ezt azért így nem mondanám...bocs, hogy folyton variálok a nevettetős hszeiddel, de szerintem vicc az, ami egy adott történet óriási csattanóval a végén...az ilyenek, mint a férfiak vicces jellemzése "bölcsességekkel" vagy mint a chippendales hszed inkább poénok..szerintem...ez meg, amit mi csinálunk itt, az off
ha ilyen gondod van, akkor írj a moderátor fogadóba
(Ez egy válasz rbtr üzenetére (2008. 05. 16. péntek 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 16. péntek 20:26

hát végül is igen akkor ha úgy nézzük a poén topkba rakjam a hossszab történet szerű vagy csak simán hoszzú vicceket.
a vicc topcba meg a rövid frappánsat. Oksa .Figyelek erre.
kössz szépen
a vicc topcba meg a rövid frappánsat. Oksa .Figyelek erre.
kössz szépen

Több, mint kielégítő álasz, köszönöm, ezt vártam Tőletek.
Mostmár értem, hogy kaptam volna tájékoztatást, mielőtt elküldöm az sms-t, de továbbra is azt vallom, sokkal célravezetőbb lenne, ha ezt az információt, pont, ahogy leírtad, valahova a filmekhez is be lehetne illeszteni.
Továbbra is azt érzem, hogy a jelenlegi szisztéma kb a következő az én olvasatomban: veszek egy tévét, az ára nincs kirakva, vagy vehetek hármat is. Hazaviszem, és miután felhurcolkodtam, megtudom, hogy mennyibe kerül. Akkor eldönthetem, hogy megveszem-e vagy nem.
Nem lenne egyszerűbb előre tudni az árát?
Jujj, de kukacos lány vagyok már megint, pfuj!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 13. kedd 01:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 13. kedd 01:49
Mostmár értem, hogy kaptam volna tájékoztatást, mielőtt elküldöm az sms-t, de továbbra is azt vallom, sokkal célravezetőbb lenne, ha ezt az információt, pont, ahogy leírtad, valahova a filmekhez is be lehetne illeszteni.
Továbbra is azt érzem, hogy a jelenlegi szisztéma kb a következő az én olvasatomban: veszek egy tévét, az ára nincs kirakva, vagy vehetek hármat is. Hazaviszem, és miután felhurcolkodtam, megtudom, hogy mennyibe kerül. Akkor eldönthetem, hogy megveszem-e vagy nem.

Nos, ezt sikerült az ügyben fellelnem:
1. lépés: Termék kiválasztása
2. lépés: Fizetés kiválasztása
3. lépés: Fizetés
Kérjük válassza ki, hogy melyik terméket szeretné megvenni.
1 db médiához használható jelszó
A legkedvezőbb ár: 350.00 HUF + ÁFA
A szolgáltatásért jelenleg a következőképpen lehet fizetni:
Bankkártyás fizetés, Telefonhívással történő fizetés, SMS-es fizetés
3 db médiához használható jelszó
A legkedvezőbb ár: 1000.00 HUF + ÁFA
5 db médiához használható jelszó
A legkedvezőbb ár: 1575.00 HUF + ÁFA
Bankkártyás fizetés
10 db médiához használható jelszó
A legkedvezőbb ár: 2975.00 HUF + ÁFA
Bankkártyás fizetés
Na és tudod-e, hogyan sikerült ezt megnéznem?
Letöltöttem 3 filmet (nehogy az legyen, hogy a különféle katergóriáknak más legyen a költsége), 1 extrémet, 1 hagyományosat és 1 privátot. Mindnek ugyanannyi az ára.
Akkor mi is volt ebben a részedről a "spór"? Te is letölthetted volna, és az első megnyitás előtt mindezen információkat Te is megszerezhetted volna.
De mindegy. Ezt (is) próbáltuk elmagyarázni, hogy az sms elküldése előtt tájékoztatást kapsz annak áráról.
Sok sikert!
1. lépés: Termék kiválasztása
2. lépés: Fizetés kiválasztása
3. lépés: Fizetés
Kérjük válassza ki, hogy melyik terméket szeretné megvenni.
1 db médiához használható jelszó
A legkedvezőbb ár: 350.00 HUF + ÁFA
3 db médiához használható jelszó
A legkedvezőbb ár: 1000.00 HUF + ÁFA
5 db médiához használható jelszó
A legkedvezőbb ár: 1575.00 HUF + ÁFA
Bankkártyás fizetés
10 db médiához használható jelszó
A legkedvezőbb ár: 2975.00 HUF + ÁFA
Bankkártyás fizetés
Na és tudod-e, hogyan sikerült ezt megnéznem?
Letöltöttem 3 filmet (nehogy az legyen, hogy a különféle katergóriáknak más legyen a költsége), 1 extrémet, 1 hagyományosat és 1 privátot. Mindnek ugyanannyi az ára.
Akkor mi is volt ebben a részedről a "spór"? Te is letölthetted volna, és az első megnyitás előtt mindezen információkat Te is megszerezhetted volna.

