Akik viszont júni 16 vagy 18-ig szabadságon vannak.
GYIK-be miért nem lehet beletenni? (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 06. 09. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 09. szombat 21:50
GYIK-be miért nem lehet beletenni? (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 06. 09. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)

lapalja email linkre kattintsz szerkesztő tud válaszolni neked, itt csak hszekkel tudunk érdemben foglalkozni.
lapalja email linkre kattintsz szerkesztő tud válaszolni neked, itt csak hszekkel tudunk érdemben foglalkozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 08. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 08. péntek 12:39
Törölt felhasználó (86984)

Nagy nehezen rászedtem a páromat, hogy feltölthessek egy videót.
Első körben feltettem mp4-ben, az jött vissza, hogy nem megfelelő, pedig a leírás szerint az lenne.
Most feltettem más formátumban, most meg túl rövid. Mi a legrövidebb, amit fel lehet tölteni?
Első körben feltettem mp4-ben, az jött vissza, hogy nem megfelelő, pedig a leírás szerint az lenne.
Most feltettem más formátumban, most meg túl rövid. Mi a legrövidebb, amit fel lehet tölteni?
Nagy nehezen rászedtem a páromat, hogy feltölthessek egy videót.
Sikerult mar torolni a kepeidet? ha igen akor hogyaaaan
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2011. 06. 03. péntek 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Ügyfél szolgálatra írjál
>>katt ide<<
Válasz a regisztrációs e-mailedre érkezik. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 12. hétfő 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 12. hétfő 00:16
>>katt ide<<
Válasz a regisztrációs e-mailedre érkezik. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 12. hétfő 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (107384)

szia én nem tudom jó,helyen járok-e? de keresek egy foto sorozatott,török,és virdzsi néven,szeretném le tölteni a képet de nem találom:( a képek 2005.-november végén készülte! segitség
ed köszike

szia én nem tudom jó,helyen járok-e? de keresek egy foto sorozatott,török,és virdzsi néven,szeretném le tölteni a képet de nem találom:( a képek 2005.-november végén készülte! segitség
ed köszike

még mindig az ügyfélszolgálat a kompetens...
hívd fel a mobil szolgáltatód is.
nálunk csak azok a számok vannak amit a szolgáltató át is add.
s legfeljebb a tartalma rossz, továbbiakban, szolgáltatót kell érte nyúzni. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 29. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 29. szerda 22:32
hívd fel a mobil szolgáltatód is.
nálunk csak azok a számok vannak amit a szolgáltató át is add.
s legfeljebb a tartalma rossz, továbbiakban, szolgáltatót kell érte nyúzni. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 29. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (837627)

Esetleg más is járt már így ?
Esetleg más is járt már így ?
Üdv!!
Tegnap küldtem smst vip tagság miatt, de nem kaptam jelszót meg a pénzt levette és kaptam egy üzenetet.
Köszönjük,hogy igénybe vette a szolgáltatásunkat.Üzenetét továbbítottuk.
Ügyfélszolgálatnak is írtam de nem kaptam jelszót még.
Azt írták,hogy nincs nyoma az smsnek.
Tegnap küldtem smst vip tagság miatt, de nem kaptam jelszót meg a pénzt levette és kaptam egy üzenetet.
Köszönjük,hogy igénybe vette a szolgáltatásunkat.Üzenetét továbbítottuk.
Ügyfélszolgálatnak is írtam de nem kaptam jelszót még.
Azt írták,hogy nincs nyoma az smsnek.
írj az ügyfél szolgálatnak a lap alján email linkre katt, bejelentő űrlap jön elő
választ mindenképp a regisztrációs e-mailre kapsz (Ez egy válasz igényesennektek üzenetére (2012. 02. 26. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 26. vasárnap 18:14
választ mindenképp a regisztrációs e-mailre kapsz (Ez egy válasz igényesennektek üzenetére (2012. 02. 26. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok.
Próbáltam módosítani az avatar képemet de nem lehet hiába töltök fel új képet csak a régi jön vissza amit törölni sem tudok.
Próbáltam módosítani az avatar képemet de nem lehet hiába töltök fel új képet csak a régi jön vissza amit törölni sem tudok.
sziasztok.
hello
lapalján kat az emailra kapsz egy bejelentő lapot (Ez egy válasz zsuni üzenetére (2012. 02. 14. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 14. kedd 12:38
lapalján kat az emailra kapsz egy bejelentő lapot (Ez egy válasz zsuni üzenetére (2012. 02. 14. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom jó helyen kérdezem-e, de fordított sorrendben jelentek meg a képek az utolsó feltöltésünknél, hol és kit kell megkérni, hogy cserélje fel a sorrendet?
Nem tudom jó helyen kérdezem-e, de fordított sorrendben jelentek meg a képek az utolsó feltöltésünknél, hol és kit kell megkérni, hogy cserélje fel a sorrendet?
Sziasztok!
Miért nem engedi megnézni az amatőr filmeket? Ahhoz is VIP tagság kell?
Kismalacnál is csak fekete képernyő Chrome-mal és Explorer-rel is.
Miért nem engedi megnézni az amatőr filmeket? Ahhoz is VIP tagság kell?
Kismalacnál is csak fekete képernyő Chrome-mal és Explorer-rel is.
Köszönöm szépen a segítséget!!THX
Sziasztok!Szeretném megkérdezni hogyan kell innen filmet letölteni?Vip tag vagyok de kér valami kódot!A Vip tagságot pontok alapján kértem!Lehet azért nem engedi?
Se a filmek nem mennek, se a kepsorozatok letoltese, vip statust se tudja kezelni rendesen valamiert... Csak akkor kerul gepkozelbe az ugyfelszolgalatos mikorra mar lejar a vip statusom :(
(Ez egy válasz neo-2107 üzenetére (2011. 12. 26. hétfő 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 26. hétfő 17:45

az miért van, hogy egyetlen videót sem játszik le? mi a gond? ha valaki tud segítsen...közönöm
az miért van, hogy egyetlen videót sem játszik le? mi a gond? ha valaki tud segítsen...közönöm
Már valahol megírtam, hogy " puszinyuszi" díjátadó képei eltüntek a rndszerből!! Ha lehetséges kérlek titeket pótoljátok a hiányt!!
lapalján e-mailre kattintva írd meg az ügyfélszolgálatnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 15. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 15. kedd 21:15
Törölt felhasználó (825932)

Tisztelt Oldalszerkeszteok. A tarskereso Nagy brittania reszere szerettem volna beregisztralni, kijeloltem az orszagot, es beirtam a varost, es a varost hibakent eszleli, hogy nincs kitoltve...meg tudnak nezni, hogy az oldal rendesen mukodjon?
Koszonottel...
Koszonottel...