ki és be jelentkezem jó ideje már de semmi jó. nincs hitelesítés a chat használathoz..az a felirás azt jelenti magyarúl. kiváncsi vagyok meddig lesz ez.

Tisztelt Adminok talán kellene valamit tenni azért,hogy lehessen használni a chet oldalt !
És nem ártana a felhasznállókat sem egy rendszer üzenetben tájékoztatni a problémáról!
És nem ártana a felhasznállókat sem egy rendszer üzenetben tájékoztatni a problémáról!
Eltelt 24 óra ,türelmes vagyok.....A hiba még mindig fennáll..
sziasztok
csetbe nem tudok belépni - vagy nem jelennek meg a szobák vagy authentication failed üzenetet kapok.
mi az oka?
köszi
csetbe nem tudok belépni - vagy nem jelennek meg a szobák vagy authentication failed üzenetet kapok.
mi az oka?
köszi
Ja és folyamatosan ki és be jelentkezem és ez sem használ..már kb 1 órája ezzel küzdök...baccuss:(
Miért nem tudok a chetre belépni? mindig ezt írja ki.....Authentication failed.....Tudna valaki segíteni?
Tisztelt Admin(ok). Kérdésem az lenne, hogy szeretnénk a társkeresős hirdetést törölni, mivel nem aktuális, de nem találok erre lehetőséget. Köszi
Sziasztok!Bocsi hogy zavarok.Nem tudja valaki mi lehet a gáz azzal hogy nem játszik le semilyen videot itt??
elöre is kösz a segitséget
elöre is kösz a segitséget
(kimoderálva, ez a keresgélés, csere ITT TILOS!) :tom

Sziasztok! Engem is az érdekelne, hogy hogyna tudom törölni a társkeresős képemet?
Engem is érdekelne, hogy miért nem mennek a videók. Sem az újak, sem a videók. Sem kismalac, sem amatőrök.
Én Chrome-t használok
Én Chrome-t használok
Sziasztok! Hogyan tudom módosítani a társkeresős képemet vagy törölni?
megfelelő flash le van hozzá szedve?
(Ez egy válasz Reisz555 üzenetére (2011. 03. 26. szombat 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 26. szombat 17:34

Mi az oka annak, hogy firefox 4 esetén nem lehet lejátszani a videókat az oldalon?
Mi az oka annak, hogy firefox 4 esetén nem lehet lejátszani a videókat az oldalon?
Köszi Szépen!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2011. 03. 14. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
megoldottam
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 14. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 14. hétfő 18:16
Törölt felhasználó (113895)
VIP

Kedves GG Adminok.Kérlek ha Ti is egyetértetek vele. moderáljátok az alább bemásolt sértő hozzászólást a 2011.03.10.-én feltett sorozatunkból. Köszönettel: Rózsalovagék.
"#53 tegnap 01:17 Válasz erre JuliaRoberts02 VIP egy könnyed mi ?! ki ez a lottyadt roma vén kurva ?"
"#53 tegnap 01:17 Válasz erre JuliaRoberts02 VIP egy könnyed mi ?! ki ez a lottyadt roma vén kurva ?"
Kedves GG Adminok.Kérlek ha Ti is egyetértetek vele. moderáljátok az alább bemásolt sértő hozzászólást a 2011.03.10.-én feltett sorozatunkból. Köszönettel: Rózsalovagék.
Heló!
Olvasd el az azonnali feltöltéshez való jogaidat!!! Ahhoz, hogy erre jogod legyen, ( azonnal megjelenés ) legalább 2 amatőr sorozatot vagy videót, illetve legalább 5 kismalac / egyéb anyagot kell feltöltened, amelyeket a GG elfogad, és kikerül az oldalra. A feltöltés addig csak ellenőrzés után jelenik meg.
Üdv:
Olvasd el az azonnali feltöltéshez való jogaidat!!! Ahhoz, hogy erre jogod legyen, ( azonnal megjelenés ) legalább 2 amatőr sorozatot vagy videót, illetve legalább 5 kismalac / egyéb anyagot kell feltöltened, amelyeket a GG elfogad, és kikerül az oldalra. A feltöltés addig csak ellenőrzés után jelenik meg.
Üdv:

Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy mi lehet azoka annak,hogy nem sikerül feltöltenem.Minden egyértelmű utasítást végigkövetve sem sikerült.A végén azt írja,hogy a feltöltés sikeresen befejeződött,de ennek ellenére sem jelennek meg a képeink. HELP ME!!!!!
A kérdésem az lenne,hogy mi lehet azoka annak,hogy nem sikerül feltöltenem.Minden egyértelmű utasítást végigkövetve sem sikerült.A végén azt írja,hogy a feltöltés sikeresen befejeződött,de ennek ellenére sem jelennek meg a képeink. HELP ME!!!!!
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy ha a társkeresőben töltöttem fel képet, s le akarom szedni, azt hogyan tehetem meg? (nem találtam kép törlése gombot)
Az lenne a kérdésem, hogy ha a társkeresőben töltöttem fel képet, s le akarom szedni, azt hogyan tehetem meg? (nem találtam kép törlése gombot)