De mindegy. Ezt (is) próbáltuk elmagyarázni, hogy az sms elküldése előtt tájékoztatást kapsz annak áráról.
Sok sikert!
most mondhatnám hogy jó üzlet politika...
ha most már fel cihölted a tvt akkor csak be köteted hozzá a kábeltvt
de mivel változhat a mobil szolgáltatok és a bankok ár képzése mindig, és multi a rendszer azaz több ország több lehetőség, azaz nagyon sok lehetettöség, most minden hova ki írni..
ár képzés az új zajlik, hogy mi menyit kérünk érte és a telefon társaság vagy bank menyiért szedi ezt be nekünk...
de ha azt kiírjuk ennyiért adjuk mi, plusz a banki vagy telo társasági díj... (hát nem olcsón dolgoznak) mindenki hisztizné, hogy miért ennyi a vége, de sokan töltenék le elöszöre, mert azt hinnék hogy olcsó
és nem gondolnák, hogy ennyi a közvetítői díj...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 17. szombat 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 17. szombat 13:26

de mivel változhat a mobil szolgáltatok és a bankok ár képzése mindig, és multi a rendszer azaz több ország több lehetőség, azaz nagyon sok lehetettöség, most minden hova ki írni..
ár képzés az új zajlik, hogy mi menyit kérünk érte és a telefon társaság vagy bank menyiért szedi ezt be nekünk...
de ha azt kiírjuk ennyiért adjuk mi, plusz a banki vagy telo társasági díj... (hát nem olcsón dolgoznak) mindenki hisztizné, hogy miért ennyi a vége, de sokan töltenék le elöszöre, mert azt hinnék hogy olcsó

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 17. szombat 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (101243)

Több, mint kielégítő álasz, köszönöm, ezt vártam Tőletek.

Hát gondoltam, hogy nem simán feledékenyek az oldal készítői.
Mind1, köszi az őszinte válaszotokat. (Csakazértis töltök már. :P) (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 05. 17. szombat 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 17. szombat 17:52

Mind1, köszi az őszinte válaszotokat. (Csakazértis töltök már. :P) (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 05. 17. szombat 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)

most mondhatnám hogy jó üzlet politika...
és nem gondolnák, hogy ennyi a közvetítői díj...

Szia!
Mozzilla Firefox vagy IE7.0 alatt ha ráklikkelek, h vkinek üzit akarok küldeni, beadja a GG Messenger "üzenetek" részét, de ott nem találok olyan hivatkozást ami új üzi létrehozására alkalmas lenne. Ha tudsz, légyszi segíts mégis hogyan lehet üzit küldeni.
Mozzilla Firefox vagy IE7.0 alatt ha ráklikkelek, h vkinek üzit akarok küldeni, beadja a GG Messenger "üzenetek" részét, de ott nem találok olyan hivatkozást ami új üzi létrehozására alkalmas lenne. Ha tudsz, légyszi segíts mégis hogyan lehet üzit küldeni.
üzenetet úgy tudsz küldeni, hogy a fórumon a hozzászóló nevére klikkelsz és ott választod ki az "üzenetet írok neki" lehetőséget..vagy ugyanezt teszed a chatre lépve a kapcsolataidnál
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 18. vasárnap 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 18. vasárnap 10:20
Törölt felhasználó (28438)

Szia!
igen,ezt próbálom, ám azt az ablakot amin tudnék írni kb 0,3 mp-ig látom, majd bedobja azt az ablakot, ahol a beérkezett, elküldött stb üziknek van helye. Most neked is próbáltam írni [Mme Prune], de nem ment. Ha lehetne egy kérésem, próbaképpen kapcsolatra jelöllek, talán úgy megy.
a kapcsolaton keresztül működik (ezek szerint)...ha a továbbiakban bármi gondod van az üzenetküldéssel, akkor az ügyfélszolgálatnak írj, csak ők tudnak segíteni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 18. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 18. vasárnap 10:35
Törölt felhasználó (28438)

igen,ezt próbálom, ám azt az ablakot amin tudnék írni kb 0,3 mp-ig látom, majd bedobja azt az ablakot, ahol a beérkezett, elküldött stb üziknek van helye. Most neked is próbáltam írni [Mme Prune], de nem ment. Ha lehetne egy kérésem, próbaképpen kapcsolatra jelöllek, talán úgy megy.
A filmeket csak Windows Media playerrel lehet megnézni? Mert én azt nem tudom használni, mert beadja ezt az aktiválás okosságot... (eredeti-e a Windowsom... na, az a helyzet, hogy nem
)
Letöltöttem egy filmet, de VLC-vel megnyitva, csak színes foltok kavarognak az ablakban. Gondolom valahogy kódolva van a movie, és sms-ben kellene fizetni. De hogyan?

