Bocsi, nem vagyok egy "számítógép guru". Mit jelent az, hogy "klikkelj a normál, tömörített méretre"? Klikkelhetek én akárhová, de a képeket nem tudom megnézni. Megköszönném a segítséget. Üdv.
Ezt már megtettem,de semmi válasz....Nem tudnád neki esetleg átküldeni ezt a kérést?
Köszönöm! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 08. 10. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 10. péntek 15:52
Köszönöm! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 08. 10. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)

nem vagyunk ebben kompetensek, ebben csak szerkesztő segíthet.
lapalján e-mail linkre kattints, s az ott meg jelenő kitöltő mezőbe írd meg.
mi csak a hozászolások felet rendelkezhetünk.
mi csak a hozászolások felet rendelkezhetünk.
nem vagyunk ebben kompetensek, ebben csak szerkesztő segíthet.
mi csak a hozászolások felet rendelkezhetünk. (Ez egy válasz envagyok0909 üzenetére (2012. 08. 10. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 10. péntek 09:44
mi csak a hozászolások felet rendelkezhetünk. (Ez egy válasz envagyok0909 üzenetére (2012. 08. 10. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Moderátor(ok)!
Több alkalommal is töltöttünk fel sorozatot az "amatőr párok"-hoz.Az utóbbi időben azonban mindig ez volt a válasz:Feltöltött anyagod sajnos nem jelenhet meg a GoldenGate-en!
Ennek oka: nem megfelelő az anyag minősége (túl kicsi például)
Amennyiben lehetséges, korrigáld, és próbáld meg újra feltölteni!
Szinte mindig 10-12 db képet tettünk fel,írtam nektek,több címre is hogy megtudjam,hogy mit kell kijavítani,de sajnos nem jött rá válasz....
Tehát mi a probléma?,újból szeretnénk feltölteni!
Köszi a választ:envagyok0909
Több alkalommal is töltöttünk fel sorozatot az "amatőr párok"-hoz.Az utóbbi időben azonban mindig ez volt a válasz:Feltöltött anyagod sajnos nem jelenhet meg a GoldenGate-en!
Szinte mindig 10-12 db képet tettünk fel,írtam nektek,több címre is hogy megtudjam,hogy mit kell kijavítani,de sajnos nem jött rá válasz....
Kedves Moderátor(ok)!
Megvan, írtam a goldengatenak
(Ez egy válasz madconbaby üzenetére (2012. 07. 17. kedd 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali, hogy tudok sorozatot töröltetni vagy törölni?

Köszi!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 21:13

http://www.goldengate.hu/felhasznalo/adatmodositas
itt van olyan sor, hogy "egyedi avatár"
ott tudod megváltoztatni
ott tudod megváltoztatni
http://www.goldengate.hu/felhasznalo/adatmodositas
ott tudod megváltoztatni (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 15:25
ott tudod megváltoztatni (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (95774)

Köszönöm, de azt hiszem te a társkereső profilra gondolsz, mert ott igen, úgy van. Én a sima adatlapomra gondolok:
http://www.goldengate.hu/amator/95774-V-Power
http://www.goldengate.hu/amator/95774-V-Power
Köszönöm, de azt hiszem te a társkereső profilra gondolsz, mert ott igen, úgy van. Én a sima adatlapomra gondolok:
http://www.goldengate.hu/amator/95774-V-Power (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 14:09
http://www.goldengate.hu/amator/95774-V-Power (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819517)

Adatlapodon a tallózásra kattintasz a kép föfött,és kiválasztasz másikat!
Adatlapodon a tallózásra kattintasz a kép föfött,és kiválasztasz másikat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 12:45
Törölt felhasználó (95774)

Üdv mindenkinek!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan kell az adatlapomon a képet megváltoztatni?
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan kell az adatlapomon a képet megváltoztatni?
Üdv mindenkinek!
nem tudok videót nézni miért

nem fog elveszni a válasz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 11. hétfő 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 11. hétfő 06:06
Törölt felhasználó (86984)

Akik viszont júni 16 vagy 18-ig szabadságon vannak.
GYIK-be miért nem lehet beletenni?
GYIK-be miért nem lehet beletenni?
Akik viszont júni 16 vagy 18-ig szabadságon vannak.
GYIK-be miért nem lehet beletenni? (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 06. 09. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 09. szombat 21:50
GYIK-be miért nem lehet beletenni? (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 06. 09. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)

lapalja email linkre kattintsz szerkesztő tud válaszolni neked, itt csak hszekkel tudunk érdemben foglalkozni.
lapalja email linkre kattintsz szerkesztő tud válaszolni neked, itt csak hszekkel tudunk érdemben foglalkozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 08. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 08. péntek 12:39
Törölt felhasználó (86984)

Nagy nehezen rászedtem a páromat, hogy feltölthessek egy videót.
Első körben feltettem mp4-ben, az jött vissza, hogy nem megfelelő, pedig a leírás szerint az lenne.
Most feltettem más formátumban, most meg túl rövid. Mi a legrövidebb, amit fel lehet tölteni?
Első körben feltettem mp4-ben, az jött vissza, hogy nem megfelelő, pedig a leírás szerint az lenne.
Most feltettem más formátumban, most meg túl rövid. Mi a legrövidebb, amit fel lehet tölteni?
Nagy nehezen rászedtem a páromat, hogy feltölthessek egy videót.
Sikerult mar torolni a kepeidet? ha igen akor hogyaaaan
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2011. 06. 03. péntek 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Ügyfél szolgálatra írjál
>>katt ide<<
Válasz a regisztrációs e-mailedre érkezik. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 12. hétfő 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 12. hétfő 00:16
>>katt ide<<
Válasz a regisztrációs e-mailedre érkezik. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 12. hétfő 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (107384)

szia én nem tudom jó,helyen járok-e? de keresek egy foto sorozatott,török,és virdzsi néven,szeretném le tölteni a képet de nem találom:( a képek 2005.-november végén készülte! segitség
ed köszike

szia én nem tudom jó,helyen járok-e? de keresek egy foto sorozatott,török,és virdzsi néven,szeretném le tölteni a képet de nem találom:( a képek 2005.-november végén készülte! segitség
ed köszike

még mindig az ügyfélszolgálat a kompetens...
hívd fel a mobil szolgáltatód is.
nálunk csak azok a számok vannak amit a szolgáltató át is add.
s legfeljebb a tartalma rossz, továbbiakban, szolgáltatót kell érte nyúzni. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 29. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 29. szerda 22:32
hívd fel a mobil szolgáltatód is.
nálunk csak azok a számok vannak amit a szolgáltató át is add.
s legfeljebb a tartalma rossz, továbbiakban, szolgáltatót kell érte nyúzni. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 29. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (837627)

Esetleg más is járt már így ?