Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#56   2010. 02. 19. péntek 13:34
Freddy_K Freddy_K
Folyt.
mikor Nóri rámnézett csillogó szemmel és így szólt:
-Nincs kedved folytatni? -kérdezte és ujjával kéjesen végigsimított punciján.
-Na ná!
Újból lefetyelni kezdtem. A harmadiknak sem kellett több, csókolgatni kezdte asszonya mellecskéit. Nem sok kellett én is hamarosan készen álltam. Gyorsan "magamra" rántottam egy újabb óvszert. Oldalára fektettem a csajt és hátulról becsúsztattam neki. Ő újból "férjét vette a szájába". A harmadik nekirugaszkodás már érthetően jó sokáig tartott és verejtékben úszva egyszerre élveztünk el Nórival. Ennél jobb befejezés nem is kellett volna az estéhez! A férj menet közben kiszállt és feladta...
Holt fáradtan köszöntem el tőlük, taxit fogtam és hazamentem. Reggel munkába menet jelzett a telefonom. SMS.
"Szia Drága! Gratulálok a tegnapi háromhoz és köszönöm! Puszi" Nehéz volt odabenn ezután úgy intézni, hogy ne vegyenek a többiek észre semmit! Azért egy-két kaján egymásra vigyorgás lopva megtörtént... Sajna ő pár hónap múlva más munkahelyre ment, egy darabig még sms-eztünk megfogadva, hogy lesz folytatás, de nem lett és lassan a kapcsolat is megszakadt. Minden esetre nekem ez életem egyik legnagyobb élménye volt. Na, meg egy másik de erről legközelebb...
#55   2010. 02. 19. péntek 13:12
Freddy_K Freddy_K
Folyt.
Nem tudom mennyi idő telt el, de mire visszatértem a valóságba ők ketten pózt váltottak. Mellem telepedtek a srác alul Nóri pedig rajta lovaglópózban. Kiültem a fotelba és csak "moziztam". Nóri egyre hevesebben mozogva és nyögve hamarosan elélvezett. Leszállt férjéről és hogy bevégezze feladatát elkezdte neki verni. Nem kellett sokáig várni a srác teste nagyot rándult és hatalmasat lőtt a lepedőre.
Időközben örömmel konstatáltam, hogy az elém táruló látvány hatására farkam éledezni kezdett!
Ezt a lány is észrevette, elindult a szekrény felé és az egyik fiókból óvszert vett elő, kibontotta és elém térdelt.
-Most te jössz - mosolygott
Semmi pillanat alatt felhúzta szerszámomra a gumit és háttal az ölembe ült. Fantasztikus volt már kitágított, jócskán nedves, forró puncijába behatolnom! Ritmikusan elkezdett fel--le mozogni. A hóna alatt átnyulva kezelésbe vettem szép feszes melleit. Nem is maradt el a hatás ismét izgató hangok törtek elő belőle. Alkalmi triónk harmadik tagja eközben mereven figyelt. Igazából szerintem most kezdte felfogni, hogy dugják a feleségét. Talán kicsit elkezdte zavarni a dolog, mert kiült a másik fotelba háttérbe vonulva és helyet adott nekünk az ágyon.
Felálltunk a fotelból, Nóri hanyatt dobta magát ujjaival szétnyitva guszta szeméremajkait várva engem. Ezen ne múljon, én mentem! Tövig nyomtam falloszom a rózsaszín lyukba, ami láthatóan nem zavarta. Miközben mozogtam benne, ráhajoltam és nyalogatni kezdtem felváltva fincsi mellbimbóit. Egy idő után Nóra férje is leküzdve gátlásait megérkezett az ágyra. A felesége fejéhez térdelve szájába adta lassan éledező farkát.
Tettük a dolgunkat kéjesen élvezve, hogy olyasmit csinálunk, amit eddig csak pornófilmen láttunk, míg számomra elérkezett a második felvonás. Hirtelen ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy beborítsam az előttem lévő szexi pocit. Kivettem farkam a punciból, letéptem róla a gumit és őrült tempóban verni kezdtem magamnak.
A csajszi kis szünetet tartott a szopcsiban és így szólt kéjesen:
-Ez az, csináld úgy, ahogy egyedül szoktad!!
Be se fejezte a mondatot, mikor előtört a spermaláva. Végig egy csíkban a köldökétől a melléig lőttem.
