nem így van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 14:16
Törölt felhasználó (39340)

Azért azt tisztázzuk, h a "duci lány" nem jelent egyet az "aránytalanul elhízott, kórosan túlsúlyos hölggyel". A duciság nem baj, sőt van akinek külön izgató, csak sajna a manapság az anorexia a divat, így a fiatalabb pasik már mind csak a csontvázakra buknak...
Saját tapasztalat: Volt sovány nőm, puncija szinte semmi, a csontot éreztem közben. S volt duci csajom. volt rajta mit fogni, s a puncija egy költemény. Csontot nem éreztem, húsos, benött, jól szorító punci. Szörnyű, amikor baszás közben zörög a csontja, mint egy csontváznak. Éljenek a ducisabb csajok.
Nem lenne jó! Se Lopez,se Britney,se Paris,semelyik sem. Hidegen hagynak az ilyen nők. Csak a képernyő előtt érdekesek,de egyik se kéne a való életben.
Azok a pasik olyanok is,ezt te is tudhatnád. Csak gagyi pasik álmodoznak címlaplányokról.
Hát egy részük jobban kíván így az biztos. A pasik egy része szereti,ha van mit fogni a nőn,felizgat minket,ha markolászhatjuk a nő testét,vagy simogathatjuk a puha hasát. Persze vannak,akik ettől undorodnak. Egy bizonyos fokig kifejezetten izgató,ha van a nőn zsírpárna. A lényeg,hogy azért ne hízzon el és megmaradjon az alakja. Az,hogy van rajta cucc,az csak fokozza a vágyat. Legalábbis nálam.
Nagyon jó csaj vagy matrixina!!!!!!!!!!!!!!
Azért azt tisztázzuk, h a "duci lány" nem jelent egyet az "aránytalanul elhízott, kórosan túlsúlyos hölggyel". A duciság nem baj, sőt van akinek külön izgató, csak sajna a manapság az anorexia a divat, így a fiatalabb pasik már mind csak a csontvázakra buknak...
Hát az attól függ mennyi? Ha csak itt-ott van egy kevés az még elmegy. De csak,ha esztétikus.
Nagyon illúzióromboló ha sex közben neked verődik a hája:S
Nekem nem nagyon jönnek be a Duci lányok
Szerintem is éljenek a duci lányok. De honnan lehet leszedni ilyen gyönyörűségekről képeket?
hiányoztál

Nagyon rég voltam már erre,ideje pár húzós képet felraknom:

Sziasztok csak nézzétek meg ezeket a képeket és sztem sokan rájöttök, hogy a leg izgatóbbak a duci nők!!! Nekem ők a legnagyobb zsánereim!!! Pussza minden teltidomú hölgyikének!!!
pöcök72
olvasd a figyelemfelhívások topicot!!!
(Ez egy válasz pöcök72 üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 22:33
olvasd a figyelemfelhívások topicot!!!

én egyszer voltam egy kövér csajjal és ugyanolyan jól éreztem vele magam, mint egy vékonnyal. Sőt egy két mozzanata meg is lepett!