Sajnos csak én is csak gyertya állásban tudok a számba élvezni :( De jó lenne ha be tudnám kapni magamnak
Tini koromban csak a hegyét tudtam elérni/bekapni, viszont annyira kényelmetlen volt hogy nem tudtam elélvezni úgy.
Így nem tudtam kipróbálni milyen a egyenesen a számba élvezést. Gyertya állásban meg nem olyan. Próbáltam azt is de messze nem lehet olyan jó.
Így nem tudtam kipróbálni milyen a egyenesen a számba élvezést. Gyertya állásban meg nem olyan. Próbáltam azt is de messze nem lehet olyan jó.
Megnyalni szinte mindig meg tudom a makkom.Alkalmanként szerencsére be is tudom kapni.Őrjítő érzés mikor a partnerem nyalja a heréimet én meg szívom a makkom! Percek alatt elélvezek ebben a helyzetben a saját szàmba
Sajnos sem én nem vagyok elég hajlékony,sem a farkam elég nagy hozzá. Egyszer gyertyában élveztem el, de azon túl hogy kényelmetlen, az arcom a hajam, a szemem,minden tiszta g.ci volt, a számba alig alig ment....
De azt hiszem,ideje lenne ismételni, hátha ügyesebb lettem
De azt hiszem,ideje lenne ismételni, hátha ügyesebb lettem
Holnap ismét közös szopàst csinàlunk a partneremmel
Kamaszkoromban megpróbáltam, de túl kicsi volt a farkam hozzá, azóta sem lett nagyobb.
Jó annak aki meg tudja csinálni.
Jó annak aki meg tudja csinálni.
Filmben láttam ilyet de élőben sajnos még nem... Azt se gondoltam hogy ennyi pasit érdekel a dolog...