Esetleg más is járt már így ?
Üdv!!
Tegnap küldtem smst vip tagság miatt, de nem kaptam jelszót meg a pénzt levette és kaptam egy üzenetet.
Köszönjük,hogy igénybe vette a szolgáltatásunkat.Üzenetét továbbítottuk.
Ügyfélszolgálatnak is írtam de nem kaptam jelszót még.
Azt írták,hogy nincs nyoma az smsnek.
Tegnap küldtem smst vip tagság miatt, de nem kaptam jelszót meg a pénzt levette és kaptam egy üzenetet.
Köszönjük,hogy igénybe vette a szolgáltatásunkat.Üzenetét továbbítottuk.
Ügyfélszolgálatnak is írtam de nem kaptam jelszót még.
Azt írták,hogy nincs nyoma az smsnek.
írj az ügyfél szolgálatnak a lap alján email linkre katt, bejelentő űrlap jön elő
választ mindenképp a regisztrációs e-mailre kapsz (Ez egy válasz igényesennektek üzenetére (2012. 02. 26. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 26. vasárnap 18:14
választ mindenképp a regisztrációs e-mailre kapsz (Ez egy válasz igényesennektek üzenetére (2012. 02. 26. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok.
Próbáltam módosítani az avatar képemet de nem lehet hiába töltök fel új képet csak a régi jön vissza amit törölni sem tudok.
Próbáltam módosítani az avatar képemet de nem lehet hiába töltök fel új képet csak a régi jön vissza amit törölni sem tudok.
sziasztok.
hello
lapalján kat az emailra kapsz egy bejelentő lapot (Ez egy válasz zsuni üzenetére (2012. 02. 14. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 14. kedd 12:38
lapalján kat az emailra kapsz egy bejelentő lapot (Ez egy válasz zsuni üzenetére (2012. 02. 14. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom jó helyen kérdezem-e, de fordított sorrendben jelentek meg a képek az utolsó feltöltésünknél, hol és kit kell megkérni, hogy cserélje fel a sorrendet?
Nem tudom jó helyen kérdezem-e, de fordított sorrendben jelentek meg a képek az utolsó feltöltésünknél, hol és kit kell megkérni, hogy cserélje fel a sorrendet?
Sziasztok!
Miért nem engedi megnézni az amatőr filmeket? Ahhoz is VIP tagság kell?
Kismalacnál is csak fekete képernyő Chrome-mal és Explorer-rel is.
Miért nem engedi megnézni az amatőr filmeket? Ahhoz is VIP tagság kell?
Kismalacnál is csak fekete képernyő Chrome-mal és Explorer-rel is.
Köszönöm szépen a segítséget!!THX
Sziasztok!Szeretném megkérdezni hogyan kell innen filmet letölteni?Vip tag vagyok de kér valami kódot!A Vip tagságot pontok alapján kértem!Lehet azért nem engedi?
Se a filmek nem mennek, se a kepsorozatok letoltese, vip statust se tudja kezelni rendesen valamiert... Csak akkor kerul gepkozelbe az ugyfelszolgalatos mikorra mar lejar a vip statusom :(
(Ez egy válasz neo-2107 üzenetére (2011. 12. 26. hétfő 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 26. hétfő 17:45

az miért van, hogy egyetlen videót sem játszik le? mi a gond? ha valaki tud segítsen...közönöm
az miért van, hogy egyetlen videót sem játszik le? mi a gond? ha valaki tud segítsen...közönöm
Már valahol megírtam, hogy " puszinyuszi" díjátadó képei eltüntek a rndszerből!! Ha lehetséges kérlek titeket pótoljátok a hiányt!!
lapalján e-mailre kattintva írd meg az ügyfélszolgálatnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 15. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 15. kedd 21:15
Törölt felhasználó (825932)

Tisztelt Oldalszerkeszteok. A tarskereso Nagy brittania reszere szerettem volna beregisztralni, kijeloltem az orszagot, es beirtam a varost, es a varost hibakent eszleli, hogy nincs kitoltve...meg tudnak nezni, hogy az oldal rendesen mukodjon?
Koszonottel...
Koszonottel...
Tisztelt Oldalszerkeszteok. A tarskereso Nagy brittania reszere szerettem volna beregisztralni, kijeloltem az orszagot, es beirtam a varost, es a varost hibakent eszleli, hogy nincs kitoltve...meg tudnak nezni, hogy az oldal rendesen mukodjon?
Koszonottel...
Koszonottel...
Van ilyen lehetőség, nyugodtan töltsd fel.. majd menj rá a lap alján a mentésre.. frissíts és kész.. várni kell egy picit mire beadja az új képet!
(Ez egy válasz kalandor22222 üzenetére (2011. 06. 28. kedd 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 28. kedd 15:38

Segítséget kérek!
Véletlenül a Társkereső részben rossz profil képet adtam meg, amit a rendszer feltöltött, de nem tudom kicserélni vagy törölni. Minden képet cserél és töröl a rendszer, de a profilképnél nincs ilyen lehetőség.
Mit tehetnék?
Véletlenül a Társkereső részben rossz profil képet adtam meg, amit a rendszer feltöltött, de nem tudom kicserélni vagy törölni. Minden képet cserél és töröl a rendszer, de a profilképnél nincs ilyen lehetőség.
Mit tehetnék?
Segítséget kérek!
Mit tehetnék?
Mit tehetnék?
Lap alján E-mail ..oda írd meg mit szeretnél , ezt az ügyfélszoli olvassa és segítenek !
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 05. vasárnap 17:02
Törölt felhasználó (467749)

LÁtom, a képtörlési kérdésekben nemigazán vagytok segítőkészek. JÓ LENNE LEGALÁBB VÁLASZOLNI
Sziasztok !
Jelezni szeretném, hogy nem lehet a cseten kapcsira jelölni ! Ha ráklikkelünk a " kapcsolatra jelölés " -re ..akkor beadja a már meglévő kapcsolatok listáját és ennyi ! Semmi egyebet nem csinál .
Jelezni szeretném, hogy nem lehet a cseten kapcsira jelölni ! Ha ráklikkelünk a " kapcsolatra jelölés " -re ..akkor beadja a már meglévő kapcsolatok listáját és ennyi ! Semmi egyebet nem csinál .
sziasztok
szeretnék egy masszázs/erotikus masszázs szobát létrehozni, de rögtön azt a választ kapom, hogy aszobát egy adminisztrátor törölte. mi az oka?
a.
szeretnék egy masszázs/erotikus masszázs szobát létrehozni, de rögtön azt a választ kapom, hogy aszobát egy adminisztrátor törölte. mi az oka?
a.
Versek rovat: kétszer tettem fel véletlenül...lécci töröljétek. kösz
(megoldva):tom
(megoldva):tom