Bámultam egy percig az előttem tovább zajló eseményeket, majd aláereszkedtem és elkezdtem csókolgatni a punciját. Imádok puncit nyalni és elég rég volt benne részem, így nekiestem. Mohón fúrtam be nyelvem a fanyarkás mélyedésbe. Belefeledkeztem így csak távolinak tűnt a lány teli szájali nyögése, de tudtam jó úton járok. Néhány perc múlva megrándult teste. Elélvezett másodjára is! Még zihált amikor felnéztem és megkérdeztem:
-Na...?
-Huhh! Ez eszméletlen volt!-válaszolta
Eközben a férj "maga vette kézbe" a dolgot és kisvártatva ő is felesége hasára ürített. Eltelt egy kis idő míg feleszméltünk mindannyian. Nóra eltűnt a fürdőben letusolni, majd mi is követtük. Ezt egy jó negyedórás pihi követte. Leheveredtünk az ágyra és megbeszéltük kinek milyen volt...Éppen ott jártunk, hogy én meséltem, milyen jó volt nyalakodni,
#54   2010. 02. 19. péntek 12:19
X Törölt felhasználó (94779)
Tetszett a történeted.Nagyon jópofa volt és humoros, nem közönséges.Köszi
(Ez egy válasz Kojacko üzenetére (2009. 01. 24. szombat 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 24. szombat 16:20
Pár éve haverokkal voltunk egy szórakozóhelyen, ahol megismerkedtem egy édes csajjal. Aznap este nem történt semmi, csak dumáltunk meg táncolgattunk (franciául tanul egyetemen xy szakon). Mondjuk én később úgy berúgtam, hogy kb. semmire sem emlékeztem másnap. Pár hétre rá ismét összefutottunk; néztem is mondom ki ez a csaj? Aztán hopp, bevillant a multkori ismerkedésünk. Kiderült, hogy van pasija, de engem ez galád módon nem érdekelt. Össze is gabalyodtunk, végül nála töltöttem az éjszakát buck . Filigrán, szőke, kékszemű lány, nagyon finom illata volt a nyakánál és lejjebb is wink , meg is tettem, amit a haza megkövetelt beka2 . A pólómban aludt,, másnap reggel mikor elfutottam UV-zni tőle majdnem megbuktam, mert az illata beleivódott a pólómba, alig tudtam koncentrálni hogy ne álljon fel a farkam, meg hogy jó válaszokat adjam. Később msneztünk, reménykedtem a folytatásban, randizni akartam stb. Mellette, egy másik bulin megismerkedtem egy szintén aranyos csajjal, megbeszéltük, hogy én németből készítem fel a nyelvvizsgára, ő franciául tanít. Ez így ment is egy hétig, napi szinten átjött a kollégiumból, de inkább beszélgettünk, kávéztunk, cigiztünk, csak a tanulnivalóval nem foglalkoztunk (nem csoda hogy alig tudok nyekegni franciául). Aztán nekik gólyabáljuk volt, de én nem mentem el, viszont cimboráim, akik abban a koleszban laktak, hívtak egy kis mókázásra eplus2 . Nem tudtam mikor jön a csajszi, de megvártam, és láttam hogy örül neki, hogy miatta hajnalig itt voltam koliban. Ráadásul észbontóan nézett ki a báli ruhájában, plusz be volt csípve (én meg ugye "másállapotosan" wink , szóval összemelegedtünk, kis simogatás, csókolózás, aztán elaludtunk, mert fáradtak voltunk nagyon! Reggel kelek, józanság mindenhol...na, mondom, ezt jól elkú...am ejnye1 . Szerencsére a kabátom bennt volt a haverom szobájában, ő meg órán, mondta, hogy hat fele ér vissza, várjam meg, mert nincs pótkulcs a portán. Nem mondom, nem bántam, mert a lánnyal kicsit összeszedtük magunkat (kis ebéd, teázás, nagyon kellemes, családias hangulat), aztán ledőltünk, majd a másnaposságra hivatkozva megmasszíroztam, simogattam, ilyenek. Kiderült, hogy neki is van pasija, csak külföldön, de már nagyon régen találkoztak, láttam rajta, jólesne neki egy kis törődés. Hála Istennek ő is így gondolta hehe , már az előjátéknál többször elment, és nagyon ügyesen mozgott. Nekem mondjuk nem sikerült elmennem wow3 (nekem másnaposan csoda, hogy fel bírtam állítani), de azért elég jól éreztük magunkat. Később dumálunk suliról. Hát ő franciául tanul az xy szakon. Ííííí komám, gondolom magamban! Gyors rákérdeztem, ismeri-e a fent említett szőke csajt. Jaja, sokszor egymás mellett ülnek, jóban vannak. Elmondtam neki, hogy mi az ábra, jót nevetett, bár az már nem tetszett neki, hogy még akkor is fűztem a szöszit. Még pár napig erőlködtem, hátha valamelyikükkel komolyabbra fordulhat, de végül két szék között a padlóra estem...