Letöltöttem egy filmet, de VLC-vel megnyitva, csak színes foltok kavarognak az ablakban. Gondolom valahogy kódolva van a movie, és sms-ben kellene fizetni. De hogyan?
Windows média player tudod csak meg nézni mivel csak az kezeli a kódot, és a Microsoft licencet használ a kódolás vissza forgatásához...
netröl letudod tölteni a legújabb verziót nem kell hivatalos Microsoft oldalról.. annyi tükör létezik.
a töbit meg olvasd vissza... (Ez egy válasz faszharcos üzenetére (2008. 05. 24. szombat 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 24. szombat 18:28
netröl letudod tölteni a legújabb verziót nem kell hivatalos Microsoft oldalról.. annyi tükör létezik.
a töbit meg olvasd vissza... (Ez egy válasz faszharcos üzenetére (2008. 05. 24. szombat 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)

A filmeket csak Windows Media playerrel lehet megnézni? Mert én azt nem tudom használni, mert beadja ezt az aktiválás okosságot... (eredeti-e a Windowsom... na, az a helyzet, hogy nem
)

Letöltöttem egy filmet és a kapott jelszót nem fogadja el, az irja ki, hogy bibás a jelszó
lap alján kattints az email re
előhoz egy bejelentő lapot...
vagy itt...
email (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 24. szombat 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 24. szombat 19:07
előhoz egy bejelentő lapot...
vagy itt...
email (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 24. szombat 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (250285)
VIP

Letöltöttem egy filmet és a kapott jelszót nem fogadja el, az irja ki, hogy bibás a jelszó
A szólgáltató felé küldtem egy SMS-st és egy jelszót kaptam. Letöltöttem egy filmet. Amikor megpróbáltam lejátszani, a Média Player kérte a jelszót, amit beirtam. Ezután kiírta, hogy hibás a jelszó.
Mi ilyenkor a teendő?
Mi ilyenkor a teendő?
Az ügyfélszolgálatra küldd el a jelszót légyszíves.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 25. vasárnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 25. vasárnap 09:54
Törölt felhasználó (250285)
VIP

A szólgáltató felé küldtem egy SMS-st és egy jelszót kaptam. Letöltöttem egy filmet. Amikor megpróbáltam lejátszani, a Média Player kérte a jelszót, amit beirtam. Ezután kiírta, hogy hibás a jelszó.
Mi ilyenkor a teendő?
Mi ilyenkor a teendő?
Hogy kell a filmeket sms-ben aktiválni?
Nekem semmilyen kódot nem kér, ha megakarom nyitni csak annyit ír h nemtudja lejátszani. Help plz
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a felhasználható és az összes gyűjtött pontjaim között? G.pontról van szó. Hogy lehet hogy nem az egészből gazdálkodhatok? Mondjátok el légyszíves mert zavar ez a dolog. Köszi
Már bocs, de ilyen különbséget én nem látok a GG pontokban.
A legfelső sorban van a "Felhasználható" pontok mennyisége, azt költheted VIP tagságra, és a pontbeváltóban leírt dolgokra.
Alatta a ma gyűjtött pontjaid vannak, de az már az Összeshez hozzáíródott. (Ez egy válasz Zozo5891 üzenetére (2008. 06. 03. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 03. kedd 14:57
A legfelső sorban van a "Felhasználható" pontok mennyisége, azt költheted VIP tagságra, és a pontbeváltóban leírt dolgokra.
Alatta a ma gyűjtött pontjaid vannak, de az már az Összeshez hozzáíródott. (Ez egy válasz Zozo5891 üzenetére (2008. 06. 03. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a felhasználható és az összes gyűjtött pontjaim között? G.pontról van szó. Hogy lehet hogy nem az egészből gazdálkodhatok? Mondjátok el légyszíves mert zavar ez a dolog. Köszi
Van különbség. Egész pontosan úgy néz ki, hogy ha megnézel egy kismalac videót, vagy egy amatőr videót, azért levonódnak G pontok az összes gyűjtött pontjaidból. A maradék a felhasználható.
(Ez egy válasz Zozo5891 üzenetére (2008. 06. 03. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 03. kedd 14:57

Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogy hívják a csajt a mai VIP videoban?