#53   2010. 02. 19. péntek 12:03
Freddy_K Freddy_K
Jó pár éve történt, hogy az akkori munkahelyemen egy munkatársnőm rákérdezett a tuttira: nem- e lenne kedvem vele és a férjével szexelni? Ők ezt már sokszor beszélték, de mmivel a lánynak volt ez a kívánsága neki kellett pasit találni hozzá... Én voltam az első szimpatikus jelölt.
Mellbe vágott a kérdés, de mivel akkortályt nemhogy nőm nem volt, hanem már szex se jött össze jóideje, párnap gondolkodás után izgatottan igent mondtam. A lány -nevezzük Nórinak- kérése csupán annyi volt, hogy csupaszítsam le a farkam. Eleddig ilyet még nem tettem, de hát gondoltam, ha ez az ára egy olyan élménynek, amiről sokan csak fantáziálnak, hát miért ne?
Eltelt egy hét, mire összejött, hogy késő estig együtt dolgoztunk és aznap nekik is jó volt. A férje "elénk" jött a melóhelyre és együtt mentünk haza hozzájuk. A lakásba lépve Nóri egyből töltött mindenkinek egy felest lazulásképpen, amit már a megvetett ágyú hálószobában fogyasztottunk el. Érdekesmód rám ekkor kezdett rámjönni az izgi. Nyilván le esett, hogy innen ez már valóság... Ezt vette a lány is és rámmosolygott, majd a fülembe súgta:
-Menjünk zuhanyozni!
Megfogta a kezem és magával húzott a fürdőszobába. Mire feleszméltem már le is vetkőztetett, betuszkolt a zuhany alá, majd ő is megvált ruháitól. Ahogy megláttam formás melleit és hibátlan csupasz punciját egyből kőkemény lettem! Ő is lenézett ágaskodó szerszámomra, amit gyengéden a kezébe vett és huncut mosollyal megálapította:
-Látom megtetted nekem...! Izgulsz mi? Nyugi isteni lesz!
Pár perc alatt megmosdattuk egymást, ami "iszonyat" jó előjátéknak bizonyult. Bár azt hozzá kel tennem végig az egeket verdeste az adrenalin szintem! A tusolás végeztével átadtuk a fürdőszobát Nóri férjének, mi pedig a hálót vettük célba. Mielőtt bármit is mondhattam volna Nóri hanyatt lökött a franciaágyon és mint egy kiéhezett vad nőstény rám vetette magát. Egyik kezével simogatni kezdte a heréimet, másikkal a mellkasom,miközben finoman a fülcimpámba harapott és ennyit súgott:
-Bízd rám magad, lazíts!
Lassan csókolgatva végig a testem elért a lényeghez és mohón a szájába vette már így is majd szét durranó péniszem. Erre a jelenetre megérkezett a harmadik fél és felesége mögé térdelve ( aki négykézláb rámhajolva már "dolgozott" wink hátulról finoman betette neki.
Nem telt el két perc sem mikor éreztem részemről ennyi lesz és megérintettem a lány arcát, jelezve egy kicsit hagyja abba. Lecuppant izzó farkamról, rámnézett, miközben nyögött egyet, hiszen a férj közben egyre intenzívebben tolta neki...
-Élvezz el nyugodtan-mondta- még hosszú az éjszaka!
Nekem sem kellett több, miután újra elkezdte szopogatni, hamarosan hatalmas nyögés közepette telelőttem a száját. Láthatóan ez nem zavarta, hisz az utolsó cseppig lenyelte!
Megkönnyebbülten hátradőltem, mialatt immáron legkedvesebb kolléganőm mellkasomra dőlve egyre hevesebben nyögdécselve állta párja hátulról érkező "támadását". Pörgött az agyam: ennyit bírtam és kész?
#52   2009. 06. 20. szombat 02:44
X Törölt felhasználó (426306)
Ja a történet tényleg kemény, és ha igaz hát az nem semmi. buck De hot_blood nem kéne leszólni, már unalmas.
#51   2009. 06. 19. péntek 21:55
hot_blood hot_blood
Mekkora egy pocsvero onanista vagy!Es meg be is szedik a dumaidat!!Igazan nyitott gondolkodasu vagyok,de ez mar beteges!!
#50   2009. 06. 18. csütörtök 10:20
X Törölt felhasználó (76919)
Szánalmas!!!

(lehet, hogy az, de itt lehet sztorizni! még akkor is, ha az történetesen hihetetlen! ezért, és csak ez miatt nem kell azonnal minősíteni!) .tom vigyor3
#49   2009. 06. 17. szerda 02:59
Kojacko Kojacko
Nyilván nem ezek szerint - bár van csajom, mindig van nálam óvszer. Szexet csak biztonságosan vagy popsiba buck hehe
#48   2009. 06. 16. kedd 20:17
Kojacko Kojacko
És beleélveztél a csajba? Nem féltél hogy teherbe ejted? Vagy ment az orosz rulett? ravasz1
#47   2009. 05. 25. hétfő 23:56
Phantom85 Phantom85
irány a kínai piac veszek egy rakat pénztárcát ... melyik praktikerbe kell menni ? nyes
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 05. 12. kedd 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 12. kedd 13:37
Figyelmeztetés mindenkinek !

Ami velem megtörtént az nagyon tanulságos történet , érdemes minden ismerősötökkel megosztani.
E hónapban egy nagyon furfangos csalás áldozata lettem , míg vásároltam a Praktikerben.
Egyszerűen csak egy szerszámért tértem be, ami egy traumatikus élménnyel zárult.
Ne legyél naív , nehogy azt gondold , hogy ezek a dolgok mindig mással történnek meg , bármikor bárhol veled is megtörténhet.


A következő történt: Én nyugodtan pakolásztam be a vásárolt holmit a csomagtartóba , két fiatal lány kb 19 -20 körüliek lehettek , odajöttek az autóhoz és elkezdték tisztítani a szélvédőt. Míg ezt csinálták, a hatalmas melleik majd kiestek a pólójukból.
Egyszerűen képtelen voltam levenni róluk a szemem. Miután végeztem a bepakolással , borravalót akartam adni , mire ők nem fogadták el, hanem megkértek, hogy vigyem el őket a
Metróba. Természetesen bele egyeztem. Erre ők gyorsan beültek a hátsó ülésre.
Ahogy elindultunk , vadul egymásnak estek , csókolóztak , ölelték , fogdosták egymást. Egyszer csak az egyik előre mászott az első ülésre és orálisan kezdett foglalkozni velem ,
amig a másik ellopta a pénztárcámat.


Így lopták el a pénztárcám ebben a hónapban másodikán , negyedikén , kilencedikén , kétszer tizenkettedikén , majd tizennegyedikén és valószínűleg el fogják lopni ezen a hétvégén is , miután veszek magamnak egy újabb pénztárcát!
#46   2009. 05. 13. szerda 16:51
eros007 eros007
Jahh és nem érted a poént mi??? ,,,ehh, ... lehet te vagy az 1-etlen aki nem érti? miért nem olvasod el mégegyszer?
(Ez egy válasz bigcum üzenetére (2009. 05. 13. szerda 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 13. szerda 14:20
Jahh és nem tanultál belőle mi??? ,,,ehh, ..lehet Te vagy az 1-ik nő a 2-ből? és ítt szerzel kuncsaftot ?
#45   2009. 05. 13. szerda 14:21
bigcum bigcum VIP
Bigfoot-nak volt a válasz ,bocs..

(maradjatok a topic témánál! sok a felesleges okfejtés!) :tom smile
#44   2009. 05. 13. szerda 14:20
bigcum bigcum VIP
Jahh és nem tanultál belőle mi??? ,,,ehh, ..lehet Te vagy az 1-ik nő a 2-ből? és ítt szerzel kuncsaftot ?
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2009. 05. 13. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 13. szerda 09:55
hehe hehe hehe
#43   2009. 05. 13. szerda 09:55
toratoratora toratoratora VIP
hehe hehe hehe
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 05. 12. kedd 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 12. kedd 13:37
Figyelmeztetés mindenkinek !

Ami velem megtörtént az nagyon tanulságos történet , érdemes minden ismerősötökkel megosztani.
E hónapban egy nagyon furfangos csalás áldozata lettem , míg vásároltam a Praktikerben.
Egyszerűen csak egy szerszámért tértem be, ami egy traumatikus élménnyel zárult.
Ne legyél naív , nehogy azt gondold , hogy ezek a dolgok mindig mással történnek meg , bármikor bárhol veled is megtörténhet.


A következő történt: Én nyugodtan pakolásztam be a vásárolt holmit a csomagtartóba , két fiatal lány kb 19 -20 körüliek lehettek , odajöttek az autóhoz és elkezdték tisztítani a szélvédőt. Míg ezt csinálták, a hatalmas melleik majd kiestek a pólójukból.
Egyszerűen képtelen voltam levenni róluk a szemem. Miután végeztem a bepakolással , borravalót akartam adni , mire ők nem fogadták el, hanem megkértek, hogy vigyem el őket a
Metróba. Természetesen bele egyeztem. Erre ők gyorsan beültek a hátsó ülésre.
Ahogy elindultunk , vadul egymásnak estek , csókolóztak , ölelték , fogdosták egymást. Egyszer csak az egyik előre mászott az első ülésre és orálisan kezdett foglalkozni velem ,
amig a másik ellopta a pénztárcámat.


Így lopták el a pénztárcám ebben a hónapban másodikán , negyedikén , kilencedikén , kétszer tizenkettedikén , majd tizennegyedikén és valószínűleg el fogják lopni ezen a hétvégén is , miután veszek magamnak egy újabb pénztárcát!
#42   2009. 05. 12. kedd 13:37
bigfoot20 bigfoot20
Figyelmeztetés mindenkinek !

Ami velem megtörtént az nagyon tanulságos történet , érdemes minden ismerősötökkel megosztani.
E hónapban egy nagyon furfangos csalás áldozata lettem , míg vásároltam a Praktikerben.
Egyszerűen csak egy szerszámért tértem be, ami egy traumatikus élménnyel zárult.
Ne legyél naív , nehogy azt gondold , hogy ezek a dolgok mindig mással történnek meg , bármikor bárhol veled is megtörténhet.


A következő történt: Én nyugodtan pakolásztam be a vásárolt holmit a csomagtartóba , két fiatal lány kb 19 -20 körüliek lehettek , odajöttek az autóhoz és elkezdték tisztítani a szélvédőt. Míg ezt csinálták, a hatalmas melleik majd kiestek a pólójukból.
Egyszerűen képtelen voltam levenni róluk a szemem. Miután végeztem a bepakolással , borravalót akartam adni , mire ők nem fogadták el, hanem megkértek, hogy vigyem el őket a
Metróba. Természetesen bele egyeztem. Erre ők gyorsan beültek a hátsó ülésre.
Ahogy elindultunk , vadul egymásnak estek , csókolóztak , ölelték , fogdosták egymást. Egyszer csak az egyik előre mászott az első ülésre és orálisan kezdett foglalkozni velem ,
amig a másik ellopta a pénztárcámat.


Így lopták el a pénztárcám ebben a hónapban másodikán , negyedikén , kilencedikén , kétszer tizenkettedikén , majd tizennegyedikén és valószínűleg el fogják lopni ezen a hétvégén is , miután veszek magamnak egy újabb pénztárcát!
#41   2009. 04. 25. szombat 14:19
X Törölt felhasználó (337951)
Na igen s az ég zöld s a mi hátunk meg tollas. violent

(maradjatok meg a topic eredeti témájánál! csak sztorikat!) :tom
#40   2009. 04. 24. péntek 21:45
Fögenyó Fögenyó
persze...
kiverjük egymásnak, de semmi buzulás...
#39   2009. 04. 24. péntek 21:33
splash splash
Sziasztok!

Egész érdekes dolog történt velem minap... Uszodában voltam, és ugye szokás szerint napozás , fürdés stb... Délután 4körül elmegyek tusolni a férfi tusolóba. Leveszem a fürdőnadrágomat és egy száll fütyiben tusolok. Egyszer csak bejön egy 40es férfi és ő is leveszi a nadrágját és zuhanyzik... Én olyan vagyok, hogy ha meztelenre vetkőzöm , rögtön feláll a farkam.... álló farokkal zuhanyoztam a faszi oda áll sréhen szembe velem és elkezdi verni és nézi a farkam.... mondom jolvan hirtelen zavarba voltam és nem tudtam mit csináljak...közbe még mosolygott is rám... szőrös farka volt....ilyen kis pici.... én meg felhúztam teljesen a bőrt a makkomról és elkezdtem húzogatni de közbe szappanos volt a kezem... és nagyon tetszett neki mer végig a farkamat nézte....szép borotvált farkam van...állítólag smile tehát mondom jó elkezdtem verni picit gyorsabban, de ekkora ő már szembe állt velem a másik tusolóba... láttam hogy neki is állt....oda jött hozzám mosolygót és megkérdezte, hogy ne segítsen e....mondom ha akarod... smile és én is vertem neki ő is nekem és lespricceltük egymást....izgalmas volt és izgató....utána kimentünk még napozni kicsit.....megint bementünk tussolni és újra kivertük egymásnak....érdekes volt, hogy nem nő veri de jó volt!
#38   2009. 01. 24. szombat 16:20
Kojacko Kojacko
Pár éve haverokkal voltunk egy szórakozóhelyen, ahol megismerkedtem egy édes csajjal. Aznap este nem történt semmi, csak dumáltunk meg táncolgattunk (franciául tanul egyetemen xy szakon). Mondjuk én később úgy berúgtam, hogy kb. semmire sem emlékeztem másnap. Pár hétre rá ismét összefutottunk; néztem is mondom ki ez a csaj? Aztán hopp, bevillant a multkori ismerkedésünk. Kiderült, hogy van pasija, de engem ez galád módon nem érdekelt. Össze is gabalyodtunk, végül nála töltöttem az éjszakát buck . Filigrán, szőke, kékszemű lány, nagyon finom illata volt a nyakánál és lejjebb is wink , meg is tettem, amit a haza megkövetelt beka2 . A pólómban aludt,, másnap reggel mikor elfutottam UV-zni tőle majdnem megbuktam, mert az illata beleivódott a pólómba, alig tudtam koncentrálni hogy ne álljon fel a farkam, meg hogy jó válaszokat adjam. Később msneztünk, reménykedtem a folytatásban, randizni akartam stb. Mellette, egy másik bulin megismerkedtem egy szintén aranyos csajjal, megbeszéltük, hogy én németből készítem fel a nyelvvizsgára, ő franciául tanít. Ez így ment is egy hétig, napi szinten átjött a kollégiumból, de inkább beszélgettünk, kávéztunk, cigiztünk, csak a tanulnivalóval nem foglalkoztunk (nem csoda hogy alig tudok nyekegni franciául). Aztán nekik gólyabáljuk volt, de én nem mentem el, viszont cimboráim, akik abban a koleszban laktak, hívtak egy kis mókázásra eplus2 . Nem tudtam mikor jön a csajszi, de megvártam, és láttam hogy örül neki, hogy miatta hajnalig itt voltam koliban. Ráadásul észbontóan nézett ki a báli ruhájában, plusz be volt csípve (én meg ugye "másállapotosan" wink , szóval összemelegedtünk, kis simogatás, csókolózás, aztán elaludtunk, mert fáradtak voltunk nagyon! Reggel kelek, józanság mindenhol...na, mondom, ezt jól elkú...am ejnye1 . Szerencsére a kabátom bennt volt a haverom szobájában, ő meg órán, mondta, hogy hat fele ér vissza, várjam meg, mert nincs pótkulcs a portán. Nem mondom, nem bántam, mert a lánnyal kicsit összeszedtük magunkat (kis ebéd, teázás, nagyon kellemes, családias hangulat), aztán ledőltünk, majd a másnaposságra hivatkozva megmasszíroztam, simogattam, ilyenek. Kiderült, hogy neki is van pasija, csak külföldön, de már nagyon régen találkoztak, láttam rajta, jólesne neki egy kis törődés. Hála Istennek ő is így gondolta hehe , már az előjátéknál többször elment, és nagyon ügyesen mozgott. Nekem mondjuk nem sikerült elmennem wow3 (nekem másnaposan csoda, hogy fel bírtam állítani), de azért elég jól éreztük magunkat. Később dumálunk suliról. Hát ő franciául tanul az xy szakon. Ííííí komám, gondolom magamban! Gyors rákérdeztem, ismeri-e a fent említett szőke csajt. Jaja, sokszor egymás mellett ülnek, jóban vannak. Elmondtam neki, hogy mi az ábra, jót nevetett, bár az már nem tetszett neki, hogy még akkor is fűztem a szöszit. Még pár napig erőlködtem, hátha valamelyikükkel komolyabbra fordulhat, de végül két szék között a padlóra estem...
#37   2009. 01. 19. hétfő 19:33
X Törölt felhasználó (347977)
/ a hapsi /
Még régebben történt, mikor még kezdő analizátor voltam... hehe
Egy hosszúra nyúlt szeretkezésünk vége felé, a lány hason feküdt épp, már sokadszor élvezett, (plussz az előjátékhoz sikosítót is használtunk) ezért csupa latyak volt ott alul minden. Egyre hevesebben döfködtem, mikor egyszer csak kicsúszott a szerszámom és éreztem nem ugyanoda ment vissza... Picit felsikkantott, de mondta kellemes itt is, maradjak. Felhúztam negykézlábra, úgy csináltuk tovább, Aztán látom ám ,hogy az eddig színtelen lucsok egyre barnább színt vesz fel, és penetráns illatok kezdenek terjengeni... wow3 Már úgyis az elélvezés határán voltam, még egypár erőteljes lökés, és ment a spricc... Óvatosan húztam ki a farkam, félve mi jön utána...hál isten semmi! Én gyorsan mentem zuhanyozni, Ő a wc-re... Mint utólag beszélgettük, valószinű a sikosító váltott ki olyan hatást, mint a glicerines kúp a szorulásos kisbabáknál. Ezek után, biztos ami biztos alapon csak beöntés, kitisztulás után analizáltunk.... smile
 
1 2 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 11. 11. csütörtök
Üzenetek: 96db
Utolsó üzenet: 2024. 04. 19. péntek
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds 13 Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!